KUCHARZ K/M (KUCHNIA CIEP艁A JAPO艃SKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA CIEP艁A JAPO艃SKA)
Wynagrodzenie: od 3聽360 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-11-09
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽360 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 10-22
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA CIEP艁A JAPO艃SKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽360 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2018
Data zako艅czenia pracy: 01.12.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
polski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe gastronomiczne; umiej臋tno艣ci gastronomiczne; rok do艣wiadczenia zawodowego; komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka rosyjskiego i polskiego. Obowiazki: przygotowywanie da艅 zgodnie z receptur膮 (kuchnia ciep艂a japo艅ska), t艂umaczenie receptur z j臋zyka rosyjskiego na j臋zyk polski; dba艂o艣膰 o stanowisko pracy.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 09.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 23.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
G艂贸wne zadania obejmuj膮: przygotowywanie posi艂k贸w g艂贸wnie pizzy zgodnie z przyj臋tymi standardami, dbanie o to, aby serwowane jedzenie by艂o wydawane niezw艂ocznie po przygotowaniu, przestrzeganie zasad z zakresu higieny, zdrowia i bezpiecze艅stwa.
PIZZERIJA PR. SV. ROK - 2016-01-27 - S艂owenia (S艂owenia)
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej,
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2017-08-08 - Wo艂omin (mazowieckie)
praca w kuchni szpitalnej
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi - 2018-02-01 - Pozna艅 (wielkopolskie)
mile widziane do艣wiadczenie w gastronomii
Ma艂a Gastronomia GASTRO Janusz Szwa艂ek - 2016-09-15 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-06-22 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
WMK Krzysztof H艂adki - 2017-08-14 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
Opracowywanie nowych potraw. Zapewnienie odpowiedniej jako艣ci podawanych potraw.
Centrum FALA 1 Sp. z o.o. - 2018-06-07 - 艁azy (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w- przygotowywanie catering贸w- kierowanie zespo艂em- organizacja pracyUmowa na 3 miesi膮ce, godziny pracy: 8.00- 16.00
Firma Gastronomiczna s.c. "Maja" Szadzik Ewa, Sienkiewicz Janusz - 2017-10-20 - S艂upsk (pomorskie)
Dokonywanie obr贸bki wst臋pnej przygotowywanych posi艂k贸w, znajomo艣膰 norm 偶ywieniowych, przestrzeganie procedur punktow kontroli HACCP, fachowe, zgodne z zasadami przyrz膮dzanie posi艂k贸w.
31 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2016-08-11 - Zgierz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 gastronomicznych. Organiziwanie i planowanie pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie da艅 i pizzy
Pizzeria Oaza Przemys艂aw Sieluk - 2016-02-24 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
x
Mr Hamburger S.A. - 2017-01-16 - Tykocin (podlaskie)
Gotowanie potraw kuchni chi艅skiej, azjatyckiej - tak偶e kateringu. Porozumiewanie si臋 w j臋zyku chi艅skim z personelem. Praca w godz. 12- 20.
LIU YUEHONG - 2016-12-22 - Sopot (pomorskie)
Praca przy maglu.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "VERONA" A. 艢WI膭TKOWSKA - 2016-05-17 - Konin (wielkopolskie)
praca w o艣rodku wczasowym
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w 艁ebie - 2016-03-03 - 艁eba (pomorskie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie da艅, posi艂k贸w kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY D臉BY Henryk W贸jtowicz - 2016-10-20 - Jan贸w (lubelskie)
PRODUKCJA WYROB脫W KULINARNYCH, PRACA Z MASZYN膭 DO PRODUKCJI PASZTECIK脫W, OBS艁UGA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, PRZYGOTOWANIE WYROB脫W KULINARNYCH, CH臉膯 DO PRACY, KSI膭ZECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DO艢WIADCZENIAGODZINY PRACY OD 9-17
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Jaros艂aw (podkarpackie)
samodzielne prowadzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
RefDo30przygotowanie posi艂k贸w gotowych (da艅 i zup) wed艂ug 艣ci艣le okre艣艂onych receptur
EAT-ME Sp. z o. o. - 2018-10-24 - Piaseczno (mazowieckie)
wed艂ug zawodu
Hotel Huszcza Stanis艂aw Huszcza - 2017-05-04 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mi臋so. Planowanie, dopilnowanie zam贸wie艅 i dostaw produkt贸w. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), mo偶liow艣膰 dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wroc艂aw, Rynek Ratusz. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz - 2017-01-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharz kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
tapicerowanie mebli
MEBLE MARZENIE W臉G艁OWSKI I STRYJAKIEWICZ SP.J. - 2016-02-29 - Nowy Dw贸r (dolno艣l膮skie)
Produkcja mebli kuchennych, obs艂uga maszyn stolarskich.
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Chocznia (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie posi艂k贸w
P.H.U. ALEKSANDRA Aleksandra Kulawiak - 2016-07-19 - Wr贸blew (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w,wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowywania da艅
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Parczew (lubelskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA EL呕BIETA KO艁ODZIEJCZYK - 2017-03-29 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej i maroka艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Radom (mazowieckie)