KUCHARZ Kętrzyn oferta pracy Zajazd Agros Jan Święty
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, dbałość o higienę i czystość miejsca pracy,
Data publikacji: 2019-03-01
Lokalizacja: Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Zajazd Agros Jan Święty
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kasztanowa 1, 11-400 Kętrzyn, powiat: kętrzyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, dbałość o higienę i czystość miejsca pracy,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kętrzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kętrzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kętrzyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ABC Gastronomii
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Zajazd Agros Jan Święty
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kętrzynie
Adres pracodawcy:
Kasztanowa 1, 11-400 Kętrzyn, powiat: kętrzyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: kętrzyński
Gmina pracodawcy: Kętrzyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kętrzyn
Ulica pracodawcy: Kasztanowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kętrzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.03.2019
Data dodania oferty pracy: 01.03.2019
Oferta pracy ważna do: 30.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-02-16 - Poznań (wielkopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciastek, gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, obliczanie wartości odżywczej potraw
Hotel Trylogia Bożena Ładno - 2018-09-11 - Zielonka (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, prace na stanowisku kucharz
FRESCO Paweł Szwedek - 2017-06-29 - Suwałki (podlaskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.Wymagania: chęć do pracy, aktualna książeczka sanepidowska
BONO A. Mazurek Sp.J. - 2015-12-02 - Gdynia (pomorskie)
wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Prowadzenie dokumentacji dotyczącej rozliczeń produkcji (rozliczeń materiałowo - technologicznych). Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Lublin (lubelskie)
montaż urzadzeń elektrycznych do zabudów samochodowych
AMZ Kutno S.A. - 2017-10-16 - Kutno (łódzkie)
spawanie metodą MIG/MAG/TIGumowa zlecenie (na stałe), praca od poniedziałku do piątku w godzinach: 8-16. Miejsce wykonywania pracy - TUCHOM. Wymagania pracodawcy: minimum roczne doświadczenie, wykształcenie min. zawodowe, uprawnienia spawalnicze MAG lub TIG lub MIG. Oferta również skierowana do osób z u miarkowanym stopniem niepełnosprawnośc. Wynagrodzenie od około 2.100 zł brutto do około 3.000 zł brutto miesięcznie (w zależności od kwalifikacji). Kontakt z p. Alicją Błędowską od poniedziaku do piątku w godz. 9-17 pod nr tel. 58 58 58 072- w celu omówienia terminu i miejsca spotkania.
JOBHOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-29 - Tuchom (pomorskie)
Przygotowywanie potraw chińskich.
HOMELAND FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-12 - Chełm (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Łódź (łódzkie)
samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2016-10-03 - Daszyna (łódzkie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni orientalnej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w przedziale czasowym : 10:00-20:00. Proponowany okers zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Wrocław (dolnośląskie)
produkcja palet
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Nowe Chrusty (łódzkie)
przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2017-08-31 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw, dbanie o estetyczny wygląd i świeże produkty, utrzymanie czystości na swoim stanowisku pracy
PENSJONAT VITA - 2019-02-21 - Augustów (podlaskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Krotoszyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków (obiadów) w stołówce szkolnej, zaopatrzenie w artykuły spożywcze
GIMNAZJUM W LICZU - 2017-08-04 - Licze (pomorskie)
obróbka elementów metalowych, demontaż i montaż maszyn rolniczych
Krzysztof Kostur Usługi Spawalicze"AGROKOST"Sprzedaż i Naprawa Maszyn Rolniczych - 2015-11-25 - Jasienica (świętokrzyskie)
- zarządzanie korespondencją przychodzącą i wychodzącą,- kompletowanie, kontrolowanie, porządkowanie dokumentów,- organizacja i rozliczanie wyjazdów służbowych - wykonywanie bieżących zadań zlecanych przez przełożonego,- przygotowywanie pism i dokumentów,- inne prace biurowe.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Jankowice (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. komandytowa - 2017-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)
produkcja posiłków cateringowych zgodnie z obowiązującymi recepturami, normami i zaleceniami dietetyka, przechowywanie żywności, wyliczanie składników i kalorii, dostawa potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
robienie pizzy, krojenie produktów do dań z menu lokaluGodziny pracy: od 8.00 do 20.00 (12 godzin co 2 dni)
BAR PIZZERIA ROMA JAN CHLUDZIŃSKI RYSZRADA CHLUDZIŃSKA - 2018-09-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wypiek pizzy i przygotowanie posiłków
Pizzeria "GOWID" Tadeusz Choszcz - 2019-02-22 - Lębork (pomorskie)
Staż w zawodzie kucharza;
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Tarnowskie Góry (śląskie)
kompletacja towaru zgodnie z zaleceniami, obsługa skanera, wprowadzanie danych do komputera, zważenie kontrolne skompletowanego towaru, przygotowanie towaru do wysyłki na rampie załadunkowej, współpraca z kierowcami i innymi działami
Gilem Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Ruda Śląska (śląskie)
Obsługa klientów w siedzibie firmy, przygotowywanie ofert handlowych
PPHU AMMA Andrzej Udzielak - 2016-08-02 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków śniadaniowych oraz karty dań. Obsługa kulinarnych imprez okolicznościowych. Komunikacja w języku ukraińskim z kadrą kucharzy oraz w języku polskim i angielskim z gośćmi.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Nowe Boryszewo (mazowieckie)
Wydawanie posiłków. Pierwsza umowa o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Jedna zmiana w godzinach 12.00-20.00 od środy do niedzieli.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2017-02-13 - Krępsko (wielkopolskie)