KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Belvedere-Cafe Łazienki Królewskie spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 3 100 PLN
Zakres obowiązków: 1. przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, desery) dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów;2. nakładanie, wydawanie i usupełnianie posiłków;3. utrzymywanie w czystości miejsca pracy.
Data publikacji: 2019-07-04
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Belvedere-Cafe Łazienki Królewskie spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bobrowiecka 1, 00-728 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, desery) dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów;2. nakładanie, wydawanie i usupełnianie posiłków;3. utrzymywanie w czystości miejsca pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe, pożądana książeczka "sanepid", co najmniej 1 rok doświadczenia zawodowego. Obowiązki: 1. przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, desery) dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów;2. nakładanie, wydawanie i usupełnianie posiłków;3. utrzymywanie w czystości miejsca pracy.[Zgłoszenia: 22 558 67 28]
Nazwa pracodawcy:
Belvedere-Cafe Łazienki Królewskie spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Bobrowiecka 1, 00-728 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: www.belvedere.com.pl
Ulica pracodawcy: Bobrowiecka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.07.2019
Oferta pracy ważna do: 31.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a7365df2331a29de8abd40191964f325
Podobne oferty pracy
prygotowywanie posiłkow w kuchni zbiorowego żywienia
LECH RESORT & SPA - 2016-03-18 - Łeba (pomorskie)
wykształcenie bez znaczenia mile widziana osoba po szkole gastronomicznej, doświadczenie wymagane w przypadku braku wykształcenia gastronomicznego
Paulis - Catering Joanna Pauli - 2016-03-03 - Sulmierzyce (wielkopolskie)
kuchnia śląska
MIKULSKI ZBIGNIEW RESTAURACJA "CARMEN" - 2017-09-01 - Chorzów (śląskie)
Transport drogowy towarów, zabezpieczanie ładunków, wystawianie i znajomość dokumentów transportowych
FIRMA EM-TRANS EMIL GRASZKA - 2017-12-14 - Sochaczew (mazowieckie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Zabrze (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ
OŚRODEK WCZASOWO-SANAT. "STOCZNIOWIEC" SP. Z O. O. - 2017-01-13 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia turecka i indyjska), obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie czystości w lokalu, serwowanie potraw, przyjmowanie dostaw, racjonalna gospodarka odpadami.
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Usługowe Dorota Wołyniec - 2016-04-01 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie dań zgodnie z ustalonymi procedurami. Tworzenie nowego menu. Dbalość o jakość i estetykę potraw. Przestrzeganie zasad BHP. Kontrola właściwego wykorzystania produktów. Odpowiedzialność za wydawane posilki. Serwowanie pizzy na sali.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy. 1 osoba - praca od pn do pt w godz. 8.00-16.00 lub 10.00-18.00 + 1 s b w m-cu, zatrudnienie od zaraz, 1 osoba - praca od pn do pt w godz. 8.00-16.00 + 1sb w m-cu do 11.00, zatrudnienie od drugiej połowy maja. Praca w stołówkach przyzakładowych w Bielsku-Białej (2 różne lokalizacje).
"EUREST POLAND" SP. Z O. O. - 2016-05-09 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Zabrze (śląskie)
Prowadzenie kuchni
Gabriela Puszko Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe - 2018-06-12 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: pobieranie i oznakowanie materiału do badań laboratoryjnych, wydawanie wyników, obsługa kasy fiskalnej; WYMAGANIA: wykształcenie kierunkowe - medyczne kierunek pielęgniarka/ratownik medyczny, mile widziane doświadczenie, umiejętność pobierania materiałów biologicznych do badań laboratoryjnych; CV na e-mail: sylwia.gernand (at) poczta.fm, lub tel. 604 917568; MIEJSCE PRACY: Lubliniec
"LOMA" LABORATORIUM MEDYCZNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-12 - Lubliniec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 7-19 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
Sanatorium Uzdrowiskowe MESKO Adam Maciejewski - 2017-11-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej w tym wschodniej- przygotowywanie potraw dla różnych rodzajów diet
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kurdyjskich, cięcie kebabu oraz jego przygotowanie zgodnie z procedurami restauracji, obsługa urządzeń gastronomicznychpraca na umowę na czas określony poprzedzona 3-miesięcznym okresem próbnym, praca na trzy zmiany w godzinach 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
kucharz
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2018-11-22 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
praca przy usługach-produkcjiGodziny pracy: 8-16
X-Trends Małgorzata Milewska - 2019-06-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
MEEA Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Sopot (pomorskie)
Obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta na stoisku mięsnym.
RENATA ZIELIŃSKA - 2018-07-04 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Godziny pracy 11:00-21:00 lub 11:00 -22:00 ( 2 dni pracy , 2 dni wolnego). Praca w w pierwszym etapie w ramach umowy zlecenie (2-3 tygodnie), a następnie w ramach umowy o prace na czas określony.
Restauracja Giovanna Joanna Łukasiewicz-Jandulska - 2018-06-07 - Kruszyn (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 9-17
APARTAMENTY NA KLIFIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-20 - Słupsk (pomorskie)
Obsługa klienta. Praca z asortymentem (wykładanie towaru, prawidłowa ekspozycja, dbałość o porządek na stanowisku pracy).
Olaf Sp. z o.o. - 2018-01-12 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowanie dań; utrzymanie porządku w miejscu pracy; nadzór nad prawidłowością i jakością żywności.
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Duchnice (mazowieckie)
trasy: Polska-Niemcy
TRANSPORT CIĘŻAROWY HANDEL-IMPORT-EKSPORT SKRZYPCZYK ZYGFRYD - 2015-12-21 - Rozmierz (opolskie)
Czyszczenie, pakowanie, sortowanie i ważenie produktów, praca w godz. 7-11/11-15/15-19
Mesa-Metal Mariusz Mateja - 2018-04-06 - Kępa (opolskie)
przygotowywanie dań obiadowych
PIZZERIA FORTUNA Dorota Lewandowska - 2019-04-04 - Malbork (pomorskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych
CS Sp. z o.o. - 2019-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
praca w restauracji, stanowisko samodzielne
Natalia Krajewska "Siesta Bar" - 2016-03-02 - Lębork (pomorskie)
Obsługa imprez zewnętrznych, dekorowanie dań, produkcja, obróbka warzyw i mięs, zamawianie towaru. Wymagania: wykształcenie średnie - gastronomia, staż pracy 6 miesięcy, znajomość języka angielskiego, prawo jazdy kat. B.
Pizzeria "ALCATRAZ" Rafał Żuchliński - 2017-07-20 - Wejherowo (pomorskie)