KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy RESUME JAWORSCY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 400 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków posiłków. Praca w godz. 11-19, 13-21 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.Dźwiganie do 20 kg.
Data publikacji: 2020-06-18
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: RESUME JAWORSCY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Morska 7c/VII, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków posiłków. Praca w godz. 11-19, 13-21 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.Dźwiganie do 20 kg.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 400 - 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: VII
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 400 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Data zakończenia pracy: 31.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
RESUME JAWORSCY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 6710100872
danePracodawcy_regon: 33000754100000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Morska 7c/VII, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, lm
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 12-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: Morska
Numer budynku pracodawcy: 7c
danePracodawcy_nrLokalu: VII
Profil działalności pracodawcy: gastronomia i hotelarstwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 19.06.2020
Oferta pracy ważna do: 17.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0b0c081ed2afb7289602de374cf0e70b
Podobne oferty pracy
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami. Obsługa gastronomiczna turnusów rehabilitacyjnych, kolonii, zielone szkoły. Dbanie o estetykę potraw. Dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy. Dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług.
Kancelaria Prawno-Finansowa "PARTNERZY" Adam Kucharski - 2019-11-04 - Jantar (pomorskie)
Przygotowywanie i sprzedaż kebaba
Mała Gastronomia Teresa Bisiak - 2018-02-01 - Lubań (dolnośląskie)
- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEDŁUG ZASAD I KULTURY KUCHNI ORIENTALNEJ, - SPORZĄDZANIE LIST PRZYPRAW I ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH SPROWADZANYCH BEZPOŚREDNIO Z WIETNAMU,
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie posiłków
Przedsiębiorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2018-03-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków w hotelu
J.W. Construction Holding S.A. Hotel "Czarny Potok" - 2016-11-30 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
TRATTORIA AL FORNO Elżbieta Bandelak - 2015-11-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Dania restauracyjne
OLMAR&COMPANY - 2016-09-26 - Puck (pomorskie)
przyrządzanie pizzy, sałatek, dań gorących, przygotowywanie półproduktów, obsługa zmywaka, odbieranie zamówień
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "DESPERADO 2" Ziobro Katarzyna - 2017-04-07 - Tarnów (małopolskie)
sporządzanie potraw zgodnie z menu pracodawcy; umowa na 3 lata; godziny pracy: 7.00- 15.00; wysokość wynagrodzenia 2220 zł brutto + premia uznaniowa
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Słupsk (pomorskie)
praca na kuchni
Vulcano Radoń Lena - 2016-05-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw, estetyka wydania, dbanie o higienę i bezpieczeństwo pracy, wstępna obróbka produktów
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Cieszyn (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia włska i polska)wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie dań obiadowych, a la cart i cateringowych(godziny pracy: 12-20)
Agnieszka Drab "BARD" - 2018-08-23 - Terespol (lubelskie)
praca w pizzeri
"HADA" - HANNA CHRZANOWSKA - 2016-03-15 - Lębork (pomorskie)
wg stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe DUKAT Medical SPA Dąbki ,ul. Wydmowa 9 - 2017-04-25 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań, dbałość o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez OHP - 2016-02-11 - Pszczółki (pomorskie)
praca kucharza w pizzerii
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
dbanie o czystość stanowiska umiejętności gotowania dań z menu restauracji
Restauracja "WYSOKI ZAMEK" Oksana Ustinova - 2016-05-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Obróbka produktów, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o czystość miejsca pracy.Praca na czas określony: pół rokuGodziny pracy 8:00 - 16:00 - wg grafiku1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2019-12-04 - Kobierzyce (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań
Handel i Gastronomia Krzysztof Osadowski - 2018-06-21 - Mielno (zachodniopomorskie)
Sporządzanie i przygotowywanie posiłków oraz wypiek pizzy.
NASZA CHATA Maksymilian Plata - 2018-08-16 - Stary Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe; kuchnia polska; praca w ruchu ciągłym w Knurowie;
"PROTOS" SZYMAŃSKA & MAZUR SPÓŁKA CYWILNA - 2017-05-12 - Knurów (śląskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2016-05-24 - Sulęcin (lubuskie)
praca w kuchni, dowóz pizzy
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "CASUCI" - Artur Klimek - 2018-08-06 - Debrzno (pomorskie)
prowadzenie sekretariatu i rozliczenia turnusów rehabilitacyjnych; godz. pracy 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-15
Dom Wczasowo-Sanatoryjny "PERŁA" Spółka z o.o. - 2017-03-17 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie posiłków, odbiór towaru, wydawka
kontakt przez PUP - 2020-01-09 - Białka Tatrzańska (małopolskie)
Praca w kuchni-gotowanie
FIRMA PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWA FILIPOWICZ PIOTR - 2018-03-24 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków dla klienta indywidualnego i zbiorowego, WYMAGANIA: wykształcenie średnie - kucharz, 5 lat doswiadczenia, umiejetność podejmowania decyzji w sprawie menu, umiejętność pracy na samodzielnym stanowisku, mile widziana komunikatywna znajomość języka angielskiego
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Kochanowice (śląskie)