KUCHARZ Kamień Śląski oferta pracy PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 17 - 22 PLN
Zakres obowiązków: Praca w restauracji w Kamienu śląskim, umiejętność pracy w zespole, kierowanie zespołem.
Data publikacji: 2019-11-07
Lokalizacja: Kamień Śląski (opolskie)
Pracodawca: PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Myśliwca 7, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w restauracji w Kamienu śląskim, umiejętność pracy w zespole, kierowanie zespołem.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 17 - 22 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamień Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gogolin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 17 - 22 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 07.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: wymagane doświadczenie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy: PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
Pl. Myśliwca 7, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Gogolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kamień Śląski
Ulica pracodawcy: Pl. Myśliwca
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.11.2019
Oferta pracy ważna do: 06.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4e9f9458997b12e8c1cc85dcd5b90919
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwanie i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie dań z zakresu kuchni indyjskiej, curry i dań z pieca tandoor. Około 180 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 10-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
SZEIKS DAVID SZEIK - 2019-11-12 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Poznaniu/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poznaniu/Regionalna Wojskowa Pracowni - 2019-07-16 - Poznań (wielkopolskie)
w zawodzie
SANTÉ - RESTAURACJA I CATERING DIETETYCZNY SANDRA RYBNICKA - 2016-03-22 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, opracowywanie menu
"VIVA" Renata Jakubowska - 2018-11-08 - Niemcza (dolnośląskie)
zgodny, praca w Grudziądzu (AMUZA)
"MAGRA" Grażyna Chmielewska - 2018-09-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości
AmRest Sp. z o.o. - 2018-06-18 - Płock (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie dań dla klientów restauracyjnych i kateringowych
OPUM CONSULTING MARTA MESZKO-STĘPIEŃ - 2016-05-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obowiązki wynikające z umowy agencyjnej
Społem Powszechna Spółdzielnia Spożywców Kutno - 2017-04-03 - Kutno (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZYŃSKI Wolsztyn - 2017-05-11 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej. Miejsce wykonywania pracy: 97-300 Piotrków Tryb., Al. 3-go Maja 1 (główne); 97-300 Piotrków Tryb., ul. Słowackiego 54 (dod.)
GRAMEEN LINK SP. Z O.O. - 2018-06-13 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gosci; obsługa przyjęć, cateringu; przestrzeganie procedur BHP; współpraca z zespołem pracowników; gotowość do pracy zmianowej - również w soboty i niedziele.
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Błonie (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Wądzyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
obsługa klienta, kasy fiskalnej, komputera, przyjmowanie i wykładanie towaru
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Leszno (wielkopolskie)
Obsługa urządzeń biurowych, obsługa centrali telefonicznej, analizowanie i segregacja dokumentów, przygotowywanie pism, obsługa kasy fiskalnej, wykonywanie prac zleconych.
REMDOMPOL SP. Z O.O. - 2017-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie potraw,2.nadzór nad jakością zamówionej żywności, 3. dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, 4.dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, 5.rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, 6.dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, 7.wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania,8.nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, 9.dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, 10.znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "TWOJE SMAKI" - 2015-12-29 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pozyskiwanie drewna, ścinka i obróbka drzewa w lesie.
Zakład Usług Leśnych Krzysztof Szymański - 2017-02-14 - Drozdów (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Promocji Zdrowia "SANVIT" Sp. z o.o. Oddział Sanok Ośrodek Rehabilitacji i Odnowy - 2019-11-05 - Sanok (podkarpackie)
przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Kajew (łódzkie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie:hamos, falafel i kebab
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Białobrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków profilaktycznych i obiadowych
Kozieł Lidia Punkt Gastronomiczny "KOLEJARZ" - 2019-02-26 - Jaworzno (śląskie)
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk - 2017-12-13 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności; dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pośród poszczególnych pracowników kuchni, ustalanie elastycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i zasad higieny w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, dbanie o czystość i odpowiednie przechowywanie potraw i produktów
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Dorotowo (warmińsko-mazurskie)
-EKSPLOATACJI KOTŁOWNI-OBSŁUGA WĘZŁÓW CIEPLNYCH-ANALIZA DANYCH Z PRODUKCJI CIEPŁA-OPTYMALIZACJA PROCESÓW TECHNOLOGICZNYCH-PROWADZENIE ZGADNIEŃ ENERGETYCZNYCH,DOKUMENTACJI UDT I DOKUMENTACJI ŚRODOWISKOWEJ
Miejskie Przedsiębiorstwo Infrastruktury KOS-EKO Spółka z o.o. - 2017-07-20 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie ze sztuką kucharską w oparciu o procedury higieniczne i bezpieczeństwo pracy obowiązujące dla danego stanowiska pracy. Zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, estetyczne prezentowanie potraw i dań. Przestrzeganie norm i standardów produkcji oraz zasad postępowania z żywnością. Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu. Dbanie o powierzone urządzenia oraz pozostałe mienie instytucji. Nadzór i pomoc w kształceniu praktycznym uczestników uczących się w zawodzie kucharz.
Wielkopolska Wojewódzka Komenda OHP w Poznaniu - 2019-07-08 - Chraplewo (wielkopolskie)
wstępna obróbka produktów,przygotowywanie posiłków według receptury, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchennych
FUNDACJA IN CORPORE - 2019-05-24 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
Perfect Clean Sp. z o o - 2016-06-09 - Warszawa (mazowieckie)