KUCHARZ Kolbuszowa oferta pracy Wróbel-Wesołowska Danuta PGHU "DANUŚKA",Restauracja C.K Galicja, Ośrodek Rekreacyjny "ROZŁOGI"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 420 PLN
Zakres obowiązków: Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.Praca w godz:7.30 - 16.3010:00--18:00, praca również w weekendy
Data publikacji: 2020-07-13
Lokalizacja: Kolbuszowa (podkarpackie)
Pracodawca: Wróbel-Wesołowska Danuta PGHU "DANUŚKA",Restauracja C.K Galicja, Ośrodek Rekreacyjny "ROZŁOGI"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MICKIEWICZA 15, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.Praca w godz:7.30 - 16.3010:00--18:00, praca również w weekendy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 420 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kolbuszowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolbuszowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1806
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kolbuszowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 420 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie w zawodzie nile widziane
Nazwa pracodawcy:
Wróbel-Wesołowska Danuta PGHU "DANUŚKA",Restauracja C.K Galicja, Ośrodek Rekreacyjny "ROZŁOGI"
danePracodawcy_nip: 8141020411
danePracodawcy_regon: 690438503
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Adres pracodawcy:
MICKIEWICZA 15, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne spełniające wymagania pracodawcy proszone są o zgłoszenie się do doradcy klienta w Powiatowym Urzędzie Pracy w Kolbuszowej w celu otrzymania skierowania na rozmowę kwalifikacyjną do pracodawcy. Pozostałe osoby proszone są o bezpośredni kontakt z pracodawcą: 605438473
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: kolbuszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1806
Gmina pracodawcy: Kolbuszowa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kolbuszowa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974392
Ulica pracodawcy: MICKIEWICZA
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne 5520Z- Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania, 5530Z- Pola kempingowe (włączając pola dla pojazdów kempingowych) i pola namiotowe, 5610B- Ruchome placówki gastronomiczne, 5621Z- Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering), 5629Z- Pozostała usługowa działalność gastronomiczna, 8559B- Pozostałe pozaszkolne formy edukacji, gdzie indziej niesklasyfikowane, 9329Z-Placówki gastronomiczne pozostałe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.07.2020
Data dodania oferty pracy: 13.07.2020
Oferta pracy ważna do: 12.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6b00310173a66ff667a03c30556f907b
Podobne oferty pracy
Pobieranie prób buraków z pojazdów. Weryfikacja masy pobieranej próby. Ogławianie buraków w pobranej próbie. Przygotowywanie kontenerów z próbami do wysyłki do laboratorium.
SANPRO INTERIM BPO - 2017-07-26 - Ciężkowice (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
WMK Krzysztof Hładki - 2017-08-14 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 33 miesiące; godziny pracy: 7.00- 21.00
PHUP ROLMASZ SP. Z O.O. - 2018-03-02 - Główczyce (pomorskie)
Praca jako kucharz.Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofertą pracy proszone są o przesyłanie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-01-21 - Racibórz (śląskie)
- zapoznanie się z przepisami BHP - zapoznanie się z przepisami Ppoż- sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, napoje i desery- zabezpieczenie przed zepsuciemsurowców, półproduktów i wyrobów gotowych- obróbka wstępna surowców- gastronomiczny rozbiór mięsa- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy- dekorowanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Banino (pomorskie)
Przygotowywanie i zapiekanie kanapek, zapiekanek, przygotowywanie świeżych soków, szejków owocowych, zmywanie naczyń
kontakt przez PUP - 2020-01-10 - Tarnów (małopolskie)
sporządzanie dań kuchni polskiej, znajomość techniczna gotowania oraz BHP w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-07-04 - Karłów (dolnośląskie)
- Organizowanie pracy kuchni- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywaniu według niego posiłków- Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia (porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowana wartością)- Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzegania higieny osobistej- Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny- Uczestniczenie w zakupach wyposażenia kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Miechucino (pomorskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy, współpraca z pozostałymi pracownikami
kontakt przez PUP - 2020-02-10 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie przekąsek, zimnych płyt, deserów, zatrudnienie na umowę zlecenie, mozliwość przyuczenia do zawodu
POZIOM 511 Sp. z o.o. - 2018-11-13 - Podzamcze (śląskie)
pomoc kuchenna dla szefa kuchni w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami karty menu , organizacja stanowiska pracy , przygotowanie śniadań i obiadokolacji .
Wojt-Bud Sp.Z.O.O - 2019-02-20 - Skomielna Czarna (małopolskie)
Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
-
DPS dla Dorosłych Z.S.M.M.M. (Orionistek) w Kole - 2018-10-03 - Koło (wielkopolskie)
przygotowywanie dań oraz imprez, przestrzeganie zasad HACCP
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Asystowanie uczniowi podczas zajęć, pomoc i wspieranie nauczyciela.Wymiar czasu pracy 1/2 etatu.
Szkoła Podstawowa im. Kawalerów Orderu Uśmiechu w Marcinkowicach - 2017-09-07 - Marcinkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, pakowanie zamówień
kontakt przez OHP - 2017-05-12 - Tarnów (małopolskie)
Załadunek i rozładunek pojemników i wózków z odpadami z posesji prywatnych oraz inne prace zlecone przez kierownika.
kontakt przez PUP - 2020-07-02 - Brzesko (małopolskie)
Samodzielny kucharz
MULTISERVICE Sp. z o.o. - 2017-09-07 - Płock (mazowieckie)
prace przy stawianiu pomników
Wyrób Pomników z lastryka i kamienia Feliks Skubiszewski - 2016-02-23 - Mława (mazowieckie)
do uzgodnienia
PL-UA EXPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-12 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca na stanowisku sprzedawca. Miejsce pracy Kielno.
STUBBA GRAŻYNA HANDEL OBWOŹNY ART.SPOŹYWCZYMI,USŁUGI GASTRONOMICZNE Grażyna Stubba - 2018-04-12 - Kielno (pomorskie)
.
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-11 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
1) Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Kościan (wielkopolskie)
Praca na stanowisku kucharza kuchni ukraińskiej. Wdrażanie regionalnych przepisów kulinarnych ukraińskich, tworzenie receptur, szkolenie innych kucharzy
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Łódź (łódzkie)
kontakty z kontrahentami m.in. z Chin, sporządzanie raportów sprzedaży, współpraca z chińskim kierownictwem sklepu, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2019-12-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
kontakt z klientem, obsługa, przygotowywanie posiłków z menu lokalu,dbanie o czystość miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzantów 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczyńskiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-02-19 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Rzeszów (podkarpackie)