KUCHARZ Kęty oferta pracy HUTNIK Spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków ciepłych, zimnych, sporządzanie surówek, deserów, napojów. Obróbka wstepna
Data publikacji: 2020-08-10
Lokalizacja: Kęty (małopolskie)
Pracodawca: HUTNIK Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Pawła II 10, 32-650 Kęty, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków ciepłych, zimnych, sporządzanie surówek, deserów, napojów. Obróbka wstepna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kęty
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oświęcimski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1213
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kęty
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane prawo jazdy kat. B
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy: HUTNIK Spółka z o.o.
danePracodawcy_nip: 5490000888
danePracodawcy_regon: 070033769
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Adres pracodawcy:
Kościuszki 111, 32-650 Kęty, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: oświęcimski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1213
Gmina pracodawcy: Kęty
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kęty
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0924365
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 111
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż hurtowa artykułów metalowych oraz wyposażenia hydraulicznego i grzejnego.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 11.08.2020
Oferta pracy ważna do: 09.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 11.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?295a8425f84809a7324c1931221c9cb6
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej oraz mięsa kebab
Elmas Mehmet Ali Sahin - 2018-03-16 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone recepturysamodzielność i dobra organizacja pracy,dyspozycyjność,doświadczenia na podobnym stanowisku,chęć samorozwoju w kierunku kucharzawysoka motywacjaumiejętność pracy w grupie
Administracja i Zarządzanie Gwiazda Morza Hotel Managment Sp zoo Sp K - 2019-01-11 - Chałupy (pomorskie)
wg stanowiska
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2019-01-04 - Namysłów (opolskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. ''KONTRAST'' STANISŁAWA SZULC - 2017-03-10 - Ińsko (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Z. P. H. Jerzy Sewastynowicz - 2017-02-23 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami,Pomoc przy tworzenie karty menu,Nadzór nad personelem kuchni,Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,Zachowanie estetyki wydawanych dań,Zachowanie czystości stanowiska pracy,Współpracę z pozostałymi działami hotelowymiKontrola FOOD COSTU i rozliczanie receptur
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2019-10-17 - Iława (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłkóww kuchni szpitalnej, prace porządkowe
GASTRONOMIA OBWOŹNA "SMAKUŚ" PAWLIK ANGELIKA - 2016-03-16 - Lubin (dolnośląskie)
wg stanowiska
VEGA Sp.z o.o. - 2019-03-26 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, opracowywanie menu, wydawanie dań, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Sporządzanie potraw i napojów, produkcja wyrobów garmażeryjnych, obsługa sprzętu do obróbki termicznej, porcjowanie i dekoracja wyrobów.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)
praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłków
PHU "MARTYNKA" Jadwiga Karwowska - 2019-01-02 - Grajewo (podlaskie)
Gotowanie i przyrządzanie posiłków.
Mykytiuk Bohdan Handel Gastronomia Relax - 2016-05-05 - Skorochów (opolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Krosno (podkarpackie)
nauka - stylizacja paznokci
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Wyrzysk (wielkopolskie)
PRACA NA STANOWISKU KUCHARZ.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Przyjaźń (pomorskie)
przygotowywanie posiłków realizacja zamówień towaru
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn, urządzeń gastronomicznych.
PHU MAX Dworek nad Drawą - 2017-11-24 - Stefanowo (wielkopolskie)
Nadzór nad księgowością i finansami, kontrola, analiza oraz wsparcie zarządu spółki kapitałowej.
PRZEDSIĘBIORSTWO KOMUNIKACJI SAMOCHODOWEJ W NYSIE SPÓŁKA Z O.O. - 2019-04-15 - Nysa (opolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków , potraw z ryby
SMAŻALNIA RYB "PRZY JEZIORZE" Bernard Ogrodniczak - 2016-03-18 - Przyjezierze (zachodniopomorskie)
-
MONO S.C. - 2018-12-21 - Kościerzyna (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ POD NADZOREM WIETNAMSKIEGO SZEFA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
wykonywanie napraw samochodów ciężarowych z zasadami techniki: układów jezdnych, napędowych, instalacji elektrycznej i pneumatycznej, kół, wymiany olejów i filtrów, rozliczanie się z pobranych z magazynu części zamiennych i narzędzi, dbanie o powierzony sprzęt i narzędzia(godziny pracy 7-15)
kontakt przez PUP - 2020-02-17 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca na sezon. Pomoc kucharzom w trakcie Gladmat Food Festival oraz zastępstwa w czasie urlopów.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 4 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
PIZZERIA PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW TYPU KEBAB, SAŁATKI, MAKARONY
AGENCJA ROZRYWKOWO-USŁUGOWA "MARKO" MAREK GOŁUCHOWSKI - 2016-06-28 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2017-03-27 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i serwowanie potraw w tradycyjny turecki sposób
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Opole (opolskie)
- znajomość oryginalnych przepisów i przypraw kuchni gruzińskiej, przygotowywanie dań kuchni gruzińskiejGodziny pracy: 16:00-20:00; 17:00-21:00; 18:00-22:00
kontakt przez PUP - 2019-08-21 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2020-08-10 - Włoszczowa (świętokrzyskie)