KUCHARZ Kraków oferta pracy STOWARZYSZENIE PRZYJACIÓŁ OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH WSPÓLNA RADOŚĆ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków (w tym zleconych diet) zgodnie z jadłospisem wg przepisu i gramatury, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, przestrzeganie prawidłowego funkcjonowania systemu HACCP, GHP, GMP, utrzymanie czystości i porządku naczyń i sprzętu oraz należytego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, zachowanie bezwzględnej higieny osobistej oraz czystości odzieży roboczej zgodnie z wymogami Sanepid.
Data publikacji: 2019-01-25
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: STOWARZYSZENIE PRZYJACIÓŁ OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH WSPÓLNA RADOŚĆ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:31-589 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków (w tym zleconych diet) zgodnie z jadłospisem wg przepisu i gramatury, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, przestrzeganie prawidłowego funkcjonowania systemu HACCP, GHP, GMP, utrzymanie czystości i porządku naczyń i sprzętu oraz należytego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, zachowanie bezwzględnej higieny osobistej oraz czystości odzieży roboczej zgodnie z wymogami Sanepid.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2900 zł brutto + 10% premii
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Data zakończenia pracy: 30.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejętność podejmowania decyzji, inicjatywa
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 25.01.2019
Oferta pracy ważna do: 25.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.01.2019
Podobne oferty pracy
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-03-07 - Tczew (pomorskie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Lubicz Górny (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie należytego porządku i czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.Rozkład czasu pracy: 07.00-14.35 lub 07.25-15.00.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ - SZPITAL IM. DR J.DIETLA W KRYNICY-ZDROJU - 2018-09-20 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2017-02-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
prowadzenie zajęć dydaktyczno-wychowawczych w przedszkolu
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE NR 1 IM.JANA BRZECHWY W RADOMSKU - 2016-09-02 - Radomsko (łódzkie)
realizacja zamowień , zamawianie towaru , kontrola jakości dań
TIRSPED Sp z o. o. - 2016-10-14 - Godkowo (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie materiałów pod zlecenia produkcyjne.Lokowanie materiałów z produkcji w magazynie.Ręczne prace transportowe oraz obsługa wózka jezdniowego z napędem silnikowym.Przyjmowanie dostaw komponentów / wysyłka produktów gotowych.Kontrola stanów magazynowych i utrzymywanie porządku na magazynie.
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Smolice (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Modrzejowice (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
P.H.U. Arkadiusz Dubikowski - 2016-07-07 - Ciechanów (mazowieckie)
Praca na kuchni, przygotowywanie jedzenia - frytki, naleśniki, pizza.
ADRIAN PAWEŁEK P.P.H.U."PAWELLEK" - 2018-10-01 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Przygotowywanie potraw, wypiek pizzy.
PPUH Leszek Firek - 2019-01-10 - Jordanów (małopolskie)
Obsługa hotelu
Firma Handlowa Danuta Krzelowska w Sędziszowie - 2016-09-12 - Sędziszów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe
Czaja Henryk Restauracja - Gościniec LA MIRAGE Centrum Sportu i Rekreacji - 2018-08-29 - Zebrzydowice Górne (śląskie)
Praca w godzinach nocnych oraz popołudniowychPrzyjmowanie i wydawanie towaru wg specyfikacjiPraca w weekendy (dodatkowo płatna + dzień wolny za pracę w weekend)Praca w systemie komputerowym
TVM TRANSPORT SP.ZO.O. - 2019-01-16 - Studzienice (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Ślepowron (mazowieckie)
wg stanowiska
"OMEGA" Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Andrzej Suszyński - 2016-10-05 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
wypiek pieczywa
ZAKŁAD PIEKARNICZY - JERZY KAPELIŃSKI - WALDEMAR ZIMNY - 2016-08-24 - Brześć Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Praca w stołówce przedszkolnej
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE W LISZKACH - 2018-01-04 - Liszki (małopolskie)
samodzielna praca na stanowisku kucharza, przygotowywanie potraw z karty, sałatki, zupy, makarony, pizza, desery, dbanie o porządek na stanowisku pracy, umiejętność przygotowywania pizzy, praca na umowe zlecenia, pracodawca zobowiązał się do odprowadzania składek na ubezpieczenie społeczne, praca w przedziale od 10:00 do 24:00, praca 160 godzin w miesiącu, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Utrzymanie czystości na obiekcie wielopowierzchniowym.
ASPEN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-29 - Gdynia (pomorskie)
praca w systemie 2/2 w godzinach 9:00-21:00, praca również w weekendy , praca w kuchni ,znajomość kuchni polskiej i zasad HCPP
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. zo.o Spółka Komandytowa - 2016-05-13 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowanie posiłków,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw,-utrzymanie w czystości kuchni,- przestrzeganie przepisów BHP
Zajazd "Ostęp" Jolanta Otocka Gorzyń - 2017-03-27 - Gorzyń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla pracowników firmy
"Wiśniowski" Sp. z o.o., Sp. Komandytowo-Akcyjna - 2016-10-28 - Wielogłowy (małopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o ich jakość i sposób podawania klientom
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2016-04-20 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Kucharz
Phu Moto-Zajazd Bogdan Mojsiejczuk - 2017-04-24 - Bolesławiec (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe , doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni azjatyckiej, znajomość j. angielskiego w stoniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni chińsko-wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Lublin (lubelskie)
-
LEŚNY PARK KULTURY I WYPOCZYNKU "MYŚLĘCINEK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W BYDGOSZCZY - 2018-04-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)