KUCHARZ Jaworzno oferta pracy Kozie艂 Lidia Punkt Gastronomiczny "KOLEJARZ"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w profilaktycznych i obiadowych
Data publikacji: 2019-02-26
Lokalizacja: Jaworzno (艣l膮skie)
Pracodawca: Kozie艂 Lidia Punkt Gastronomiczny "KOLEJARZ"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kolejarzy 16, 43-602 Jaworzno, powiat: m. Jaworzno, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w profilaktycznych i obiadowych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: wynagrodzenie zasadnicze + premia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jaworzno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Jaworzno
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Jaworzno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 26.02.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie gastronomiczne, do艣wiadczenie zawodowe w bran偶y gastronomicznej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Kozie艂 Lidia Punkt Gastronomiczny "KOLEJARZ"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaworznie
Adres pracodawcy:
Kolejarzy 16, 43-602 Jaworzno, powiat: m. Jaworzno, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Jaworzno
Gmina pracodawcy: Jaworzno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jaworzno
Ulica pracodawcy: Kolejarzy
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaworznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
Przedszkole Niepubliczne im. B艂. Edmunda Bojanowskiego prowadzone przez Zgromadzenie Si贸str S艂u偶ebniczek NMP NP - 2019-02-27 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Marcin Kardach RESTAURACJA ADWOKACKA, PUB NOWA CZARKA - 2016-10-04 - Chodzie偶 (wielkopolskie)
osoba na tym stanowisku b臋dzie odpowiedzialna za obs艂ug臋 i przygotowywanie da艅 z grilla i pieca tandoori;wymagania:uko艅czony co najmniej trzymiesi臋czny kurs/szkolenie w kuchni indyjskiej i tandoori, potwierdzony dyplomem, dobra znajomo艣膰 kuchni indyjskiej i tandoori, uprawnienia-mo偶liwo艣膰 pracy przy po偶ywieniu, trzymiesi臋czne do艣wiadczenie w wymienionych wy偶ej specjalizacjach, bardzo dobry hindi i punjabi, komunikatywny angielski;Dodatkowe informacje: mo偶liwo艣膰 zakwaterowania, koszty pomocy prawnej zwi膮zanej z przyjazdem do Polski i zatrudnieniem, koszty dojazdu do Polski, zapewnienie wy偶ywnienia.
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Bogatynia (dolno艣l膮skie)
x
SAVONA ANETA KIE呕EL - 2016-10-28 - Bia艂ystok (podlaskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-12-20 - Jaros艂aw (podkarpackie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w
LPM Gastro s.c. - 2016-05-20 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie potraw kuchni tureckiej: lahmacun, musake, kebab, sosy, burek, kasze
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klienta, przygotowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowanie da艅 typu kebab
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
wsp贸艂praca z producentami zagranicznymi, przeprowadzanie negocjacji cenowych, tworzenie zam贸wie艅, koordynacja procesu dostawy, opracowywanie plan贸w zakup贸w, monitorowanie zwrot贸w i poziomu realizacji zam贸wie艅, pozyskiwanie nowych dostawc贸w, poszerzenie istniej膮cej bazy producent贸w, kontrola nad poziomem zapas贸w poszczeg贸lnych asortyment贸w, kontrola realizacji ofert i kontrakt贸w zagranicznych.
AMPLUS Sp. z o.o. - 2018-04-06 - Prandocin-I艂y (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w w plac贸wce 偶ywienia zbiorowego
O艣rodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-02-24 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w Zak艂adu Opieku艅czo-Leczniczego, kierowanie prac膮 podleg艂ych pracownik贸w. Mile widziane osoby niepe艂nosprawne.
FEL-MED Specjalistyczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej sp. z o.o. - 2018-12-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Planowanie i przygotowywanie posi艂k贸w,uk艂adanie menu, zarz膮dzanie przechowywaniem produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Niedzica-Zamek (ma艂opolskie)
Praca w kuchni przy przygotowaniu posi艂k贸w w barze.Miejsce wykonywania pracy: BAR JEZIORKI
"PORT 2000" Marcinkiewicz Sp. jawna - 2015-11-25 - Jeziorki (pomorskie)
przygotowywanie da艅 g艂贸wnie z ryb (sma偶alnia ryb) oraz dbanie o czystos膰 stanowiska pracy.
HANDEL I GASTRONOMIA Marek Siuda - 2018-03-14 - Okole (kujawsko-pomorskie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie da艅 tradycyjnych/zupy, dania pieczone, sma偶one, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na spos贸b tradycyjny, wypiek w艂asnego pieczywa, przygotowywanie burger贸w w oparciu o zasady slow food, wyr贸b w艂asnor臋czny makaron贸w, deser贸w i przystawek. Praca na umow臋 zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesi膮c.
KESKUSTA Jaros艂aw Fedorczuk i Wsp贸lnicy Sp. j. - 2017-11-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Radom (mazowieckie)
Do uzgodnienia
Vesuvio-Gurgacz Roman - 2016-01-08 - Sanok (podkarpackie)
-
GREEN PARTNER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-18 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
sk艂adanie burger贸w, sa艂at, wysma偶anie stek贸w, przygotowanie i nadzorowanie kuchni
Burganic Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Sk贸rzewo (wielkopolskie)
gotowanie potraw kuchni polskiej, I umowa na okres pr贸bny, praca w godz. 10.00-22.00, co drugi dzie艅
1. EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2016-07-04 - Bogatynia (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Szpiegowo (kujawsko-pomorskie)
wgzawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Wrotn贸w (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE, WYDAWANIE POSI艁K脫W KUCHNI AZJATYCKIEJ
CHAU HOANG THE HOANG KIM - 2018-09-13 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Samodzielny kucharz. Przygotowanie posi艂k贸w kuchni: rosyjskiej, ukrai艅skiej, gruzi艅skiej, kazachsta艅skiej. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Prac na jednazmiane od poniedzia艂ku do piatku: 10:00-18:00. Oferta dost臋pna wsali G
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Instalowanie maszyn i urzdze艅 elektrycznych. Naprawa awarii bezpo艣rednich na liniach produkcyjnych. Diagnozowanie stanu element贸w, uk艂ad贸w i urz膮dze艅 elektrycznych
LAMA "LAMA" Sp. z o.o. Sp.k. - 2016-04-05 - Wola W臋偶ykowa (艂贸dzkie)
艂膮czenie cz臋艣ci i element贸w konstrukcyjnych wykonanych ze stali 艂ukiem elektrycznym oraz metod膮 MIG-MAG, przygotowywanie powierzchni element贸w i cz臋艣ci do spawania, sk艂adanie element贸w wed艂ug rysunku technicznego
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Technicznych i Handlu "FMK" Sp. z o.o. - 2018-08-17 - Leszcze (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅, sa艂atek kuchni pakista艅skiej, orientalnej,obs艂uga klienta, obs艂uga sali
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Che艂m (lubelskie)
-przeprowadzanie szkoel艅 na stanowiskach pracowniczych zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w McDonald`s-prowadzenie dokumentacji przeprowadzonych szkole艅 zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w McDonald`s-praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzeda偶y (obs艂uga go艣ci), na sali restauracyjnej, na zapleczu i na terenie zewn臋trznym (prace porz膮dkowe i utrzymywanie czysto艣ci)-kierowanie obszarem produkcji na terenie kuchni-prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamkni臋ciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu-wype艂nianie wszystkich zaleconych przez pracodawc臋 zada艅 w zakresie obj臋tym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)