KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy "OŚRODEK SANATORYJNO-WYPOCZYNKOWY POSEJDON" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 06:00-15, 16-19, również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2020-07-16
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: "OŚRODEK SANATORYJNO-WYPOCZYNKOWY POSEJDON" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Spacerowa 38, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 06:00-15, 16-19, również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie mile widziane
Nazwa pracodawcy:
"OŚRODEK SANATORYJNO-WYPOCZYNKOWY POSEJDON" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 6711641340
danePracodawcy_regon: 331269728
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Spacerowa 38, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: Spacerowa
Numer budynku pracodawcy: 38
Profil działalności pracodawcy: uzdrowisko
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 16.07.2020
Oferta pracy ważna do: 17.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?26e4d6a84640856ef0e47bd8f690ecd3
Podobne oferty pracy
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie bez znaczeniaW przypadku posiadania orzeczenia o stopniu niepełnosprawności będzie umowa o pracę.
EVERTEAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-07 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Kościelisko (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Bagienice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 11.00 - 22.00 co drugi dzień.
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni japońskiej. Miejsce pracy:ul. Podwale 83, 50-414 Wrocław Forma umowy: umowa o pracę na czas okreslony tj 36 miesięcy , praca w godzinach od 9-17 lub 13-21 Oferta w sali: G
Lemon Grass Beata Jankiewicz, Jacek Stachyra s.c. - 2020-11-19 - Wrocław (dolnośląskie)
terminowe,jakościowe i smakowe przygotowanie posiłków oraz ich wydawanie osobom uprawnionym
22 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Olsztynie - 2017-03-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie kierunkowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; książeczka sanepidowska, prawo jazdy oraz własny samochód; komunikatywna znajomość jęz. obcego; zakres obowiązków: obróbka wstępna produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, przygotowanie potraw i estetyczne ich wydawanie, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2020-05-28 - Sośnicowice (śląskie)
praca w pizzerii i restauracji PIRI PIRI
JACIOW DAWID Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2017-07-07 - Godów (śląskie)
przygotowywanie posiłków z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Lubin (dolnośląskie)
Sprzątanie pokoi i pomieszczeń restauracyjnych,wykształcenie bez znaczenia, chęć do pracy,
DOM RESTAURACYJNY A.Z.WALCZAKÓW S.C. RESTAURACJA HOTEL "KOMEDA" - 2017-07-04 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Jeans Land P.P.H.U. s.c. Janina, Bogusław, Ewa, SKRZYNIARZ - 2019-08-22 - Malbork (pomorskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-12-13 - Świdnica (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE ZE STANDARDAMI RESTAURACJI FIRMY, ZAMÓWIENIA, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM I MINIMALIZACJA STRAT, DBANIE O ESTETYKĘ POTRAW, UTRZYMANIE PORZĄDKU I HIGIENY W MIEJSCU PRACY, DBANIE O WŁAŚCIWY STAN TECHNICZNY URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, SAMODZIELNE GOTOWANIE KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE CATERINGU, OBSŁUGA PIECA KONWEKCYJNEGO, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DLA ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J. ROSYJSKIEGO, GODZINY PRACY 06.30-14.30, 09.00-21.00, 08.00-16.00
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe SYLWIA GĘBICZ - 2018-09-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Warszawa (mazowieckie)
wyrób pizzy, sałatek, makaronów, tostów, knysz.
BADI Dariusz Bezrąk - 2016-06-01 - Oleśnica (dolnośląskie)
kucharz lub pomoc kuchenna znająca się na żywieniu zbiorowym; umowa na miesiąc z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 12.00- 20.00- do uzgodnienia; wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY "ORKA" RYSZARD WIENCEK - 2019-04-01 - Ustka (pomorskie)
• Przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami i wg jadłospisów• Współpraca z zespołem i delegowanie zadań• Koordynacja pakowania posiłków do dystrybucji• Aktywny udział w szkoleniu pomocy kuchennych• Współpraca z kadrą kierowniczą• Przestrzeganie zasad bhp
Aspen Res Sp. z o.o. - 2019-05-20 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie posiłków, czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Ustroń (śląskie)
oferta dla osób powyżej 30 roku życia - wszywanie zamków,wypychanie materaców,składanie materaców poprzez szycie, wszywanie taśm nośnych
kontakt przez PUP - 2020-01-21 - Augustów (podlaskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-04-05 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni domowej
THE ACADEMY OF REGENERATIVE MEDICINE Aleksander Haretski - 2018-11-23 - Świebodzice (dolnośląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe; prawo jazdy kat. B; montaż stolarki budowlanej - montaż drzwi; jedna zmiana; miejsce pracy: teren Śląska
F.H.U.STOL-MONT PAWEŁ SZCZOT - 2018-10-09 - Gliwice (śląskie)
obróbka wstępna surowców, gastronomiczny rozbiór mięsa, sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet. Przygotowanie potraw na przyjęcia okolicznościowe. Przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ. Stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. Praca w Płocku w systemie dwuzmianowym, godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
Stowarzyszenie Na Rzecz Wspierania Aktywności Seniorów "AS" - 2020-10-01 - Płock (mazowieckie)
1.Znajomość i przestrzeganie obowiązującego prawa wewnętrznego (regulaminów, procedur, instrukcji, itp. obowiązujących u pracodawcy).2.Wykonywanie poleceń przełożonych w zakresie organizowania,planowania pracy oraz utrzymania w czystości pomieszczeń kuchni.3.Znajomość zasad obsługi sprzętu kuchennego. 4.Znajomość procesówtechnologicznych. 5.Przygotowywanie i wydawaniem posiłków na oddziały.6. Pobieranie próbek żywnościowych. 7.Monitorowanie i zapisy CP CCP.8.Segregacja odpadów komunalnych i bioodpadów oraz ich transport.9.Zgłaszanie Szefowej Kuchni braków w sprzęcie lub wad bądź ustereksprzętu. 10.Dbanie o właściwy stan sanitarno-higieniczny urządzeń ipomieszczeń. Praca w godzinach: I. 06:00-14:00 II. 12:00-20:00
Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny w Opolu - 2017-02-13 - Opole (opolskie)
Praca w hotelowej restauracji w Świnoujściu. Zakwaterowanie (także dla rodziny) zapewnione.
AURAN Sp. z o.o. - 2020-01-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
SPRZĄTANIE BUDYNKÓW I OBIEKTÓW PRZEMYSŁOWYCH
Intraservis Job Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2020-09-03 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz
"Przystań u Lipy" Dorota Lipa - 2017-04-21 - Jordanów (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Chojnice (pomorskie)