KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: 1. Przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich. 2. Przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur. 3. Marynowanie mięs do potraw. 4. Przygotowywanie potraw w piecu tandoor PS. Język hindi w restauracji hinduskiej, niezbędny będzie do odczytywania oryginalnych przepisów kuchni hinduskiej.
Data publikacji: 2019-06-05
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. Przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich. 2. Przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur. 3. Marynowanie mięs do potraw. 4. Przygotowywanie potraw w piecu tandoor PS. Język hindi w restauracji hinduskiej, niezbędny będzie do odczytywania oryginalnych przepisów kuchni hinduskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 12-20
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
Data zakończenia pracy: 01.06.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
hindi (hinduski), w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia indyjska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie- brak lub niepełne podstawowe; 5 miesięcy doświadczenia zawodowego; znajomość kuchni indyjskiej, w tym przypraw i tradycyjnych przepisów indyjskich; podstawowa znajomość języka hindi. Obowiązki: 1. Przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich. 2. Przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur. 3. Marynowanie mięs do potraw. 4. Przygotowywanie potraw w piecu tandoor PS. Język hindi w restauracji hinduskiej, niezbędny będzie do odczytywania oryginalnych przepisów kuchni hinduskiej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 05.06.2019
Oferta pracy ważna do: 19.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c09c58aa8e8689e74fb14a5bcc908872
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
PIEROŻARNIA RZESZOWSKA GROSZEK JADWIGA - 2018-02-21 - Rzeszów (podkarpackie)
sporządzanie potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
F.H.U. WIT Wiesława Skorupka - 2018-03-06 - Pszczyna (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE SKŁADNIKÓW DO DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ, DBANIE O STANOWISKO PRACY.Praca na czas określony: 3 LATAGodziny pracy 11:00 - 21:00
"HOA LAN" PHAM QUOC HUNG, NGUYEN THI NHAN SPÓŁKA CYWILNA - 2018-12-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Rudnik nad Sanem (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw według przepisów w jezyku Wietnamskim. Organiacja pracy w kuchni.Odpoweidzialność za przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Józefów (mazowieckie)
-
AGAT sp. z o.o. - 2017-06-30 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, dekoracja potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Zakopane (małopolskie)
prace wykończeniowe
FIRMA WIELOBRANŻOWA FABEX - MAŁGORZATA MEDYCKA - 2018-06-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Zamawianie towarów, sporządzanie menu, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, nadzór nad ich wydaniem, kontakt z klientem ukraińsko języcznym
BRACIA PIETRZAK Sp.J. - 2019-04-15 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia polska, europejska. Praca w godzianch 14:00-22:00.
Hast Andrzej Dworak - 2016-12-09 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa klienta
KBF Ubezpieczenia Sp. z o o., Sp. komandytowa - 2017-04-14 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w bloku żywienia DPS w Mońkach
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Mońki (podlaskie)
wykonywanie pracy na stanowisku kucharz
EAST FOOD POLSKA Sp. z o.o. Sp. K. - 2017-09-15 - Poznań (wielkopolskie)
przedstawiciel handlowy
TELESTRADA S.A. - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-07-26 - Przemyśl (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Gościniec WINNICA Zbigniew Kamiński - 2019-05-07 - Skoki (wielkopolskie)
przygotowywanie kanapek typu kebab, sałatek, dań i napojów kuchni uzbeckiej, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, obsługa klientów lokalu
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla młodziezy
kontakt przez OHP - 2018-09-20 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci żłobkowych wg gotowego jadłospisu ustalonego przez dietetykaprodukcja posiłków w barze, nadzór i koordynacja nad całością produkcji
"B-3" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-11-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu: sajgonki, owoce morza, kaczka po wietnamsku, kurczak w sosie sezamowym itp.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Uniejów (łódzkie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych.Przygotowywanie mięs, zup i dodatków.Docelowo umowa na czas nieokreślony.Miejsce pracy: kantyna pracownicza na terenie Amazon, Bielany Wrocławskie.Kontakt z pracodawcą: 508 971 148, praca (at) compass-group.pl Sala G
Compass Group Poland Sp. z o.o. - 2018-08-20 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Chodzież (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
prace produkcyjne
kontakt przez OHP - 2017-03-16 - Kobierzyce (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków-gotowanie zup, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
Dominika Barbachowska OMEGA - 2017-09-29 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie dań garmażeryjnych. Dbanie o czystość stanowiska pracy.Praca na dwie zmiany 6-14, 10-18.
ZAGRODA SMAKÓW STENCEL DARIUSZ - 2018-11-23 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw oraz nadzór nad jakością potraw
GASTRO SERVICE sp zo.o. - 2015-12-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Prace przy produkcji wyrobów garmażeryjnych: pierogi, kopytka, gołąbki.
kontakt przez PUP - 2019-06-05 - Ulanów (podkarpackie)