KUCHARZ Kolno oferta pracy ANAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłkówgotowaniesmażeniepieczenie
Data publikacji: 2020-11-05
Lokalizacja: Kolno (podlaskie)
Pracodawca: ANAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolejowa 3, 18-500 Kolno, powiat: kolneński, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłkówgotowaniesmażeniepieczenie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wymagana znajomość języka bengalskiego
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kolno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 20
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolneński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2006
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kolno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2020
Data zakończenia pracy: 30.11.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
bengalski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: ANAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 2910229367
danePracodawcy_regon: 38474425000000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kolnie
Adres pracodawcy:
Kolejowa 3, 18-500 Kolno, powiat: kolneński, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: - CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 20
Powiat pracodawcy: kolneński
danePracodawcy_kodPowiatu: 2006
Gmina pracodawcy: Kolno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kolno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957420
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kolnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 7
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 05.11.2020
Oferta pracy ważna do: 10.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4a92254c4d9e9263eb52aa747d519008
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, tworzenie menu, odpowiedzialność za czystość na stanowisku pracy i w magazynie, zamawianie towaru i uzupełnianie braków magazynowych, praca w godzinach 10-14 i 17.30-21.30
kontakt przez OHP - 2018-02-26 - Niemcy (Niemcy)
- przygotowywanie dań gotowych- gotowanie posiłków profilaktycznych
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2018-04-18 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie różnego rodzaju potraw, dań, gospodarka magazynowa, dbanie o sprzęt kuchenny, organizacja pracy
PHP "Jeans" Teresa i Jan Szablewscy S.J. - 2017-01-19 - Dymaczewo Nowe (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej. Miejsce wykonywania pracy: 97-300 Piotrków Tryb., Al. 3-go Maja 1 (główne); 97-300 Piotrków Tryb., ul. Słowackiego 54 (dod.)
GRAMEEN LINK SP. Z O.O. - 2018-06-13 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o wysoką jakość i smak przygotowanych posiłków, przestrzeganie przepisów BHP.
CATERING Janusz Kuptel - 2019-10-23 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
ustalanie menu - twórczego i przynoszącego zysk, szacowanie kosztów zamówionego wyżywienia, monitorowanie jakości dań indyjskich na wszystkich etapach przygotowywania, omawianie sposobów przygotowywania potraw z menadżerem, personelem kuchennym i kelnerami, prowadzenie kuchni i magazynu, pokazanie technik i doradztwo w zakresie procedur gotowania, wyjaśnianie i egzekwowanie przepisów dotyczących higieny pracy i sanitarnych,
ETHNIC INDIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-13 - Wołomin (mazowieckie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2019-01-07 - Zaścianki (podlaskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2020-01-27 - Kikół (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie prac związanych z robotami TBM, w tym m.in. transportem, montażem, uruchomieniem i demontażem- kierowanie robotami budowlanymi prowadzonymi siłami własnymi oraz podwykonawców w zakresie budowy tuneli TBM- przygotowywanie planu, fazowanie robót związanych z budową tunelu TBM oraz tuneli w ścianach szczelinowych w tym nadzór i opracowanie założeń do przejścia maszyny przez ściany szczelinowe, przeciągnięcie maszyny przez komory przystanków- opracowanie harmonogramów postępu robót tunelowych uwzględniającego przejście przez wszystkie komory oraz prace związane z wymianą narzędzi oraz utrzymaniem maszyny TBM- weryfikacja dokumentacji technicznej oraz normy jakości we współpracy z kierownikiem budowy oraz kierownikiem działu technicznego- wsparcie działu zakupów w doborze i zakupie sprzętu dodatkowego służącego do obsługi tarczy TBM- koordynacja i nadzór nad podwykonawcami oraz dostawcami we współpracy z kierownikiem budowy, kierownikiem działu technicznego- zorganizowanie zaplecza i placu budowy- wsparcie w organizacji zakładu produkcji tubingów- analiza kosztów budowy, wykonywanie obmiarów i uczestnictwo w przygotowaniu wycen- organizacja i udział w naradach technicznych- zgłaszanie Projektantowi propozycji optymalizacji rozwiązań projektowych- określenie wymagań merytorycznych w stosunku do dokumentacji projektowej- udział w przygotowaniu szczegółowej dokumentacji technicznej tarczy TBM- przygotowanie dokumentacji budowy z naniesionymi zmianami dokonanymi w toku wykonywania robót zgodnej z Prawem Budowlanym (pozwolenie na budowę z projektem budowlanym, dziennik budowy, protokoły odbiorów częściowych i końcowych, rysunki, operaty geodezyjne, książki obmiaru, dokumentacja podwykonawcza)
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Łódź (łódzkie)
-
PHUP SZIM A.Mielcarek K.Mielcarek G.Szambelański - 2019-12-09 - Września (wielkopolskie)
Miejsce pracy: Simple Coffee & Lunch-Poszukujemy kucharza, kucharki,-Przgotowywane posiłków według przepisów własnych lub innych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 518-363-400 lub 608-640-336.
