KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Interferie S. A.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka, przestrzeganie zasad HACCP. Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2020-06-02
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Interferie S. A.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka, przestrzeganie zasad HACCP. Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.06.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Interferie S. A.
danePracodawcy_nip: 6920000869
danePracodawcy_regon: 390037417
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Zdrojowa 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: Zdrojowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: działalność organizatorów turystyki
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 02.06.2020
Oferta pracy ważna do: 02.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 02.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bd5738f8e4a6416ed83d4ba11bb1532d
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15.30 w Kołobrzegu.
17 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY nr 2117 + WOJSKOWA KOMENDA UZUPEŁNIEŃ w Kołobrzegu - 2018-01-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Samodzielna praca kucharza
Usługi Budowlane Waldemar Burek - 2017-01-04 - Giedlarowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów.
Zespół Specjalnego Kształcenia Podstawowrgo i Gimnazjalnego NR 1 - 2018-02-26 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków w restauracji, nadzorowanie pracy podległych pracowników, pomoc w ustalaniu menu, dbanie o zaplecze techniczne miejsca pracy
MELLON HOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-09-30 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw, zgodnie z obowiązującymi standardami, według oryginalnych przepisów kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw; dbałość o czystość sprzętu kuchennego oraz jego właściwe użytkowanie; przestrzeganie regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracyDodatkowy adres wykonywania pracy: "Karczma we Młynie" 95-080 Tuszyn, ul. Starościańska 1
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Tuszyn (łódzkie)
- czynności pomocnicze przy pakowaniu oraz magazynowe- umowa zlecenie na okres: 3-18 miesięcy- godziny pracy 06:00-18:00, 18:00-06:00 - nie są stałe + praca w dni wolne
kontakt przez PUP - 2020-07-28 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Olszowiec (łódzkie)
sporządzanie potraw, urzywanie urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie + pakowanie kanapek, sałatek, koktajli, jogutów itp., dbanie o stan zaopatrzenia magazynu (sporządzanie listu)
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, kebab, sosy, suróki itp.Kontakt telefon. 58 532-44-11 Kontakt e-mail: asifsymon09 (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Tczew (pomorskie)
fakturowanie, rozliczanie kierowców
kontakt przez PUP - 2020-05-28 - Opole Lubelskie (lubelskie)
-PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM,-WSPÓŁPRACA Z WŁAŚCICIELEM WIETNAMSKIM ORAZ DOSTAWCAMI WIETNAMSKIMI W ZAKRESIE ZAMÓWIEŃ SUROWCÓW NIEZBĘDNYCH DO WYKONYWANIA PRACY NA STANOWISKU KUCHARZA.
kontakt przez PUP - 2020-09-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni zbiorowego żywienia
LECH RESORT & SPA - 2019-02-19 - Łeba (pomorskie)
Sprzatanie klatek schodowych.
PUNKT CENTER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-13 - Oława (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz pizzy
Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik - 2017-05-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
gotowanie posiłków, mile widziane doświadczenie zawodowe
MOTEL ORION Daria Szyler - Laskowska - 2018-02-28 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14 w Szpitalu Regionalnym w Kołobrzegu.
Food Investment S. A. - 2016-05-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków,
Pałac Mała Wieś Sp. z o. o. Sp. k - 2017-05-23 - Mała Wieś (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w barze.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE EURO-BUD S.C. - 2016-03-24 - Kalisz (wielkopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Łososina Dolna (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków typu kebab
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Bełchatów (łódzkie)
realizacja menu lokalu, realizacja zamówień od dostawców, kierowanie zespołem, analiza stanów magazynowych, praca zgodnie z HAACP, opracowywanie nowych potraw, opracowywanie kalkulacji do menu
kontakt przez PUP - 2019-10-18 - Zielona Góra (lubuskie)
sortowanie paczek nadawanych, ustawienie wózków platformowych, załadunek i rozładunek frachu, praca zespołowa w grupie Polsko – Ukraińskiej, identyfikowanie poszczególnych rodzajów produktów lub materiałów, umieszczenie ich w odpowiednich pojemnikach lub miejscach przechowywania/składowania
kontakt przez PUP - 2020-07-28 - Magdalenka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
OLF Damian Majewski - 2017-03-20 - Iława (warmińsko-mazurskie)
zajęcia edukacyjne z dziećmi
Społeczna Szkoła Podstawowa w Zalesiu - 2020-08-26 - Zalesie (wielkopolskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw, pilnowanie porządku oraz przestrzeganie zasad higieny w kuchni
Hart Sp. z o.o - 2019-09-19 - Zawada (opolskie)
- obsługa klienta- wydawanie klientom ciast, napojów- sprzedaż i produkcja lodów
FOTO QFS WIESŁAW DOMOWNIK - 2017-05-18 - Lublin (lubelskie)
Sporządzanie i przygotowywanie potraw i dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, wschodniej (wieczorki tematyczne w hotelu).
DOM INWEST T.iE. Japtok Sp.Jawna - 2017-03-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Obsługa żywienia zbiorowego - zamkniętego
Sanatorium Uzdrowiskowe ZDROWIE - 2018-05-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Pielęgnacja terenów zielonych
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Grójec (mazowieckie)
Kucharz
SZPITAL WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2017-03-29 - Poznań (wielkopolskie)