KUCHARZ Ko艂o oferta pracy IMPEL CATERING Sp z o.o
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -
Data publikacji: 2019-10-01
Lokalizacja: Ko艂o (wielkopolskie)
Pracodawca: IMPEL CATERING Sp z o.o
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:TORU艃SKA 262, 62-600 Ko艂o, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: -
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂o
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kolski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂o
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: IMPEL CATERING Sp z o.o
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kole
Adres pracodawcy:
艢L臉呕NA 118, 53-111 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie rekrutacyjne z pracodawc膮 nale偶y um贸wi膰 si臋 wcze艣niej telefonicznie.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: 艢L臉呕NA
Numer budynku pracodawcy: 118
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: przygotowywanie i dostarczanie 偶ywno艣ci
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kole
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b2fc2e77c1178cbdf51fb008a137a455
Podobne oferty pracy
przygotowanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - 呕ory (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - pizza, sa艂atki, pierogi.Praca w godzinach 11-22 co drugi dzie艅.
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "Luka" Wojciech Wide艂 - 2018-07-17 - Korzenna (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie potraw
PHU Ma艂gorzata Osuchowska - 2019-02-13 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci.
Dariusz Podyma "KONTRA" P.U. - 2016-08-22 - D艂ugo艂臋ka (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni
Restauracja-Piceria T臋cza Smak贸w u Rosina Arkadiusz Rosin - 2016-07-15 - Wicko (pomorskie)
prace zwi膮zane z przygotowaniem i podaniem posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS, wykonywanie prac porz膮dkowych
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ GO艁USZYCE - 2016-10-05 - Go艂uszyce (kujawsko-pomorskie)
Przetwarzanie 偶ywno艣ci, przygotowanie czynno艣ci typwych dla pracy w kuchni. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 68 godzin pracy miesi臋cznie; dyspozycyjno艣膰 caly tydzie艅 w godz. 12:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Praca przy wykonawstwie posadzek przemys艂owychI zmiana: 08.00 - 16.00 Wynagrodzenie: 4000 z艂 brutto
MD PROJEKT POSADZKI PRZEMYS艁OWE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-11 - Milejewo (warmi艅sko-mazurskie)
w/g stanowiska
Us艂ugi Gastronomiczne "Bistro w Ratuszu" G. Zegad艂o - 2016-06-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w kuchni Zajazdu Wichrowe Wzg贸rze
GASTROMAX Przemys艂aw Grochocki - 2017-11-10 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
Kopanie i wype艂nianie row贸w przy uzyciu nzrz臋dzi r臋cznych; rozpo艣cieranie piasku, ziemi, 偶wiru i podobnych materia艂贸w; sprzatanie miejsc pracy i usuwanie r贸znych przeszk贸d i zator贸w wed艂ug otrzymanych instrukcji; pos艂ugiwanie sie prostymi narzedziami r臋cznymi, takimi jak 艂opata, kilof, taczka itp.; przestrzeganie zasad ergonomii oraz przepis贸w bhp, ochrony ppo偶 i ochrony 艣rodowiska wymaganych na stanowisku. Praca w delegacji od poniedzia艂ku do pi膮tku na terenie wojew贸dztwa 艣l膮skiego oraz opolskiego. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie, dojazdy oraz wy偶ywienie.
PAN-GAZ CZ臉STOCHOWA S.A. - 2019-09-05 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W DLA KLIENT脫W INDYWIDUALNYCH Z UWZGL臉DNIENIEM DIET SPECJALNYCH, PRODUKCJA POTRAW I DESER脫W ORAZ CIAST, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, UTRZYMYWANIE PORZ膭DKU W KUCHNI ORAZ NA MAGAZYNIE, WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI FRANCUSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY, 9 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, GODZINY PRACY OD 10-18.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2017-04-10 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, zarz膮dzanie personelem
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zak艂ad Us艂ug Cateringowych - 2019-07-19 - Bia艂ka (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Magazynier praca w godz. 8-16, 10-18
MAJSTER PLUS FHU PIOTR FURTAK - 2019-01-22 - Gorzyce (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej, wsp贸艂praca z w艂a艣cicielem oraz pracownikami pochodz膮cymi z Pakistanu
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Che艂m (lubelskie)
Organizacja produkcji zak膮sek, potraw, deser贸w, ciast i napoj贸w w restauracji szkolnej gdzie uczniowie odbywaj膮 praktyki (8-16)
ZESP脫艁 SZK脫艁 GASTRONOMICZNYCH NR 2 / WARSZTAT SZKOLNY PRZY ZSG NR 2 - 2020-02-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
-
GASTRO-TOUR JAROS艁AW RUTA - 2017-10-02 - Trzebiat贸w (zachodniopomorskie)
Mile widziane do艣wiadczenie w gastronomii, mile widziana ksi膮偶eczka sanepidowska. Kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawc膮.
FHU KAMILA 艁UKASIK BOGUS艁AWA - 2018-01-22 - Rybnik (艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji. Umiejetno艣ci:- dobra organizacja pracy- zdolno艣膰 zarz膮dzania prac膮 zespo艂u- wyczucie smaku- wielozadaniowo艣膰 - skrupulatno艣膰- dbanie o porz膮dek - komunikatywno艣膰 - umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasuObowi膮zki:- przygotowywanie posi艂k贸w;- komponowanie karty da艅;- kontrola stan贸w magazynowych;- nadz贸r nad estetyk膮 podawania da艅;- rozdzielanie pracy mi臋dzy pomocnik贸w kuchennych;- nadz贸r nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;
JAROS艁AW DRO呕D呕 - 2019-10-29 - Racib贸rz (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWC膭: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-04-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-07-13 - Rdzawka (ma艂opolskie)
Wyr贸b pizzy
Drink Bar "Max" Janusz Marud - 2019-04-18 - Mielec (podkarpackie)
wg stanowiska
VEGA Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2016-12-05 - August贸w (podlaskie)