KUCHARZ/KELNER Koło oferta pracy Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kole
Stanowisko: KUCHARZ/KELNER
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie, przygotowywanie potraw, wypiek ciast, dbanie o jakość, estetykę przygotowywanych i serwowanych potraw przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej serwowanie potraw, napojów i obsługa gości.
Data publikacji: 2020-06-30
Lokalizacja: Koło (wielkopolskie)
Pracodawca: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kole
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:TOWAROWA 6, 62-600 Koło, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie, przygotowywanie potraw, wypiek ciast, dbanie o jakość, estetykę przygotowywanych i serwowanych potraw przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej serwowanie potraw, napojów i obsługa gości.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koło
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3009
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koło
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagany zawody dla kandydatów: Kelner*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_1: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Kole
danePracodawcy_nip: 6660003433
danePracodawcy_regon: 000439894
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kole
Adres pracodawcy:
TOWAROWA 6, 62-600 Koło, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na rozmowę kwalifikacyjną z pracodawcą należy umówić się telefonicznie.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: kolski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3009
Gmina pracodawcy: Koło
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Koło
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0949052
Ulica pracodawcy: TOWAROWA
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy: przetwórstwo mleczarskie
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kole
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 30.06.2020
Oferta pracy ważna do: 31.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 30.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 30.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d61222247c2bfb57c42e442637f76ac5
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków i obsługa imprez
PPHU WIESŁAW BEDNAREK - 2016-02-12 - Nieborów (łódzkie)
-sporządzanie potraw dla klientów,-przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi,
SETPOL 1 Wojciech Tarnowski Chojna - 2017-02-08 - Wilkoszyce (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
sporządzanie potraw za pomocą maszyn i urządzeń w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Łaś (mazowieckie)
Organizowanie pracy kuchni, współtworzenie menu, dbanie o jakość serwowanych dań.
KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMIŃSKI - 2016-04-12 - Nowe Rumunki (mazowieckie)
gotowanie, wyroby garmażęryjne
SMAKOSZ Kazimiera Nabielec i Kamila Nabielec, Anna Nabielec - 2016-02-15 - Świebodzice (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Krotoszyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji i na zamówienie
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe ROY Józef Przybyła - 2018-09-10 - Pszczyna (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów zzastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładachgastronomicznych.Umiejętności i uprawnienia: Dobry, niepospolity smak, wyobraźnia, zmysł estetyczny i poczucie elegancji.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-09-15 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Wprowadzanie karty menu dań kuchni mołdawskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej od surowca do gotowego produktu wg oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Zgierz (łódzkie)
- przygotowywanie i wydawanie dań zgodnych z wymogami restauracji- dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Łódź (łódzkie)
gotowanie posiłków
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY "ORION A" GRAŻYNA SZPILA SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-24 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, doświadczenie nie jest wymaganeZakres obowiązków: posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw, napojów i deserów, oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-23 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardynów - 2018-03-01 - Leżajsk (podkarpackie)
Gotowanie, przyrządzanie, wydawanie posiłków.
Mykytiuk Bohdan Handel Gastronomia Relax - 2017-04-25 - Skorochów (opolskie)
przygotowanie potraw
H M s.c. Elżbieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz - 2017-03-29 - Kęszyca Leśna (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków restauracyjnych kuchni wschodniej.
"WML" B. Wasilewski, P. Lassota, Ł. Michaluk S.C. - 2016-09-13 - Gdańsk (pomorskie)
Praca jako kucharza w restauracji tajskiej w centrum Wrocławia, przygotrowanie samodzielne mięs i warzyw praz gotowanie dań. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozminowa w godz.: 12:00-20:00. Proponowany okers zatrudnienia: 1 rok. Oferta dostępna w sali G
PPA SIAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-11 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Żarki (śląskie)
udział w procesie produkcyjnym, obsługa maszyn i urządzeń, prace organizacyjne i porządkowe, przenoszenie cieżarów
KWALITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-14 - Jaśkowice (śląskie)
przygotowywanie dań według receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, bengalski do kontaktów z pracownikami, praca 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Piastów (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej, szczególnie kuchni wietnamskiej. Praca na umowe zlecenie. ok. 142 godzin pracy w miesiącu. Oferta dostepna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Wrocław (dolnośląskie)
nauczanie języka polskiego w szkole podstawowejpraca na umowę na czas określony na okres zastępstwa, zatrudnienie na pełny wymiar czasu pracy, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali C
Szkoła Podstawowa w Żernikach Wrocławskich - 2017-06-13 - Żerniki Wrocławskie (dolnośląskie)
Obróbka warzyw, mięs,przygotowywanie potraw, przygotowywanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni tureckiej
MAROK-POL Raouf Slaimi - 2017-03-31 - Żyrardów (mazowieckie)
Kucharz
MANUFAKTURA EMILIA JABŁOŃSKA - 2018-01-03 - Tykocin (podlaskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za przygotowanie posiłków w restauracji hotelowej oraz będzie brała udział w kreowaniu karty menu. Dyspozycyjność w godz.: 4-24, około 100-200 godzin miesięcznie.
PURO HOTEL WROCŁAW Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie, dbanie o porządek
BISTRO DOMOWE SMAKI PAWEŁ BORS - 2019-06-13 - Tarnowskie Góry (śląskie)