KUCHARZ/KA Mielno oferta pracy AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: 2 900 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni, itp.
Data publikacji: 2019-06-24
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni, itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 900 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 900 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.06.2019
Data zakończenia pracy: 24.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dyspozycyjność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dobra organizacja pracy, elastyczność, bez nałogów, mile widziani emeryci
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dodatkowe informacje: praca w godz. 7:00 -19:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: poniedziałek - piątek , Godziny : 7:30 -15:30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszaliński
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielno
Ulica pracodawcy: Suriana
Numer budynku pracodawcy: 24
Profil działalności pracodawcy:
Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.06.2019
Oferta pracy ważna do: 22.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1bb15397e9e19383631bc0e7c914947e
Podobne oferty pracy
mycie i dezynfekcja hal po uboju i rozbiorze mięsa
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, znajomość technik obróbki kulinarnej, umiejętność pracy w grupie, dostosowanie się do panującego harmonogramu prac.Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 6-15. Przewidywany okres wykonywania pracy: rok.
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
praca samodzielna na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
KUCHARZ - Praca w Restauracji "RATUSZOWA"
USŁUGI GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE PINKAWA URSZULA JEMIELNICA - 2017-11-24 - Strzelce Opolskie (opolskie)
praca przy maszynach wtryskowych, odbieranie, segregowanie i opisywanie detali, wypełnianie dokumentacji
Agencja Pracy Refinanse Grzegorz Wódkowski - 2016-09-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- samosy, kulei, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Mława (mazowieckie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur, praca w godz. 10-16 lub 15-21
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-18 - Janki (mazowieckie)
roznoszenie ulotek na terenie Nakła
kontakt przez OHP - 2018-02-05 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
(dla osób po 30rż) prace biurowo-administracyjne, praca w programie Comarch ERP Optima, obsługa poczt mailowej, przyjmowanie zamówień, wystawianie dokumentów magazynowych, faktur sprzedażowych, listów przewozowych, kontrolowanie terminów płatności kontarhentów
kontakt przez PUP - 2019-08-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Złotoryja (dolnośląskie)
samodzielność w przygotowywaniu potrawzamawianie towarudyspozycyjnośćobsługa grila
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Wisła (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Zaruby (podlaskie)
Przygotowywanie, gotowanie oraz wydawanie posiłków, planowanie produkcji, sporządzanie listy zapotrzebowania, nadzorowanie nad procesem produkcji
EDEN CATERING KAMILA ŻYWIECKA; BARKO SPÓŁKA CYWILNA KAMILA ŻYWIECKA, MAREK ŻYWIECKI - 2016-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie porządku i higieny pracy, terminowe i prawidłowe wykonywanie zadań wynikających ze stanowiska kucharza
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
rozbiór na części tusz, półtusz
KONSORCJUM MIĘSNE OKRASA Grupa Południe Sp.z o.o. - 2015-12-02 - Pilica (śląskie)
planowanie posiłków oraz przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Piła (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z KARTY POTRAW, SPORZĄDZANIE LISTY BRAKUJĄCYCH PRODUKTÓW, KIEROWANIE ZESPOŁEM NA KUCHNI
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA KAMIL KURTYS - 2019-05-28 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
kucharz zmianowy - przygotowanie posiłków dla gości indywidualnych i grup, zgodnie ze standardami firmy, bierzące prace porządkowe,
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ALPOL - 2017-01-31 - Wieliczka (małopolskie)
opieka pielęgniarska nad mieszkańcami , wydawanie leków, wykonywanie opatrunków, wyjazdy do lekarzy z mieszkańcami , asysta przy lekarzu w czasie wizyt
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ w Chróścinie - Zamku - 2018-03-28 - Chróścin-Zamek (łódzkie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków , utrzymanie czytsości, przyjmowanie dostaw
Róża Wiatrów Paweł Kosik - 2019-04-26 - Śliwin (zachodniopomorskie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej (sumusa-kuskus-kebab)kuchni tureckiej, zamawianie zakupów od osób, hurtowników anglo-języcznych.wymiar czasu pracy 1/2 etatu, umowa na czas określony min.3 lata.
"AMINITI KEBAB" Mahmoud El Gharib - 2017-09-27 - Słupsk (pomorskie)
Praca w klubie "Parowóz" i barze "Stacyjka". Obsługa Klientów. Przygotowanie i wydawanie i sprzedawanie potraw.
RECEPTURY CYPRYS PAL-GORCZYCA MAŁGORZATA - 2017-09-04 - Gdynia (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków w lokalu gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
.
ZAJAZD ROZDROŻE SPÓŁKA CYWILNA - 2016-05-06 - Nieborów (łódzkie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, praca na dwie zmiany, I zmiana 7-15, II zmiana 15-22, miejsce wykonywania pracy Restauracja "Hopferówka" w Połczynie-Zdroju
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SONCAS-2" - 2018-01-16 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza - istnieje możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; praca w godz. nocnych; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2017-05-10 - Gliwice (śląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2016-06-15 - Rybnik (śląskie)
pieczenie pizzy, przyrządzanie dań
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)