KUCHARZ/KA Dąbrowa oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWE "BUDMA"
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: w/g stanowiska
Data publikacji: 2019-11-18
Lokalizacja: Dąbrowa (świętokrzyskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWE "BUDMA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szybowcowa 41, 26-001 Dąbrowa, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: w/g stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: - wynagrodzenie do ustalenia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dąbrowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Masłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.11.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe na w/w stanowisku. Przygotowywanie dań z karty zgodnie z recepturami, przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe, dbałość o porządek na stanowisku pracy.
Nazwa pracodawcy: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWE "BUDMA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Szybowcowa 41, 26-001 Dąbrowa, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - Wskazany kontakt telefoniczny 503196961.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: kielecki
Gmina pracodawcy: Masłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dąbrowa
Ulica pracodawcy: Szybowcowa
Numer budynku pracodawcy: 41
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.11.2019
Data dodania oferty pracy: 18.11.2019
Oferta pracy ważna do: 09.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?00387a702fbe10384aab70947570eb01
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni i stołówce
13 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-04-28 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni orientalnej.
AFZAL GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-09-14 - Wrocław (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Naklejanie etykiet na ramy okien, składanie profili PCV, przenoszenie ram spod maszyn na linie produkcyjne i na odwrót.
RECREW HR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-06 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o najwyższą jakość i smak potraw, planowanie i ustalanie menu, sporządzanie zapotrzebowania na produkty
LEŚNA OAZA ALTO SP. Z O.O. SP. K. - 2020-09-11 - Okoniny Nadjeziorne (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw i dań z zastosowaniem urządzeń w zakładzie gastronomicznym.Dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych. Obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta, bieżąca konserwacja urządzeń gastronomicznych i wyposażenia lokalu.
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Myszków (śląskie)
przygotowywanie posiłków, komponowanie karty dań, zakup produktów spożywczych i nadzór nad fiansami.
kontakt przez PUP - 2020-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kantynie, w dużym francuskim zakładzie produkcyjnym
PHU SILVER Sylwia Religa - 2017-07-06 - Chorzów (śląskie)
- przygotowywanie produktów w obróbce mechanicznej i termicznej,- wydawanie dań,- obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym. Miejsce wykonywania pracy: Świoszów, Żagań.
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów - 2019-12-19 - Świętoszów (dolnośląskie)
-
MARS Marcin Raczyński - 2017-03-28 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
naklejanie etykiet, pakowanie w folie i kartony
SOLTREX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-08-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą zamawiającego, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.- Wynagrodzenie: 14,70 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie od 01.10.2019 r. do 30.09.2021 r. Zlecenie wykonywane min. 40 godzin tygodniowo.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 9:00-23:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące na stanowisku kucharza. Wymagana podstawowa znajomość kuchni polskiej. Wymagana aktualna książeczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-08-28 - Katowice (śląskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-06-14 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
dowóz pieczywa
Anna Powierza Piekarnia - Cukiernia - 2019-12-06 - Rawicz (wielkopolskie)
rachunkowość finansowa, pomoc w tworzeniu i rozwoju systemu kontrolnego, planowanie i kontrola budżetu, koordynacja i analiza miesięcznych sprawozdań, opracowywanie wskaźnikow i ich analiza
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2020-01-03 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie dań z menu restauracji
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Transport międzynarodowy i krajowy
NPT Peret Marek - 2018-06-12 - Mielec (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Białystok (podlaskie)
Obsługa pras hydraulicznych, mechanicznych, zgrzewarek. Obsługa wiertarek i gwinciarek stołowych. Dbanie o stan maszyn ,urządzeń przynależnych do obszaru pracy pracownika. Praca w godz. 6:45-14:45. Wynagrodzenie 2500 zł brutto + premia.
Gerda Sp. zo.o. - 2018-09-27 - Sokołów (mazowieckie)
Opracowywanie dokumentacji wykonawczej do produkcji mebli. Analizowanie cech produkowanych mebli w celu poprawy technologii ich wykonania (zużycia materiałów, czasu wykonania). Bieżąca aktualizacja zmian w dokumentacji technicznej. Inicjowanie zmian technologii wykonania mebli (stosowanych materiałów, elementów). Przygotowywanie kalkulacji wstępnych i ofert. Aktywne poszukiwanie rozwiązań umożliwiających usprawnienie produkcji. Wdrażanie mebli do produkcji. Nadzorowanie realizacji wzorów modeli mebli. Znajomość rysunku technicznego.
"DIG-NET" LENART SP.J. - 2018-04-30 - Mroczeń (wielkopolskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporządzenie potraw zgodnie z jadłospisem, dbałość o racjonalne wykorzystanie produktów żywnościowych w czasie obróbki wstępnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie właściwej wagi porcji, znajomość zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej Lubań - 2018-12-03 - Lubań (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
- przygotowywanie pizzy zgodnie z recepturami- uczestniczenie w tworzeniu nowych przepisów- dbanie o porządek na kuchni
kontakt przez PUP - 2020-06-18 - Poznań (wielkopolskie)
wykształcenie w zawodzieewentualnie przyuczenie
kontakt przez PUP - 2019-03-20 - Radom (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS, utrzymywanie czystości w kuchni oraz pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-12-07 - Wieleń (wielkopolskie)
Przyjmowanie towaru, kompletowanie zamówień, wydawanie towaru, załadunek wózkiem widłowym,Praca na magazynie i mroźni.
Max-mięs Sp. z o.o - 2019-03-29 - Wola Niemiecka (lubelskie)
dekorowanie,zapoznanie się z techniką podawania dań głównych,przystawek,deserów, wydawanie potraw,obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Wygiełzów (małopolskie)