KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy POD WINOGRONAMI MONIKA DACZYŃSKA (Smażalnia Morska Fish&Chips)
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na sklep łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 061,55 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z ryb. Praca w Kołobrzegu w godz. 10-22 (w systemie 2/2), również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2019-07-22
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: POD WINOGRONAMI MONIKA DACZYŃSKA (Smażalnia Morska Fish&Chips)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Towarowa 16/II, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań z ryb. Praca w Kołobrzegu w godz. 10-22 (w systemie 2/2), również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 061,55 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 061,55 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.07.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w pracy w zawodzie kucharza
Nazwa pracodawcy:
POD WINOGRONAMI MONIKA DACZYŃSKA (Smażalnia Morska Fish&Chips)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Towarowa 16/II, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Towarowa
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.07.2019
Oferta pracy ważna do: 22.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1682871ca04f24c0a1b59379f53eda20
Podobne oferty pracy
Utrzymanie czystości w pasażu handlowym
KOBEX S.C. EXPORT IMPORT ZPCHR - 2015-12-01 - Puławy (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych E. Z. Rybiccy S. C. - 2019-04-03 - Świdwin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,PÓŁPRODUKTÓW I MENU Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWARÓW OD DOSTAWCÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO JAK I Z KRAJU WIETNAM.
QUANG NGUYEN HONG HANDEL DETALICZNO - HURTOWY "LINH-QUAN" - 2018-10-29 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, pobieranie artykułów żywnościowych z magazynu, obsługa urządzeń kuchennych
Zespół Opieki Zdrowotnej w Oławie - 2018-08-23 - Oława (dolnośląskie)
Załadunek towaru i wydawanie towaru kleintom
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Borzytuchom (pomorskie)
Przygotowywanie dań, menu kuchni wietnamskiej, przygotowanie półproduktów ww kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Karczew (mazowieckie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZĄDZANIE DESERÓW, CIAST I PRZETWORÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WSCHODNICH (BAŁTYCKA, UKRAIŃSKA, ROSYJSKA), DYPLOM KUCHARZA, CO NAJMNIEJ ROK DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
ZADANIA SZEFA KUCHNI.
"Hydrotest" Włodzimierz Głuszek - 2017-08-01 - Opoczno (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w stołówce pracowniczej
"JACEK" SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-19 - Trzebinia (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Warszawa (mazowieckie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-05-02 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw/ pomoc w przygotowaniu potraw.
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNO-USŁUGOWE ''JĘDRZEJEK'' IWONA JĘDRZEJEK - 2019-04-08 - Kisielnica (podlaskie)
przygotowywanie potraw w restauracji i podczas danej uroczystości
IZO-BAT Sławomir Wit - 2019-02-11 - Żabiec (świętokrzyskie)
gotowanie potraw kuchni wietnamskiej i orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Teresin (mazowieckie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast i desrów itp.
ACER Sp. z o.o. - 2017-03-31 - Międzyrzecz (lubuskie)
Zgodny, praca w Grudziądzu i w terenie
Sulinsky Group Cezary Suliński - 2016-04-14 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM PRACY
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Nowogard (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW GŁÓWNIE KUCHNI POLSKIEJ , DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANYCH POSIŁKÓW.UTRZYMANIE PORZĄDKU I CZYSTOŚĆ W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH , KREATYWNOŚĆ W KUCHNI.
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-10-27 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie uszek (z przygotowanego farszu i ciasta)
NOVA-FOOD LOGISTIC 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPIWEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-05 - Bukowica (lubuskie)
Samodzielne gotowanie, oraz przyuczenie się do nowego menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Katowice (śląskie)
Praca przy produkcji dań gotowych (operator maszyn)
FOODMAKERS Sp. z o.o. - 2018-03-16 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
Produkcja żywności.
RESTAURACJA DOMINIKAŃSKA Waldemar Maciejewski - 2017-06-02 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PREMIUM MArcelina Dudek - 2019-05-14 - Mielec (podkarpackie)
Gotowanie dla 100 osób, jeden posiłek ( obiad dwudaniowy) ewentualnie sprzątanie
Zespół Szkół Specjalnych Nr 2 - 2016-05-10 - Łódź (łódzkie)
1. Archiwizacja spraw zakończonych, przygotowywanie spisów zdawczo - odbiorczych spraw przekazanych do Archiwum.2. Przygotowanie wysyłki korespondencji.3. Monitoring bieżący orzecznictwa sądów administracyjnych w celu wyszukiwania orzecznictwa mogącego stanowić podstawę uzasadnienia wydawanych decyzji.
PODLASKI URZĄD WOJEWÓDZKI W BIAŁYMSTOKU - 2016-04-26 - Białystok (podlaskie)
Praca w Bistro Kiełba i Buła
FHU Przemysław Matłoka - 2016-02-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-01-12 - Opole (opolskie)
OBSŁUGA KLIENTA
kontakt przez OHP - 2016-11-22 - Gdańsk (pomorskie)