KUCHARZ Karłów oferta pracy ZAJAZD KARŁÓW IRENA SZNAJDER
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
Data publikacji: 2020-05-22
Lokalizacja: Karłów (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAJAZD KARŁÓW IRENA SZNAJDER
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:57-350 Karłów 8B, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Karłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca stała, praca w wolne dni, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD KARŁÓW IRENA SZNAJDER
danePracodawcy_nip: 8850010101
danePracodawcy_regon: 890393183
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
marsz. Józefa Piłsudskiego 14, 57-400 Nowa Ruda, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: kłodzki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0208
Gmina pracodawcy: Nowa Ruda
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Nowa Ruda
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984278
Ulica pracodawcy: marsz. Józefa Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 14
Nazwisko osoby zgłaszającej: IRENA SZNAJDER
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
pozostaleDane_udostepnionoDoEURES: 1
Data dodania oferty pracy: 22.05.2020
Oferta pracy ważna do: 21.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?df190dee486178c799d2b432503e8a05
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2015-12-02 - Katowice (śląskie)
tworzenie menu, kontakt z klientami, znajomość ryb oraz kuchni azjatyckiej, umiejętność przygotowywanie potraw z wooka, obsługa klienta przy barze
KREATOR S.C. - 2016-07-15 - Pruszków (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie dań według określonych standardów, przygotowywanie skłądników do produkcji dań, dbanie o czystość na stanowisku pracy,- miejsce wykonywania pracy: 63-100 Śrem, ul. Chłapowskiego 1-praca w systemie jednozmianowym w godzinach: 11-19 (do uzgodnienia)- umowa na okres próbny 3 miesięczny z możliwością przedłużenia
P.H.U. BASIA Barbara Augustyniak - 2019-07-05 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni ciepłej, dbanie o porzadek w miejscu pracy, monitorowanie pracy pozostałych osób pracujących na kuchni
DUSSMANN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-06-18 - Wielbark (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie dań z zakresu kuchni gruzińskiej, ścisła współpraca z pozostałymi kucharzami gruzińskimi
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
Firma Handlowo-Usługowa " LIMBA " Tor Aleksander - 2016-04-07 - Mielec (podkarpackie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie w pracy w gastronomii, teoretyczna i praktycza umiejętność sporządzania posilków, umiejętność pracy w zespole. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie żywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na adres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z art. 7 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz chylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)."
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2019-10-04 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej.
PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman - 2016-04-19 - Gdańsk (pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: produkcja wyrobów garmażeryjnych, WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe-kucharz, mile widziane 2 letnie doświadczenie w żywieniu zbiorowym, aktualna książeczka sanitarno epidemiologiczna
Zakład Produkcyjno-Handlowy "U Wandy" - 2017-05-18 - Lubliniec (śląskie)
sprzątanie i mycie okien w domach prywatnych, biurach oraz utrzymywanie czystości na klatkach schodowych wspólnot, praca na terenie Wrocławia według zleceńzatrudnienie na umowę zlecenie (20-50 godzin miesięcznie), dyspozycyjność od poniedziałku do soboty w przedziale godzinowym 6:00-21:00oferta dostępna w sdali B
CLEANLUX SPÓŁKA CYWILNA - 2019-09-25 - Wrocław (dolnośląskie)
prowadzenie pracy dydyaktyczno-wychowawczej, współpraca z rodzicami, wspieranie rozwoju psychofizycznego dzieci (35h/tygodniowo)
AgArt Agnieszka Rybicka - 2018-11-13 - Wolsztyn (wielkopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Opoczno (łódzkie)
Przygotowywanie pizzy
Pizzeria "Roma" Dariusz Rutkowski - 2016-04-22 - Łobez (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni bliskowschodniej, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Kraków (małopolskie)
wg stanowiska
Marcin Madetko - 2016-02-26 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań w/g gotowych receptur. Dbanie o standardy marki BIOWEY, utrzymanie porządku w miejscu pracy, wykonywanie czynności związanych z przygotowaniem, wstępną obróbką surowców.
Przemysław Ciernioch Management - 2016-02-03 - Gdańsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Konin (wielkopolskie)
Kelnerska obsługa gości.Praca na umowę o pracę (możliwość pracy na umowę zlecenie) w godz. 8-20 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz wyżywienie.
Stołówka Sezonowa Roman Karmusik (BAR U MARTYNY) - 2018-06-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie dań kuchni arabskiej -MNEZELE,KIBBE,SFIHA
kontakt przez PUP - 2019-11-26 - Łódź (łódzkie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Rzeszów (podkarpackie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-10-06 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie ich, dbanie o czystość w miejscu pracy. Praca na sezon, do 31.08.2017 r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz wyżywienie. Wykształcenie zawodowe, chęć do pracy, umiejętność pracy w zespole, książeczka sanepidowska. Do wynagrodzenia doliczana jest premia.
KOŁSUT WOJCIECH FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNA "KOMETA" - 2017-04-24 - Chłapowo (pomorskie)
przyjmowanie i wykonywanie zamówień pożywienia
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Lipsko (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, deserów. Obsługa klientów.Praca zmianowa: 10:00-18:00 i 14:00-22:00
CAFE - ARTYSTYCZNA Jolanta Głód-Torki - 2017-01-19 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-02-15 - Michałowice (małopolskie)
samodzielne stanowisko - szef kuchni
"DAMAS" WALED KAYSER - 2017-01-02 - Chojnice (pomorskie)
Obsługa kuchni, ogólna gastronomia, znajomość kuchni arabskiej - kebab
GRILL HOUSE FARAON Soliman Malak Eid Marid - 2017-11-17 - Zamość (lubelskie)