KUCHARZ Kazimierzówka oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE LAZUR
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obróbka wstepna surowców, zabezpieczenie surowców przed zepsuciem
Data publikacji: 2019-08-08
Lokalizacja: Kazimierzówka (lubelskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE LAZUR
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:21-040 Kazimierzówka 11A, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, obróbka wstepna surowców, zabezpieczenie surowców przed zepsuciem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kazimierzówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubelski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głusk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.08.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: KSIĄŻECZKA SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
oferta dla osób bezrobotnych zarejetrowanych w PUP Świdnik, do 30 roku życia, mile widziane osoby z doświadczeniem zawodowym
Nazwa pracodawcy: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE LAZUR
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdniku
Adres pracodawcy:
21-040 Kazimierzówka 11A, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie/cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubelski
Gmina pracodawcy: Głusk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kazimierzówka
Adres strony pracodawcy: http://dworchoiny.pl/
Numer budynku pracodawcy: 11A
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.08.2019
Data dodania oferty pracy: 08.08.2019
Oferta pracy ważna do: 08.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?073a886eea4476a42b10dee627084561
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2016-07-08 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Podzamek (dolnośląskie)
obsługa klienta, odgrzewanie posiłków, sprzedaż słodyczy i napoi
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00; 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni śródziemnomorskiej i ukraińskiej
F.H.U. "Centrum" Maria Palmowska - 2016-01-04 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, wypiek pizzy.
PPUH Leszek Firek - 2019-01-10 - Jordanów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków , dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, wydawanie posiłków
SSS "PIAST" STRZELCE OP. - 2018-09-05 - Strzelce Opolskie (opolskie)
-Obsługa recepcji Hotelu Carina,-Obsługa śniadań w restauracji hotelowej,-Praca w systemie zmianowym w godinach 6:30 - 18:30 oraz 18:30 - 6:30 w systemie 12/24, 12/48,-Wysokość wynagrodzenia do ustalenia z pracodawcą,-Osoby zainteresowane proszone są o kontakt osobisty lub telefoniczny 58 531-51-88
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2019-09-09 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie składników i wypiek tart; gotowanie zup, wypiek ciasteczek;
HORYZONT PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw i dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-07-02 - Świlcza (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci i innych odbiorców zewnętrznych
Perfect Consulting Jacek Kusz - 2015-11-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie: menu, potraw, obliczanie wartości odżywczych potraw, zamawianie produktów, zabezpieczanie produktów, porcjowanie, dekorowanie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
PHU "NATALIA" Sklep Spożywczo-Przemysłowy - 2019-03-13 - Osiek Mały (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i pakistańskiej,propozycje regionalnego menu, zakupy, dbanie o czystość w kuchni, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2019-04-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw. Praca w godzinach 07:00-15:00, 12:00-20:00. Możliwość zakwaterowania do uzgodnienia z pracodawcą.
RIVERTON INVESTMENTS Sp. z o.o. - 2017-03-30 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
zapoznanie się z regulaminem, ordanizacją pracy, maszynami, asortymentem, sporządzanie potraw zimnych i gorących, dbanie o estetykę wydawanych potraw, dbanie o ład i porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2020-03-17 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja "Jutrzenka" Noclegi-Pokoje Gościnne Barbara Giedrojć - 2018-03-14 - Tychowo (zachodniopomorskie)
•prace związane z przyjęciem i wydaniem towaru•sprawdzenie zgodności dostaw z dokumentami•prawidłowe rozmieszczenie towaru w magazynie•dbałość o prawidłowy obrót towarów w magazynie•utrzymywanie ładu i porządku na stanowisku pracy•wykonywanie zadań zgodnie z dokumentacją i wytycznymi przełożonegoMiejsce pracy: ul. Fabryczna 10, 53-609 Wrocławforma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas nieokreslony, praca na 3 zmiany w godzinach 6-14, 14-22, 22-6Kontakt kandydatów z pracodawcą: anna.dabrowska (at) fortacogroup.comOferta w sali: D
Fortaco Sp. z o.o. - 2019-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie sporządzanie posiłków
Restauracja "KOLOROWA" Mirosław Kopka - 2016-08-16 - Sosnowiec (śląskie)
naprawa pojazdów
kontakt przez PUP - 2017-06-25 - Suwałki (podlaskie)
Kontakt tel.338757400 lube-mail:praca (at) phlyson.pl.Przygotowywanie potraw wg zamówień.Praca na okres próbny 3-m-ce z możliwością przedłużenia,pełny etat,3 zmiany.
ARKONA Sp. z o.o. - 2016-01-29 - Inwałd (małopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjych receptur kuchni polskiej, ukraińskiej, rosyjskiej, z zachowaniem niezmienionych receptur, - nadzór nad jakością potraw, - przygotowywanie deserów, - przygotowywanie sałatek, - krojenie i obieranie warzyw, owoców, - dbanie o czystość w miejscu pracy, - zarządzanie. Od 75 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
obróbka szatkowanie warzyw, pomoc w przygotowywaniu posiłków, przygotowywanie dań oraz dekorowanie
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
- przygotowywanie posiłków,- wydawanie posiłków,- utrzymanie w czystości stanowiska pracy,- umiejętność pracy w zespole,- mile widziany staż pracy,
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy
UZDROWISKO LĄDEK - DŁUGOPOLE SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-03-15 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Uczestniczenie w działaniach ratowniczych prowadzonych przez wsp, wykonywanie poleceń i rozkazów kierującego działaniami ratowniczymi.
4 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA - 2016-07-08 - Porażyn (wielkopolskie)
wg zakresu
TERESA SKÓRA WSPÓLNIK SPÓŁKI CYWILNEJ OSADA MALUTKIE - 2020-06-02 - Malutkie (łódzkie)