KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, ul. Rafińskiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna). Po 3 tyg. um. zlecenie możliwość zatrudnienia na umowę o pracę.
Data publikacji: 2016-01-26
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rafińskiego 3, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 6-18 lub 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, ul. Rafińskiego 3 (Szpital Uzdrowiskowy Willa Fortuna). Po 3 tyg. um. zlecenie możliwość zatrudnienia na umowę o pracę.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: miesięczny
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zaświadczenie o stanie zdrowia
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: umiejętność organizacji pracy
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: dyspozycyjność
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_2: wysoka kultura osobista
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_3: zaangażowanie
Nazwa pracodawcy:
Food Investment S. A. (Sanatorium Uzdrowiskowe MUSZELKA / Sanatorium Uzdrowiskowe SŁONECZKO / Ośrodek Willa Fortuna)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Rafińskiego 3, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Rafińskiego
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
działalność catteringowa w sanatorium uzdrowiskowym Słoneczko (ul. Rafińskiego 7) i sanatorium uzdrowiskowym Muszelka (ul. Słowackiego 6-8) oraz Ośrodku Sanatoryjno-Leczniczym Willa Fortuna (ul. Rafińskiego 3)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.01.2016
Oferta pracy ważna do: 26.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej.
" Ola Styl" Aleksandra Trella - 2018-08-16 - Choczewo (pomorskie)
PRACA FIZYCZNA PRZY ROŚLINACH,
FRUCTOPLANT SP.ZO.O. - 2017-10-03 - Ozorków (łódzkie)
- przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich atrykułów spoywczych wydawanych do kuchni,- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- kontakt z klientami zagranicznymi,- przygotowywanie posiłków kuchni typu: pielemieni, żarkoje itp.
KOBE Paulina Cieślak, Mateusz Gratkowski S.C. - 2018-05-14 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
kucharzpraca w godz 9-17, 14-22
Kapała Grażyna - 2016-08-04 - Chmielów (podkarpackie)
Sporządzanie potraw, przygotowywanie ciast, deserów na przyjęcia okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2019-03-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Głogówek (opolskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Brzeska Wola (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-11-28 - Kartoszyno (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw. Przyjmowanie produktów spożywczych i żywnościowych. Nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP, ppoż i HACCP w kuchni. Rozdzielanie prac pomocom kuchennym. Przestrzeganie warunków i przepisów sanitarno-higienicznych podczas przygotowywania i wydawania posiłków. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - zainteresowane osoby prosimy o przesłanie lub dostarczenie osobiste aplikacji na adres: 2 Wojskowy Oddział Gospodarczy, 50-984 Wrocław, ul. Obornicka 100-102.
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2019-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Dostarczanie komponentów do działu produkcji. Prowadzenie składowania komponentów do produkcji i produktów gotowych zgodnie z zasadami magazynowania i wewnętrznymi procedurami firmy. Prowadzenie przyjęć towarów zgodnie z przyjętymi standardami. Wykonywanie operacji niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania magazynu. Przeprowadzanie inwentaryzacji w magazynie - Wykonywanie i kontrola zwrotów produkcyjnych. Weryfikacja i prawidłowe prowadzenie dokumentacji magazynowej. Możliwość rozwoju zawodowego w dużej, międzynarodowej firmie. Zapewniony transport zmianowy z Bełchatowa oraz Kluk (przez Szczerców i Pajęczno). Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę. Dodatkowe informacje: - Możliwość rozwoju zawodowego w dużej, międzynarodowej firmie. Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
Colep Polska Sp. z o.o. - 2018-06-14 - Kleszczów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Piotr Rębisz - 2016-10-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie kebaba, sosu i sałatek.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
DANIA KUCHNI POLSKIEJWYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓ SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAZ PRACY MIN. 1 ROK
Karczma Polska S.C. Szczecin - 2016-07-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni dużego hotelu: przygotowywanie śniadań hotelowych, współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
L&P Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zg. ze stanowiskiem
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2017-10-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
-
OŚRODEK WCZASOWY ALGA W MRZEŻYNIE - 2017-01-05 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Łódź (łódzkie)
sprzesaż części zamiennych do ciągników, maszyn rolniczych
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE BO RO WILARY SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-23 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
Obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków, gotowanie, pieczenie i inne
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-06-20 - Witosław (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2017-03-29 - Sieradz (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
według zawodu
Firma Produkcyjno-Usługowo-Handlowa Piotr Filipowicz - 2017-03-24 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-10-19 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Miś", Krzysztof Janczura - 2016-11-24 - Stary Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe"AMALIA" - 2016-03-11 - Przytoczna (lubuskie)
Obsługa magazynu, rozwożenie towaru.
MAT-NAT Sp. z.o.o. - 2018-04-30 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
j.w.
KOMANDORDD DOROTA GAJEWSKA - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Radom (mazowieckie)
jw.
F.H.U. Tango Mirosław Rączkowski - 2018-06-27 - Warszawa (mazowieckie)