KUCHARZ-KELNER Łaszczówka-Kolonia oferta pracy MARPOL-STACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ-KELNER
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw wg przyjętych receptur, podawanie potraw klientom, nakrywanie do stołów, obsługa sprzętu znajdującego się w kuchni, zmywanie naczyń, utrzymanie porządku w kuchni.
Data publikacji: 2019-01-07
Lokalizacja: Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)
Pracodawca: MARPOL-STACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:22-600 Łaszczówka-Kolonia 34, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw wg przyjętych receptur, podawanie potraw klientom, nakrywanie do stołów, obsługa sprzętu znajdującego się w kuchni, zmywanie naczyń, utrzymanie porządku w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godzinach 08:00-16:00 i 14:00-22:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łaszczówka-Kolonia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tomaszów Lubelski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.01.2019
Data zakończenia pracy: 20.04.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagany zawody dla kandydatów: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: pomaturalne/policealne, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: prawo jazdy kat B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe minimum 6 miesięcy jako kucharz lub pomoc kuchenna.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
MARPOL-STACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Adres pracodawcy:
22-600 Łaszczówka-Kolonia 34, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: pon.-pt., Godziny : 09:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Tomaszów Lubelski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łaszczówka-Kolonia
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.01.2019
Oferta pracy ważna do: 31.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Leszno (wielkopolskie)
j.w
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, dbanie o porzadek w miejscu wykonywanej pracy.
JAROSŁAW JAGIEŁŁO FAR-DOM ; HOTEL JAGIEŁŁO - 2018-09-12 - Hrubieszów (lubelskie)
Zgodny ze stanowiskiem.
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA CHUDZIŃSKI PIOTR - 2019-05-16 - Partęczyny (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Zakopane (małopolskie)
rozładunek towarów,układanie towarów na półkach ,kompletowanie zamówień,skanowanie produktów, pakowanie, wysyłka towarów
kontakt przez OHP - 2017-11-08 - Sosnowiec (śląskie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - arabskiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników- kontrola stanów magazynowych- zamawianie oryginalnych produktów spożywczych
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowaywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu, możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 miesięcy w ramach pełnego oddelegowania do Poznania lub Koszalinapraca na umowę na czas określony, praca w godzinach 9:00-21:00 (dwa dni pracy/dwa dni wolne)praca w restauracjach należących do spółki SR7 we Wrocławiuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Ochrona terenu oraz powierzonego mienia. Praca na umowę zlecenie (19.09-19.10.2016) w Kołobrzegu w godz. 7-14.
Umbrella Security Sp. z o.o. - 2016-09-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2016-10-11 - Namysłów (opolskie)
gotowanie i przyrządzanie posiłków
KEBAB ORAN Abadi Mohamed - 2017-09-19 - Augustów (podlaskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-08-07 - Zgierz (łódzkie)
GOTOWANIE DAŃ TURECKICHWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE,UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
spawanie elementów
"EXCEL" SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA W ŁAŃCUCIE - 2016-02-24 - Żołynia (podkarpackie)
Samodzielny kucharz.
JANROB Halina Flizik-Mucha - 2016-05-20 - Gdynia (pomorskie)
ze względu na wielu gości restauracji przyjeżdżających z Ukrainy, oczekujemy od kandydatów umiejętności przygotowywania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie potraw
UNISTAR Tomasz Naborczyk - 2018-09-07 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamawianych produktów, rozdzielanie pracy, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, współpraca z chińskim kierownictwem i Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu.
TABU Olga Mikołajczyk - 2019-10-03 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
wypiek pieczywa i wyrobów cukierniczych
PIEKARNIA 7 SIÓDMIAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp; przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych; samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów kulinarnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej, zgodnych z recepturami oraz obowiązującymi standardami jakości; porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja wyrobów kulinarnych; nadzorowanie świeżości oraz dat ważności używanych składników spożywczych; tworzenie listy zakupów produktów i półproduktów do przygotowania potraw; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach.- Praca w godzinach: 6:00-23:00 + soboty, niedziele, święta. Sporadycznie w trakcie obsługi imprez godziny pracy mogę ulec zmianie (wykonywanie pracy nawet do 3:00 rano).
kontakt przez PUP - 2019-09-23 - Katowice (śląskie)
kucharzstaż w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw.
"AMAR" Khaled Khafagy - 2015-11-25 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw kuchni chińskiej i sushi
S&L SP.ZO.O. - 2018-01-29 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-09-23 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków według określonych receptur, jadłospisów oraz zasad dietetyki. Organizacja pracy personelu pomocniczego.
"Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A - 2019-08-07 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
praca w kuchni Domu Dziennego Pobytu nr 3
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-01-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przyjmowanie i wykonywanie zleceń za pomocą aplikacji mobilnych
Maciej Wiśniewski - 2018-07-03 - Gdańsk (pomorskie)