KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie posi艂k贸w w lokalu (do komsumpcji w lokalu lub na wynos - catering).
Data publikacji: 2019-07-11
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie posi艂k贸w w lokalu (do komsumpcji w lokalu lub na wynos - catering).
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.07.2019
Data zako艅czenia pracy: 05.04.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wyszta艂cenie 艣rednie, zdolnosci manualne (do przyuczenia).Przygotowanie posi艂k贸w w lokalu (do komsumpcji w lokalu lub na wynos - catering)Praca w godzinach 10-22, dwie zmiany.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie - oferta przeznaczona wy艂膮cznie dla zarejestrowanych os贸b bezrobotnych
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 11.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a61cc49a2e068ca5b32cfe0b63055207
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw
STO-ZAP SP Z.O.O. - 2017-04-07 - Pu艂awy (lubelskie)
Utrzymywanie porz膮dku na stanowisku, przestrzeganie przepis贸w na stanowisku, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, wypiek pizzy (RPO)
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Bielsk (mazowieckie)
zgodnie z programem sta偶uOrganizator sta偶u:ANGLISTA Szko艂a J臋zyk贸w Obcychul. Wojska Polskiego 4463-200 Jarocintel. 603 994 112
kontakt przez PUP - 2020-08-11 - Jarocin (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Pozna艅 (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DA艃 ZGODNIE Z PRZYJ臉TYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKO艢CI US艁UG; W艁A艢CIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIA艁AMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARD脫W W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZ脫R NAD ZESPO艁EM; DBA艁O艢膯 O CZYSTO艢膯 I HIGIEN臉 PRACY.Umowa zlecenie 140 godz. w miesi膮cu, 艣rednio 35 godz. w tygodniu, w p贸藕niejszym okresie istnieje mo偶liwo艣膰 umowy o prac臋, dyspozycyjno艣c w godz. 11:30-23:00.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PHU Ma艂gorzata Osuchowska - 2016-03-17 - Malbork (pomorskie)
kucharz 艣niadaniowy, praca od pon. do pt. w godz. 6-14, wynagrodzenie na okresie pr贸bnym 2000 z艂 brutto.
PMP Rest Sp. z o.o. - 2017-06-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. D藕wiganie 12 kg. Praca na umow臋o prac臋 w Ko艂obrzegu w godz. 6-14, 12-20, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-07-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Niepubliczne Przedszkole im. "Na S艂onecznej G贸rce" Sztum - 2019-10-03 - Sztum (pomorskie)
przygotowanie produkt贸w do produkcji wyrob贸w garma偶eryjnych ,obr贸bka wst臋pna surowc贸w
kontakt przez PUP - 2019-07-17 - Kl臋czany (ma艂opolskie)
dbanie o prawid艂ow膮 eksploatacj臋 sprz臋tu kuchennego oraz porz膮dek w miejscu pracy. Przygotowywanie p贸艂produkt贸w z warzyw, mi臋s oraz m膮cznych wyrob贸w. Przyrz膮dzenie potraw wed艂ug ustalonego wcze艣niej menu.
FOOD MARKET sp. z o.o. - 2017-07-19 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
gotowanie da艅 ukrai艅skich
JARAL SP. Z O.O. Janusz Chmiel - 2018-02-09 - S艂ubice (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i typu kebab.
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
RESTAURACJA - KAWIARNIA KORMORAN MONIKA BUGSALEWICZ - 2016-04-19 - Sulech贸w (lubuskie)
Produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych;zapoznanie sie z organizacj膮 pracy w kuchni; zapoznanie z menu i recepturami potraw; dobieranie narz臋dzi do pracy; dobieranie surowc贸wdo sporz膮dzania zak膮sek zimnych i gor膮cych z uwzgl臋dnieniem zasady oszcz臋dnego nimi gospodarowanie; przeprowadzanie obr贸bki wst臋pnej; sporz膮dzanie potraw z r贸偶nych surowc贸w; dekorowanie i porcjowanie posi艂k贸w; dobieranie dodatk贸w do da艅; czynno艣ci porz膮dkowe po przeprowadzonym procesie produkcyjnym; zabezpieczeniesurowc贸w przed zepsuciem; sprz膮tanie stanowiska pracy z uzggl臋dnieniem odzysku i recyklingu odpad贸w opakowaniowych; sprawdzanie stanu magazynu na nast臋pny dzie艅; obs艂uga urz膮dze艅 zmywalni naczy艅 kuchennych i sto艂owych z uwzgl臋dnieniem zasad ochrony 艣rodowiska;
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Pakos艂aw (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, wymagana ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna, min. roczne do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, znajomo艣膰 kuchni tradycyjnej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w, wyrob贸w garma偶eryjnych.
BAR CHOCHLIK DOROTA ZI臉BA - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Bolk贸w (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZI艃SKIEJ WG PRZEPIS脫W, ZLECENIA KLIENTA
kontakt przez PUP - 2020-07-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 wed艂ug obowi膮zuj膮cych standard贸wdyspozycyjno艣膰 w godzinach 8:00-20:00umowa zlecenie 180h w m-cuProponowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
organizowanie pracy kuchni w bistro, przygotowywanie przepis贸w, przygotowywanie i wydawanie potraw w godzinach pracy bistro.
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Rzesz贸w (podkarpackie)
prace zwi膮zane ze stanowiskiem, zatrudnienie na 1/2 etatu, dwie zmiany w godz. 8.00-20.00
DYRDA ANDRZEJ PHPU i G "ADEX" ZAJAZD ORION - 2018-12-10 - Por臋ba (艣l膮skie)
Robienie pielmieni, farszy , czeburek贸w, t艂umaczenie receptur ukrai艅skich i rosyjskich, pomoc w przygotowaniu regionalnych potraw rosyjskich i ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2019-07-30 - Radzymin (mazowieckie)
obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 produkcyjnych zgodnie z instrukcj膮 ,
kontakt przez OHP - 2017-07-04 - Bogusz贸w-Gorce (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie 艣niada艅, przygotowywanie zup, przygotowywanie da艅 g艂贸wnych, przygotowywanie makaronu, zmywanie naczy艅, utrzymanie stanowiska pracy w czysto艣ci. Oko艂o 160 godzin pracy miesi臋cznie. Dyspozycyjno艣膰 w godzinach od 7:30 do 24:00, praca r贸wnie偶 w wekendy i dni wolne, stawka godzinowa: od 15 z艂 brutto.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie produkt贸w : mycie, krojenie, siekanie; przygotowanie potraw i posi艂k贸w dost臋pnych w ofercie restauracji, czyszczenie maszyn, sprz臋tu kuchennego , dbanie o stanowisko w kuchni.
kontakt przez PUP - 2020-05-25 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Praca jako kucharz e restauracji tajskiej w centrum miasta. pRzygotowywanie samodzielne warzye oraz mi臋s, a nast臋pnie gotowanie tajskich da艅. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
krojenie mi臋sa, przygotowywanie kebab贸w, przygotowywanie sa艂atek oraz sos贸wGodziny pracy 9.00-17.00
kontakt przez PUP - 2020-01-23 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem II zmiany 8-22 pn-nd
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)