KUCHARZ Kraków oferta pracy FUNDACJA ZESPOŁU PIEŚNI I TAŃCA "KRAKUS"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków w stołówce studenckiej
Data publikacji: 2019-06-25
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: FUNDACJA ZESPOŁU PIEŚNI I TAŃCA "KRAKUS"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Reymonta 15, 30-059 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków w stołówce studenckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2700 zł na okresie próbnym
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
Data zakończenia pracy: 01.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętności zawodowe, samodzielność
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 25.06.2019
Oferta pracy ważna do: 25.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.06.2019
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?700777136ef5035eccbfd17edf2c8171
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Mile widziane doświadczenie. (Pizzeria Pesto).
GA STAR S.C. - 2019-08-12 - Kępno (wielkopolskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Doświadczenie NIE jest wymagane - osoba do przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Katowice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami panującymi w lokalu (restauracji). Prac an umowę zlecenie, 170 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność w godz: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
obróbka wyrobów metalowych
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Bytów (pomorskie)
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardem - przestrzeganie norm i standardów produkcji- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czystości stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Kościerzyna (pomorskie)
Lepienie pierogów, sprzedaż w sklepie mięsno - wędliniarskim. W pierwszym mcu pracy wynagrodzenie 2000zł, w kolejnych większe +premia zależna od obrotu firmy (od 200 zł) Praca w godz. 6-14.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Umiejętność zawodowego gotowania w oparciu o tradycyjne metody wykorzystywane w kuchni śródziemnomorskiej i kresowej z elementami kuchni gruzińskiej. Umiejętność wypieku pizzy na sposób tradycyjny, umowa zlecenie wraz ze składkami na ubezpieczenie społeczne, system czasu pracy zadaniowy, około 170 godzin w miesiącu, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków,- organizacja i planowanie zakupów,Praca w pełnym wymiarze czasu pracy zgodnie z grafikiem, restauracja czynna 6 dni w tygodniu (od wtorku do niedzieli), w godz. od 13.00-20.00. Godziny pracy mogą być dostosowane do możliwości osoby poszukującej pracy, w restauracji pracuje dwóch innych kucharzy.
Kołoczek Katarzyna BOHEME - 2019-03-27 - Wodzisław Śląski (śląskie)
wyksz. zawodowe- kierunkowe,osoba zarejestrowana w PUP na dzień 11.09.2017, poniżej 30 r/ż
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL PAWŁOWSKI SP. Z O.O - 2017-03-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków, zarządzanie kuchnią i ludźmi
Ośrodek Wczasowy ,,Na Klifie" w Jarosławcu - 2017-04-18 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków , wszystkie inne prace związane z w/w stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Ustka (pomorskie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka" Iwona Ławruk - 2016-03-29 - Mielec (podkarpackie)
kucharz
SALA WESELNA "MARIO" p.w. ŚWIĘTEGO DOMINIKA MARIUSZ CENDROWSKI - 2019-04-19 - Puck (pomorskie)
Przygotowywanie składników oraz potraw z kuchni chińskiej
WENG LEE Sp.z o. o. Sp. K. - 2016-04-01 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN UL. JAGIELLOŃSKA 11;NA SPOTKANIE Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 514010230
RESTAURANTS S.C. KRZYSZTOF ZALESKI WOJCIECH ŻURAWIK - 2016-09-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
"GAMA" PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE SP.J. Antoni Grabalski i Wspólnicy - 2018-09-07 - Śliwin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań A la carte,
Hampton By Hilton Gdańsk Aiport - 2017-04-03 - Gdańsk (pomorskie)
dostarczanie napoi do klientów
OL-TRANS MARCIN NIZIOŁ - 2016-09-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przyrządzanie zdrowych i higienicznych posiłków, dbałość o jakość przygotowanych dań, branie udziału w ustalaniu jadłospisu, dbanie o racjonalne zużycie produktów spożywczych, inicjowanie wprowadzania nowych dań, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych, sprzętu oraz utrzymanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennnego.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej, zgodnie z ustalonymi recepturami.Gotowanie i przyrządzanie potraw.Praca w lokalu w centrom handlowym.Praca początkowo na okresie próbnym - 2 tygodnie, a następnie na czas określony - 33 miesiące.Praca w równoważnym systemie czasu pracy do 12 godzin, praca dzień na dzień i co drugi weekend, z wyłączeniem niedziel niehandlowych.Sala G
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie kuchni tureckiej typu: kebab, gyros, kofta i innych. Praca wgodzinach od 9.oo do 17.00 i od 14.oo do 22.00 + praca w wolne dni.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, przyjmowanie i należyte przechowywanie produktów spożywczych. Praca w godz.: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodacą - e-mail: info (at) centrum24opieka.pl
CENTRUM 24 OPIEKA LTD. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
dbanie o czystość i porządek pomieszczeń, przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie posiłków, sprzedaż posiłków, bezpośrednia obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Turów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla pensjonariusyz Domu zgodnie z zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy oraz reżimem sanitarnym obowiązującym przy przygotowywaniu posiłków.
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE - 2019-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
1. Nauka przepisów BHP.2. Przygotowywanie sałatek, surówek.3. Pieczenie mięsa.4. Sporządzanie ciasta do pizzy.5. Pieczenie frytek, cząstek ziemniaczanych.6. Rozkładanie składników na pizzy.7. Polewanie sosów, napełnianie sosów.8. Sporządzanie kebabów, hamburgerów.9. Sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Miechucino (pomorskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 340 "KASZTANOWEGO LUDKA" - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw. Przyuczenie w charakterze szefa kuchni. - Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto (do negocjacji). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 12:00-20:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wymagana jest książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Kontakt osobisty lub telefoniczny (504-293-780, 513-997-159) w godzinach: 11:00-20:00.
ŁUKASZ JAREK BAR ŚMIGŁO - 2017-11-13 - Katowice (śląskie)