KUCHARZ K/M (KUCHNIA ORIENTALNA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA ORIENTALNA)
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej: ADANA KEBAB, DOLMA, SARMA, MANTY, KOFTE; przygotowywanie sos贸w i napoj贸w.
Data publikacji: 2019-06-28
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej: ADANA KEBAB, DOLMA, SARMA, MANTY, KOFTE; przygotowywanie sos贸w i napoj贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 10-21
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA ORIENTALNA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2019
Data zako艅czenia pracy: 30.06.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 10)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia orientalna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie- brak lub niepe艂ne podstawowe; 10 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego; umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej. Obowi膮zki: przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej: ADANA KEBAB, DOLMA, SARMA, MANTY, KOFTE; przygotowywanie sos贸w i napoj贸w.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 10
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 28.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 05.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7f72ce6ba4ab0edf68941631773a8c45
Podobne oferty pracy
Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Og贸lna praca w kuchni. System r贸wnowa偶ny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca r贸wnie偶 w dni wolne. Umowa na okres pr贸bny 3 m-ce
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAW艁OWSKA - 2018-03-19 - 艢mi艂owo (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie: gastronomiczne; rok do艣wiadczenia; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
JAD艁ODAJNIE POLSKIE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-01-03 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
monta偶 balustard aluminiowych, przygotowanie materia艂u pod monta偶, znajomo艣膰 rysunku technicznego w j臋zyka rosyjskim
Anna Salata "AGENCJA PRACY HOT WORK" - 2016-06-02 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
diagnoza oraz naprawa usterek mechanicznych i elektronicznych w pojazdach samochodowych
AUTO-SERVICE ZIELI艃SKI Jadwiga Zieli艅ska - 2017-11-10 - G贸ra Kalwaria (mazowieckie)
.
KABI BAR KAROLINA KABAT - 2017-02-27 - Czersk (pomorskie)
sporz膮dzanie potrwa, ciast z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2015-12-17 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, kontrola jako艣ciowa wydawanych potraw, dbanie o w艂a艣ciw膮 ekspozycj臋 potraw, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, odpowiednie zabezpieczenie towaru.
LAGDIW LTD. OUTSOURCING SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-03-18 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w FB, utrzymywanie czysto艣ci na kuchni, zarz膮dzanie prac膮 personelu
AMW REWITA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-11 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅,przek膮sek, potraw dostosowanych do r贸znych okazji
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lipsko (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Radom (mazowieckie)
Zgodny
Restauracja "HOANG GIA" Dominika Hoang Dinh - 2016-12-08 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie zup i innych da艅, sma偶enie, wydawanie posi艂k贸w, wa偶enie produkt贸w spo偶ywczych. Obowi膮zki zwi膮znane z wykonywanym zawodem. Praca na sto艂贸wce szkolnej.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Dzia艂dowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA EL呕BIETA KO艁ODZIEJCZYK - 2017-08-25 - Gniew (pomorskie)
wszelkie roboty remontowo-budowlane, praca na terenie ca艂ego kraju.
kontakt przez PUP - 2018-11-16 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie da艅 i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadz贸r nad pracownikami kuchni
ZAK艁AD US艁UG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2017-04-05 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
Prace magazynowe, pakowanie, wa偶enie element贸w gastronomicznych, prace pomocnicze przy procesie rozbi贸rce 膰wierci wo艂owych i p贸艂tusz wieprzowych.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Stare Bystre (ma艂opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Tychowo (zachodniopomorskie)
wypiek ciast i tort贸w
PSS SPO艁EM w Lubinie - 2016-10-19 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie regionalnych da艅 kuchni chi艅skiej.
MEEA Sp. z o.o. - 2016-06-16 - Sopot (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W WED艁UG TRADYCYJNEJ KUCHNI UKRAI艃SKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W WED艁UG ZASAD I KULTURY KUCHNI ORIENTALNEJ G艁脫WNIE WIETNAMSKIEJ, - SPORZ膭DZANIE LIST ( W J臉ZYKU WIETNAMSKIM) PRZYPRAW ORAZ ARTYKU艁脫W SPO呕YWCZYCH SPROWADZANYCH BEZPO艢REDNIO Z WIETNAMU.
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Kucharz - kuchnia polskapraca od 7.00 do 20.00za pracuj膮ce soboty i niedziel臋 przys艂uguj膮 dni wolne
Dom Weselny FREZJA - 2019-05-23 - Mielec (podkarpackie)
Gotowanie, obs艂uga klient贸w.
Firma Handlowo Us艂ugowa BIM Barbara Pogoda - 2017-05-10 - Wisznia Ma艂a (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw wg diet dla os贸b przebywaj膮cych w o艣rodku.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Koronowie - 2018-02-22 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie potraw
EM ARKADIUSZ LESZCZY艃SKI - 2019-01-31 - S艂ubice (lubuskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w dla ca艂ego Szpitala i na potrzeby zewn臋trzne.
SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH IM. ST. KRYZANA - 2017-08-18 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej,- praktyka zawodowa w kuchni indyjskiej 5 - lat,- znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego oraz hinduskiego w stopniu zaawansowanym,- wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Wrze艣nia (wielkopolskie)