KUCHARZ Jaworzno oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "BROJAN" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, nadzór nad wydawanymi daniami
Data publikacji: 2020-01-29
Lokalizacja: Jaworzno (śląskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "BROJAN" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Paderewskiego 43, 43-600 Jaworzno, powiat: m. Jaworzno, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, nadzór nad wydawanymi daniami
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jaworzno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jaworzno
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jaworzno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doswiadczenie zawodowe wymagane, dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "BROJAN" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jaworznie
Adres pracodawcy:
Paderewskiego 43, 43-600 Jaworzno, powiat: m. Jaworzno, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Jaworzno
Gmina pracodawcy: Jaworzno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jaworzno
Ulica pracodawcy: Paderewskiego
Numer budynku pracodawcy: 43
Profil działalności pracodawcy: usługi hotelarsko - gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jaworznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.01.2020
Oferta pracy ważna do: 28.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e650ce2bd04a3c433841f3d61b8b838f
Podobne oferty pracy
gotowanie w żywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie i gotowanie dań kuchni wietnamskiej
BINH MINH TRADE Sp. z o. o. - 2019-10-28 - Grójec (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na linii produkcyjnej zgodna z standardami
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Goleniów (zachodniopomorskie)
prace biurowe, wystawianie faktur
Transport Miedzynarodowy "SEBA-POL"Solarz Seweryn - 2018-01-30 - Babczów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Możliwość zatrudnienia również na pełen etat.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "ALF" Magdalena Juszczak - 2018-12-11 - Mianowice (wielkopolskie)
Kucharz do produkcji wyrobów garmażeryjnych
FIRMA "GARMAŻER" S.C. EWA POWAŁA - JACEK GOROL - 2019-08-26 - Bytom (śląskie)
przygotowanie dań i półproduktów, obsługa maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Biała Podlaska (lubelskie)
analizowanie rysunków technicznych i ustalanie na ich podstawie rodzaju i zakresu robót zbrojarskich,potrzebnych materiałów oraz narzedzi,sprzętu i maszyn; montaż elementów zbrojarskich w płaskie lub przestrzenne szkielety
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Rudnik Wielki (śląskie)
- Organizowanie i kontrola pracy personelu kuchennego. Opracowywanie jadłospisu. Sporządzanie cogodzinnego zapotrzebowania żywności i pobieranie z magazynu. Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców internatu. Utrzymywanie porządku, czystości sanitarnej w miejscu pracy. Obróbka wstępna warzyw.- Wynagrodzenie: od 2186 zł/brutto + wysługa. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 7:00-15:00, w piątki: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na stanowisku kucharza. Wymagane aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:30-15:00) (Tel. 32-256-63-88) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Techników 5, 40-326 Katowice).
KATOWICKIE CENTRUM EDUKACJI ZAWODOWEJ IM. POWSTANCÓW ŚLĄSKICH - 2017-09-14 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
pobieranie surowców do produkcji zgodnie z jadłospisem, wykonywanie obróbki wstępnej, ręcznej, termicznej i mechanicznej, wykonywanie potraw, przestrzeganie higieny produkcji, zabezpieczanie surowców przed zepsuciem, wydawanie posiłków
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej Pogórze - 2019-11-12 - Pogórze (śląskie)
montaż szalunków systemowych oraz wykonywanie deskowania, przygotowanie konstrukcji deskowań indywidualnychpraca na umowe na czas określony, proponowany okres zatrudnienia 3 lata, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali D
Nataliya Hunchak - 2018-02-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłów w kuchni szkolnej
ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 10 - 2019-08-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
•planowanie, organizacja i koordynacja pracy na kuchni,•zapewnienie wysokiej jakości potraw •optymalizacja procesu produkcji,•praca zgodna z zasadami BHP,•przygotowywanie potraw a-la-Carte.
Schlosshotel Althörnitz Betriebsgesellschaft GmbH - 2019-05-06 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
MAKARY CATERING Zelazkiewicz Marian - 2016-01-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych dla pracowników
Przedsiębiorstwo Państwowe SETAR w Siedlcach - 2018-02-09 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów
ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2018-11-08 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBRABIANIE DZICZYZNY, SPRZĄTANIEWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, OBRABIANIA DZICZYZNY, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, 10 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI EUROPEJSKICH, GODZINY PRACY OD 10-18
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Układanie, naprawianie, rozbieranie, wykańczanie nawierzchni brukowej ulic i ciągów pieszych.
PBC Polska sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-08-23 - Bochnia (małopolskie)
Planowanie i organizowanie pracy działu, realizacja zadań związanych z wykonywaniem obowiązków dotyczących: zarządzania jakością, ochrony danych osobowych oraz procesu kontroli zarządczej.
Wodzisławski Ośrodek Rehabilitacji i Terapii Dzieci i Młodzieży - 2016-04-19 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie dań cateringu dietetycznego Maczfit
Maczfit Foods Sp. z o.o. - 2019-09-19 - Szymanów (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PODOPIECZNYCH PRZEDSZKOLAWYMAGANIA:PASJA DO GOTOWANIA, UMIEJĘTNOŚCI GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU
Pracownia Alternatywnej Komunikacji Wizualnej Bartosz Mateńko - 2017-04-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Tyszowce (lubelskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw według ustalonych standardów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy i całej kuchni, racjonalne gospodarowanie składnikami , przestrzeganie zasad Haccp, przepisów BHP w kuchni
ARCHE Sp. z o. o. - 2015-12-16 - Janów Podlaski (lubelskie)
OBSŁUGA KLIENTA ZGODNIE Z PROCEDURĄ FIRMY
MIXUM SP ZO.O. - 2018-04-24 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz - kuchnia polska
Obsesja Smaku Jacek, Piotr Sulowscy S.C. - 2017-03-22 - Tarnów (małopolskie)