KUCHARZ Busko-Zdrój oferta pracy Pensjonat Zamek Dersława s.c. Paweł Piatek, Zbyszek Zych
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 650 PLN
Zakres obowiązków: Obróbka surowców, przygotowywanie potraw, obsługa urządzeń gastronomicznych, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2020-02-28
Lokalizacja: Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Pracodawca: Pensjonat Zamek Dersława s.c. Paweł Piatek, Zbyszek Zych
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleje Mickiewicza 18, 28-100 Busko-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obróbka surowców, przygotowywanie potraw, obsługa urządzeń gastronomicznych, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 650 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godz. od 8.00 do 10.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Busko-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: buski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Busko-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 650 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia Polska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane: wykształcenie gastronomiczne, 3 lata doświadczenia zawodowego, umiejęstność: kuchnia Polska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Pensjonat Zamek Dersława s.c. Paweł Piatek, Zbyszek Zych
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pińczowie
Adres pracodawcy:
Aleje Mickiewicza 18, 28-100 Busko-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: buski
Gmina pracodawcy: Busko-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Busko-Zdrój
Ulica pracodawcy: Aleje Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pińczowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.02.2020
Oferta pracy ważna do: 31.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a74dca8f7d1c77bf11521793fd2ef92a
Podobne oferty pracy
Utrzymanie porządku i czystości w zasobach mieszkalnych znajdujących się na terenie Ośrodka Wawrzkowizna, sprzątanie pomieszczeń ogólnodostępnych oraz terenów zewnętrznych Ośrodka
"Elbest" Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Wawrzkowizna (łódzkie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku, posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw (wykonywanie potraw kuchni arabskiej)
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Lublin (lubelskie)
przyjmowanie zleceń i wydawanie towarów kontrahentom z byłego ZSRR i Polski, prowadzenie kartotek w programie Comersch.
PPHU 'SZLACHET-STAL' spółka jawna W. i G. Sendalscy - 2016-10-13 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, tworzenie nowych dań i potraw, dbałość o odpowiednie porcje posiłków ich jakość, smaki estetykę wydania. Utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny, organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o dobrą atmosferę w pracy.
Centrum Gastronomiczne NEPTUN "BARTEK" Łukasz Mędry - 2018-11-26 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Umiejętność przyrządzania potraw, znajomość zagadnień, zagadnień gastronomicznych, kalkulacji, zmajomość kasy fiskalnej, obsługa komputera
SPÓŁDZIELNIA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "MESTWIN" - 2018-06-14 - Kartuzy (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków typu fast - food.
USŁUGI GASTRONOMICZNE"WYPAS" IWONA WOJTYŁA - 2016-07-25 - Zamość (lubelskie)
kucharz samodzielny
Małgorzata Krajewska EURO-MAX - 2019-11-26 - Faściszowa (małopolskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Namysłów (opolskie)
samodzielne gotowanie, tworzenie menu, dbałość o urozmaicenie, dbałość o czystość
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Wisła (śląskie)
sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Sprządzanie potraw kuchni rosyjsko-ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Myszęcin (lubuskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2016-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla gości hotelu
RIVERSIDE HOTEL S.C. WIOLETTA LEWANDOWSKA, WOJCIECH KACZMAREK - 2019-06-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Obsługa kuchni w barze na stacji benzynowej
XATTO Bogdan Wiatrowicz - 2017-05-29 - Leżajsk (podkarpackie)
osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie posiłków oraz napoi oraz nawiązywanie relacji z klientami z Chin odwiedzającymi restaurację,
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Gdynia (pomorskie)
- przygotowanie potraw od surowców do gotowych dań według oryginalnych receptur:khinkali, charczo, lahmadżo, chaczapuri adżarskie, kebab ormiański kubdari, kololak, siserov apur, dolma
kontakt przez PUP - 2019-11-12 - Łódź (łódzkie)
- oczyszczanie kanalizacji.- renowacja kanalizacji.- badanie i monitoring sieci kanalizacyjnej.
Internationaler Personalservice Baden-Württemberg - 2017-02-10 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków dla Podopiecznych Domu Pomocy Społecznej
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W KARNIOWICACH - 2016-05-13 - Karniowice (małopolskie)
Cięcie, formowanie i wykańczanie kamienia (obróbka kamienia)
Krysa Grzegorz "GRAWEX" - 2017-02-21 - Konopnica (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ- 3 POSIŁKI DZIENNIE, ZASADY ŻYWIENIA DZIECI W WIEKU: 7-16 LATWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, 3 LATA PRAKTYKI, UPRAWNIENIE: KUCHARZSTAWKA ZA GODZINĘ 21,00 ZŁ, 184 GODZINY PRACY W MIESIĄCUMIEJSCE PRACY: UL TELIGI 5 72-351 POGORZELICA
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE "KAMI" DOROTA STANKIEWICZ - 2019-02-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań gorących i zimnych, sałatek oraz produktów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Gorlice (małopolskie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie potraw kuchni orientalnej-wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Teresin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej kuchni w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-24 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Góra Puławska (lubelskie)
- Przygotowywanie posiłków.- Praca w bufecie studenckim na Uniwersytecie Śląskim. Praca zgodna z organizacją roku akademickiego.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące (17.09.2018-17.12.2018). Następna umowa na czas określony do 31.05.2019r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Osoba bez nalogów. Kontakt telefoniczny (508-166-553) lub e-mail: gastro100 (at) op.pl
DANUTA STODULSKA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2018-06-22 - Katowice (śląskie)
Obsługa imprez zewnętrznych, dekorowanie dań, produkcja, obróbka warzyw i mięs, zamawianie towaru. Wymagania: wykształcenie średnie - gastronomia, staż pracy 6 miesięcy, znajomość języka angielskiego, prawo jazdy kat. B.
Pizzeria "ALCATRAZ" Rafał Żuchliński - 2016-11-04 - Wejherowo (pomorskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA EOL NATALIA KIJEK ZIELONGÓRA - 2017-08-29 - Zielonagóra (wielkopolskie)
Zgodny z zajmowanym stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Chełm (lubelskie)