KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "HOLTUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,5 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2019-05-27
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "HOLTUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Koszalińska 72, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,5 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,5 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 27.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "HOLTUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Koszalińska 72, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Koszalińska
Numer budynku pracodawcy: 72
Profil działalności pracodawcy: hotele i podobne obiekty
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.05.2019
Oferta pracy ważna do: 27.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 27.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e9eaa8b2599997a775b0f686035640f3
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej, ukraińskiej.
VINTAGE 2000 - MONIKA ZIĘBA - 2016-12-01 - Gdańsk (pomorskie)
obróbka wstępna i termiczna surowców i półfabrykatów, przygotowywanie i wydawanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Biała Podlaska (lubelskie)
wg stanowiska
KAMP-POL Sp. z o.o. Hotel Uroczysko - 2016-08-30 - Cedzyna (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie, dbanie o czystość, zarządzanie kuchnią oraz personelem, pomoc przy tworzeniu karty menu, HACCP. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, staż pracy 2 lata, kreatywność, dyspozycyjność, odpowiedzialność. Forma kontaktu z Pracodawcą: osobiście w godz. 12-22, osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym w godz. 11-20, przez e-mail: papryczka-restauracja (at) wp.pl
P.H.U. "ALICJA" Alicja Oleszek - 2016-02-18 - Gościcino (pomorskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie posiłków, dbałość o porządek w miejscu pracy.
EL TORO MICHAŁ FENGER - 2015-12-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o najwyższa jakość i smak posiłków, dbałość o czystość naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Sandomierz (świętokrzyskie)
obróbka ręczna i mechaniczna warzyw i owoców, obsługa urządzeń i sprzętów kuchennych przygotowanie posilkówStaż odbywać się będzie w Koronowie
kontakt przez PUP - 2019-02-26 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
sporządzenie potraw kuchni tureckiej na zaawansowanym poziomie,
Alanya Kebab - Tolga Ardic - 2017-11-14 - Opole (opolskie)
Sprawdzenie dostaw, pomoc przy wykładaniu towaru, pomoc przy sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Biała (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków oraz wyrób wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie pizzy i posiłków (dania typu fast food). Praca w godz.: 11:00-22:00, również w weeknedy, w systemie 12/24.
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2019-02-04 - Gorzeń Górny (małopolskie)
Gotowanie i doprawianie potraw, praca przy piecu konwekcyjnym i jego obsługa, zarządzanie zespołem ludzkim
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-01-10 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
wydawanie posiłków w stołówce zakładowej
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Bolechowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni japońskiej, wykonywnie sushi, obróbka oraz filetowanie ryb. Praca od pn do nd w godz. 9-13.00 i 13.00-21.00.
Daniel Olak "OLMIX" - 2019-01-24 - Bielsko-Biała (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw możliwa jest także umowa zlecenie praca w godzinach: 8.00 - 16.00, 14.00 - 22.00
Roma Kalaszyńska-Kołodziej Restauracja Cezar - 2017-02-24 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich oraz chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Mechanik pojazdów samochodowych
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowanie i sprzedaż posiłków typu fast food, obsluga kasy fiskalnej, prace związane z przygotowaniem stanowiska do otwarcia, obsluga klienta. Praca na umowę zlecenie, 160 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność w godz.7:30-16:30 - od poniedziałku do piątku. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych. Praca w zespołe ukraińskojęzycznym, trzyzmianowa w godz. 10.00-6.00 od wtorku do niedzieli w Szczyrku.
"SPORT" KRZYSZTOF KUCZMIERCZYK - 2018-01-16 - Szczyrk (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Zakład Usług Leczniczo Wypoczynkowych "PZL-Mielec" sp. z o.o. - 2017-09-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
produkcja pieczywa
Marek Koniec PIEKARNIA - 2018-08-07 - Hrubieszów (lubelskie)
Wymagane wykształcenie średnie gastronomiczne, 2 lata doświadczenia, znajomość języka angielskiego, tureckiego w mowie. Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni pakistańskiej. Kontakt telefoniczny z pracodawcą.
DOKPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2018-12-19 - Rybnik (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-09-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań z tradycyjnej kuchni chińskiej, bieżący kontakt z chińskojęzycznymi kontrahentami restauracji i klientami w języku chińskim, przekazywanie chińskich obyczajów, kultury oraz tradycji klientom niechińskojęzycznym, prezentacje tradycyjnej kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Praca w godzinach od 12.00 do 20.00. 20 godzin tygodniowo.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Usługowa NICOLE Danuta Stachera - 2016-05-06 - Kuczów (świętokrzyskie)
Praca w kuchni hotelowej polegająca na przygotowywaniu dań dla klientów indywidualnych i grupowych.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2017-02-27 - Wronki (wielkopolskie)