KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 450 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele (w-g grafiku).
Data publikacji: 2019-05-07
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:J.C Korzeniowskiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele (w-g grafiku).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 450 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +dodatek stażowy+premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 450 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.05.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
J.C Korzeniowskiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i LM
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: J.C Korzeniowskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: ośrodek sanatoryjno-wczasowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.05.2019
Oferta pracy ważna do: 07.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fb062a4f52a337c1263f5883c9bbca49
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań z kart menu
Hotel MERIDIAN - 2017-10-11 - Chałupy (pomorskie)
Przygotowywanie samochodów do lakierowania. Lakierowanie samochodów. Polerowanie samochodów, praca w systemie dwuzmianowym od poniedziałku do soboty w godz. 6-22
LION MOTORS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-17 - Falenty (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Cykada Soszka Grzegorz - 2019-03-12 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
KucharzDwie zmiany:I zmiana 8:00-16:00II zmiana 15:00-23:00Restauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2017-05-18 - Mielec (podkarpackie)
Obsługa klienta i przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw dla klientów, planowanie jadłospisu, umiejętne przchowywanie surowców
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Iłowa (lubuskie)
-Produkcja zup, 2-dań i przekąsek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-08-02 - Tczew (pomorskie)
1. Dbałość o porządek w kuchni;2. Sprzątanie miejsca pracy;3. Przygotowywanie posiłków;4. Wydawanie posiłków zgodnie z zamówieniem;5. Sprawdzanie stanu magazynów;6. Składanie zapotrzebowania.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Gryfino (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw. Praca na dwie zmiany: w godz. 8:00-22:00
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - Limanowa (małopolskie)
- Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb.- Wynagrodzenie: 1125 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane doświadczenie zawodowe 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność kręcenia SUSHI minimum 2 lata. Aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Katowice (śląskie)
proste prace pomocnicze na budowach na terenie powiatu
Kompleksowa Obsługa Budownictwa K.O.B. Hanna Tracz - 2016-08-12 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Sklep Spożywczo-Przemysłowy, Mała Gastronomia Ewa Kardasz - 2018-09-03 - Polańczyk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
RefDo30przygotowanie posiłków gotowych (dań i zup) według ściśle okreśłonych receptur
EAT-ME SP. O.O. - 2018-08-02 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowanie potraw wg norm jakościowych i procedur, kontrola i przestrzeganie wytycznych dotyczących higieny, czystości i bezpieczeństwa pracy, dbanie o dobry wizerunek restauracji, umiejętność tworzenia receptur zgodnie z zasadami FC, odpowiedzialność za politykę kosztową i magazynową. Wymagania: wykształcenie gastronomiczne - kuchnia tajska, staż pracy min. 3 lata, komunikatywna znajomość j. angielskiego, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Hito-Korab ,Sablewski-spółka cywilna - 2016-09-26 - Reda (pomorskie)
- organizacja pracy osób podległych;- prowadzenie raportów produkcji, kart odpowiedzialności;- utrzymanie odpowiedniego procesu produkcji itp.
BACCA FILIP BIERBASZ - 2017-01-12 - Drawski Młyn (wielkopolskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2018-06-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
w/g stanowiska
PHU "SCARLETT" Genowefa Szczepkowska - 2018-02-27 - Legnica (dolnośląskie)
- przygotowywanie i wydawanie posiłków;- umiejętność pracy w zespole;- dbanie o czystość pomieszczeń;- przestrzeganie higieny osobistej;
Centrum Usług Opiekuńczych - 2018-10-22 - Zielona Góra (lubuskie)
wznoszenie rusztowań zgodnie z rysunkiem technicznym /izometrycznym/3D; planowanie pracy zgodnie z harmonogramem; nadzór nad postępem prac oraz pracownikami; odpowiednie delegowanie obowiązków pracownikom; montaż i demontaż rusztowań metalowych; dbanie o przestrzeganie zasad BHP na budowie;
GOOD-PERSONEL SP. Z O.O. - 2016-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza
P.P.U.H. "Staruszek" Maria Lasak - 2015-11-20 - Krzyżanowice (śląskie)
Sprzedaż mebli , obsługa klientów, prace na magazynie, załadunek, rozładunek mebli.WYMAGANIA: wykształcenie średnie, 6 m-cy doświadczenia, znajomość technik sprzedaży, obsługa komputera.
FAMILY HEBAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-06-10 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w barze i ich wydawanie, obróbka produktów żywnościowych, utrzymywanie porządku w kuchni. Wykształcenie zawodowe lub po szkoleniu kucharz, doświadczenie zawodowe mile widziane, wymagane są podstawowe umiejętności zawodowe oraz utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów. Pracodawca prosi o przesyłanie CV na adres e-mail: ankahasse (at) gmail.com
W.C.T. HAASE Wladyslaw, Czeslaw, Tadeusz Haase Spółka jawna - 2016-04-25 - Dobrzewino (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
w/g stanowiska
GREEN DIET BUFFET - 2017-03-28 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań, organizowanie pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Ustroń (śląskie)
Wykształcenie: min. zawodowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; uprawnienia na wózek widłowy oraz do wymiany butli gazowej; trzy zmiany; zakres obowiązków: załadunek i rozładunek towaru, raportowanie, współpraca z produkcją; miejsce pracy: Gliwice ul.Bojkowska
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Gliwice (śląskie)
przyrządzanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Jasionka (podkarpackie)
Kucharz
SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2015-12-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)