KUCHARZ Kazimierz Dolny oferta pracy Barbara Kazimiera Sarzyńska - Piekarnia Sarzyński Barbara Sarzyńska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków oraz prace pomocnicze
Data publikacji: 2020-09-15
Lokalizacja: Kazimierz Dolny (lubelskie)
Pracodawca: Barbara Kazimiera Sarzyńska - Piekarnia Sarzyński Barbara Sarzyńska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:NADRZECZNA 6, 24-120 Kazimierz Dolny, powiat: puławski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i wydawanie posiłków oraz prace pomocnicze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kazimierz Dolny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: puławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0614
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kazimierz Dolny
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie brak lub niepełne podstawowe, chęci do pracy, możliwośc przyuczenia, jedna zmiana w godz 7-15kontakt tel.:535 517 538 Wioletta Jaworska
Nazwa pracodawcy:
Barbara Kazimiera Sarzyńska - Piekarnia Sarzyński Barbara Sarzyńska
danePracodawcy_nip: 7161312174
danePracodawcy_regon: 432586729
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Puławach
Adres pracodawcy:
NADRZECZNA 6, 24-120 Kazimierz Dolny, powiat: puławski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: puławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0614
Gmina pracodawcy: Kazimierz Dolny
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kazimierz Dolny
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0955905
Ulica pracodawcy: NADRZECZNA
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Puławach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 15.09.2020
Oferta pracy ważna do: 14.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 15.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?724302a8ce24c043a679dbe24cd59148
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potarw kuchni kurdyjskiej, arabskiej, tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta.
EEA Poland Beata Olszewska - 2016-01-15 - Żdżarów (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Milejowice (mazowieckie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2020-08-05 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw arabskich z wykorzystaniem przypraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Bełchatów (łódzkie)
w/g stanowiska
33 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2017-12-08 - Kielce (świętokrzyskie)
Obróbka surowców, przygotowywanie potraw, obsługa urządzeń gastronomicznych, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
Pensjonat Zamek Dersława s.c. Paweł Piatek, Zbyszek Zych - 2020-02-28 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy,-dbanie o estetykę przygotowanych i serwowanych potraw,-praca na recepturach,Praca w Głuchowie, ul. Inwestycyjna 1, w godz.6-14, 13-21.
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-07-29 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zakresem czynności
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Białobrzegi (mazowieckie)
Praca w restauracji w Kamienu śląskim
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła - 2019-03-20 - Kamień Śląski (opolskie)
praca w restauracji
Firma Handlowa MIRO Mirosław Bem - 2019-06-14 - Łeba (pomorskie)
kucharz
Gościniec " NAD GOPŁEM " Piotr Chojnacki - 2018-09-18 - Grodztwo (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków dla pacjentów wg ściśle ustalonych diet; praca pn-pt oraz dyżury w soboty i święta
SZPITAL KLINICZNY IM. KAROLA JONSCHERA UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO IM. KAROLA MARCINKOWSKIEGO W POZNANIU - 2020-09-16 - Poznań (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 06:00-15, 16-19, również w soboty i niedziele.
"OŚRODEK SANATORYJNO-WYPOCZYNKOWY POSEJDON" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-07-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Prace kucharza
CHATKA KASZUBSKA - 2016-04-13 - Puck (pomorskie)
praca w pizzerii i restauracji PIRI PIRI, pracodawca zapewnia wyżywienie w trakcie pracy
JACIOW DAWID Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2016-04-21 - Godów (śląskie)
Praca w językach obcych (angielski i hebrajski): obsługa faktur i płatności, kontrola zwrotów kosztów, windykacja należności od klientów z różnych europejskich krajów, wprowadzanie europejskiej polityki finansowej, zapewnianie pełnej zgodności sald kont w tym kont wewnętrznych, aktywne działania związane z procesem rozpoznawania przychodów, odpowiedzialność za analizę kont i dotrzymywanie wyznaczonych terminów oraz wyznaczonych norm, przygotowywanie corocznych sprawozdań finansowych oraz aneksów i prawno-finansowych dokumentów, obsługa rezerw na wierzytelności nieściągalne oraz procesu odpisów, wsparcie działań audytowych
PerkinElmer Shared Services sp. z o.o. - 2016-06-02 - Kraków (małopolskie)
Prace budowlane związane ze wznoszeniem budynków mieszkalnych od podstaw.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO PRODUKCYJNE "KAMBUD" - 2016-06-08 - Piątki (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Ostrołęka (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, SAŁTEK, LUNCHE; WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; MIEJSCE PRACY: UL. JAGIELLOŃSKA LUB UL. NIEPODLEGŁOŚCI;
KLUB LATINO WOJCIECH FILARSKI - 2016-05-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: podstawowe; pół roku doświadczenia zawodowego w pracy produkcyjnej, sumienność i rzetelność w wykonywaniu powierzonych zadań; zakes obowiązków: bieżąca obsługa maszyn oraz innych urządzeń proukcyjnych, raportowanie produkcji przez wypełnianie odpowiednich formularzy/systemów/tablic; pakowanie gotowych produktów; przenoszenie gotowego towaru do wyznaczonego miejsca; przestrzeganie zasad 5S; dbanie o powierzone narzędzia; selekcja odpadu produkcyjnego zgodna z wytycznymi; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice
HL DISPLAY GLIWICE SP. Z O.O. - 2019-05-13 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie dań w kuchni restauracyjnej, wydawanie dań gotowych, przygotowywanie menu dla grup zorganizowanych
Flis, Pierzchała Sp. J., Hotel Afrodyta Business & Spa - 2016-01-04 - Tartak Brzózki (mazowieckie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Radom (mazowieckie)
zapoznanie się z zasadami funkcjonowania żywienia zbiorowego; udział w sporządzaniu różnego rodzaju potraw, ciasta , napojów i deserów zastosowaniu narzędzi, maszyn i urządzeń znajdujących się na wyposażeniu tut. placówki; obliczanie wartości odżywczych i energetycznych potraw, pobieranie produktów i surowców do gotowania i pieczenia; sporządzanie potraw kuchni regionalnej oraz potraw na imprezy okolicznościowe; mycie naczyń i sprzętu kuchennego;
kontakt przez PUP - 2020-11-10 - Klimkówka (małopolskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-02-20 - Tczew (pomorskie)
Pomocnicze prace brukarskie
kontakt przez PUP - 2020-02-20 - Włodawa (lubelskie)
przygotowywanie i serwowanie potraw oryginalnej kuchni tureckiej
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE MUAMMER TEZ - 2017-02-10 - Sulechów (lubuskie)
utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych, mycie naczyń i urządzeń gastronomicznych, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych surowców
17 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2019-03-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
praca na linii do sortowania odpadow komunalnych
ATF Sp. z o.o. Sp. k. Mirosławiec - 2017-10-27 - Chojnica (zachodniopomorskie)