1. DZIAŁALNOŚĆ WYCHOWAWCZO-OPIEKUŃCZA JAGÓDKA KATARZYNA MARUT 2. GASTRO "CELKA" KATARZYNA MARUT - 2018-03-06 - Tczew (pomorskie)
- przygotowanie surowców do sporządzania potraw- obsługa maszyn i urządzeń- obróbka termiczna potrw - gotowanie, smażenie, pieczenie- mycie, czyszczenie maszyn, narzędzi, naczyń- prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Białystok (podlaskie)
- przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjych receptur kuchni polskiej, ukraińskiej, rosyjskiej, z zachowaniem niezmienionych receptur, - nadzór nad jakością potraw, - przygotowywanie deserów, - przygotowywanie sałatek, - krojenie i obieranie warzyw, owoców, - dbanie o czystość w miejscu pracy, - zarządzanie. Od 75 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2018-03-12 - Wejherowo (pomorskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
Centrum Usługowe SIEDLISKO Sp. z o.o. - 2016-03-16 - Pszczyna (śląskie)
Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków. Ogólna praca w kuchni. System równoważny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca również w dni wolne. Umowa na okres próbny 3 m-ce
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2018-03-19 - Śmiłowo (wielkopolskie)
Wykręcanie ręczne ciasta pizzy i pieczenie, operowanie w piecu.
Jak w Dym S.C. Grzegorz Orawiec, Paweł Łukjanów - 2020-02-18 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy i potraw kuchni włoskiej
L.A.D. Łukasz Lisiński - 2019-07-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, zapiekanek, sałatek oraz przy przygotywowaniu kurczaków z rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-03-17 - Straszyn (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg zasad kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Legionowo (mazowieckie)
Pomoc kucharza
kontakt przez OHP - 2017-03-14 - Rawicz (wielkopolskie)
sprawdzanie karty menu, gotowanie potraw, przyrządzanie deserów, zamawianie towaru
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2016-03-09 - Kroczyce (śląskie)
Porcjowanie oraz estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja urządzeń. Praca na dwie zmiany wg grafiku. 12-22. Do wynagrodzenia doliczana jest premia.
" Ola Styl" Aleksandra Trella - 2019-11-06 - Choczewo (pomorskie)
Przygotowywanie 3 głównych dań, wydawanie posiłków, odpowiedzialność za powierzony sprzęt, utrzymanie stanowiska pracy w czystości.
Pielęgniarski Dom Opieki "Złota Ostoja" - 2016-06-10 - Palmiry (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Umowa zlecenie, nie mniej niż 124 godz./mies.
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie potraw zgodnie z menu pracodawcy; umowa na 3 lata; godziny pracy: 7.00- 15.00; wysokość wynagrodzenia 2220 zł brutto + premia uznaniowa
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Słupsk (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Sanok (podkarpackie)
Prowadzenie zajęć dydaktycznych w klasie I szkoły branżowej I stopnia - 8h/miesiąc. Zatrudnienie w ramach umowy zlecenie na rok szkolny 2018/2019 w zakresie godzin 08.00-16.00. Wynagrodzenie uzależnione od posiadanych kwalifikacji.
OGÓLNOPOLSKI ZWIĄZEK PRACODAWCÓW TRANSPORTU DROGOWEGO - 2017-10-04 - Piła (wielkopolskie)