KUCHARZ K/M (KUCHNIA STAROPOLSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA STAROPOLSKA)
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie pos艂k贸w, deser贸w i napoj贸w praca w godz. 12.00-20.00/ 20 godz/tydz.
Data publikacji: 2020-01-29
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie pos艂k贸w, deser贸w i napoj贸w praca w godz. 12.00-20.00/ 20 godz/tydz.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 1/2 etatu
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA STAROPOLSKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.02.2020
Data zako艅czenia pracy: 14.02.2023
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_1:
rosyjski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_2:
angielski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe- gastronomiczne; umiej臋tno艣膰 czytania receptur; 2 lata do艣wiadczenia na stanowisku kucharza; mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka angielskigo, rosyjskiego, ukrai艅skiego
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 12.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b1edd24818d19debf6a537c86492ae49
Podobne oferty pracy
Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie zawodowe; kuchnia polska; praca w ruchu ci膮g艂ym w Knurowie;
"PROTOS" SZYMA艃SKA & MAZUR SP脫艁KA CYWILNA - 2017-05-12 - Knur贸w (艣l膮skie)
-
CALIFORNIA KATARZYNA SK艁ADANOWSKA - 2016-03-30 - Rewal (zachodniopomorskie)
- przyrz膮dzanie zdrowych i higienicznych posi艂k贸w- przestrzeganie receptury przygotowywanych posi艂k贸w- w艂a艣ciwe porcjowanie z normami 偶ywieniowymi- udzia艂 w uk艂adaniu jad艂ospisu- prowadzenie magazynu podr臋cznego
Przedszkole Miejskie nr 105 w 艁odzi - 2018-08-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w hotelu.
INES Sp. z o.o. - 2019-08-29 - S臋dzisz贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
prowadzenie test贸 manualnych i automatycznych aplikacji, przygotowanie i modyfikacja skrypt贸w test贸w automatycznych
WIKIA Sp. z o.o. - 2015-12-08 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w DPS
MARTINA CATERING sp贸艂ka z.o.o - 2019-11-28 - Gniezno (wielkopolskie)
przyrz膮dzanie obiad贸w przygotowywanie sk艂adnik贸w do potrawproponowanie i wprowadzanie nowych da艅Godziny pracy: 8-16
IRENEUSZ BIA艁KOWSKI BUDIR - 2019-01-21 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Szczucin (ma艂opolskie)
WED艁UG ZAKRESU CZYNNO艢CI
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Radom (mazowieckie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna,mechaniczna, termiczna), wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoc贸w, mleka i przetwor贸w mlecznych,jaj, mi臋sa i przetwor贸w mi臋snych, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Trzci艅sko-Zdr贸j (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Warszawa (mazowieckie)
Prace elektryczne i energoelektryczne, monta偶 kabli 艣wiat艂owodowych, nadz贸r nad pracownikami, organizacja i koordynacja pracy podleg艂ych pracownik贸w. Praca na terenie woj. 艣l膮skiego i ma艂opolskiego - dojazd z siadziby firmy zapewnia pracodawca.
PRZEDSI臉BIORSTWO "TRABOT" SP. Z O. O. - 2015-11-25 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Zaborze (艣l膮skie)
nadz贸r zlece艅 transportowych, komunikacja ze zleceniodawc膮 transportu, prce biurowa dot. wykonanych transport贸w
SZKUDELSKI TRANSPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-08-30 - Kazimierz Biskupi (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w; tworzenie menu
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2016-12-15 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
w/g potrzeb
JJ TRADE JAROS艁AW JAS - 2016-06-06 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
P.W.EXPORT-IMPORT S.C. CASBAH S. LICHWA Z. LICHWA - 2018-02-21 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zajazd "KASKADA" Joanna Marciniak - 2019-04-24 - Pu艂tusk (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o estetyk臋 talerza, ustalanie receptur, kontrola zapas贸w magazynowych, kierowanie zespo艂em pomocy kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Katowice (艣l膮skie)
- sprawowanie nadzoru nad produkcj膮- mi臋dzyoperacyjna kontrola jako艣ci produkowanych detali- wsp贸艂praca z kierownictwem i kontrola nad powierzonym mieniem zak艂adu
ERPLAST Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2018-04-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw w pkt ma艂ej gastronomii
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
obr贸bka termiczna potraw, grillowanie, wydawanie da艅, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, oferta przeznaczona jest dla os贸b powy偶ej 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw, ciast i deser贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-08-03 - Pu艂awy (lubelskie)
- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w.- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm.- Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem.- Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz terminowo艣膰 ich wydania .- Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem zasad HACCP, wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych.- W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm.- W艂a艣ciwe i oszcz臋dne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w.- Pobieranie i zabezpieczanie pr贸bek pokarmowych posi艂k贸w na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawid艂owe post臋powanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posi艂k贸w.Dodatkowe informacje pod linkiem: https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/ogloszenia-o-naborze/19-02-2019-ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-kucharz,27,14941,1.html
Bursa Szkolna nr 5 - 2019-02-20 - Lublin (lubelskie)
- przygotowanie potraw zgodnie z menu lokalu (Autorska pizza&cafe)
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "JARO" Jaros艂aw 艢wiercz - 2019-02-26 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie da艅 garma偶eryjnych w operaciu o powierzone receptury
kontakt przez PUP - 2019-06-28 - Sok贸艂ka (podlaskie)
opracowywanie menu kuchni tajskiej, przygotowanie da艅 kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
RESTAURACJA DIAVOLLA Dorota Michalik - 2016-10-10 - Garwolin (mazowieckie)