KUCHARZ Jastrzębie-Zdrój oferta pracy "Delta - Beton" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 18 PLN
Zakres obowiązków: praca w restauracji w Jastrzębiu-Zdroju
Data publikacji: 2020-05-19
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Pracodawca: "Delta - Beton" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mazowiecka, 44-330 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w restauracji w Jastrzębiu-Zdroju
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 18 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 18 zł/h
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jastrzębie-Zdrój
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2467
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 18 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 05.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: "Delta - Beton" Sp. z o.o.
danePracodawcy_nip: 6511562676
danePracodawcy_regon: 276717149
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Adres pracodawcy:
Boczna 6, 44-240 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt tel. z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Żory
danePracodawcy_kodPowiatu: 2479
Gmina pracodawcy: Żory
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Żory
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0945746
Ulica pracodawcy: Boczna
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy: Produkcja masy betonowej prefabrykowanej
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 19.05.2020
Oferta pracy ważna do: 19.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 19.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ee36254cae808079687b900bdaded1c2
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków serwowanych w restauracji oraz dań na wynosprzygotowywanie bankietów i cateringówwydawanie dań z karty menu
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Ustroń (śląskie)
do uzgodnienia
D. A. GLASS DOROS TEODORA - 2017-07-19 - Rogoźnica (podkarpackie)
-przygotowywanie i wydawanie potraw-współpraca w zespole
EDYTA RAU "VERA-PIZZA" - 2019-06-11 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań obiadowych, przygotowywanie mięs, zup, dodatków
"COMPASS GROUP POLAND" Sp. z o.o. - 2017-08-21 - Sosnowiec (śląskie)
Gotowanie barszczu ukraińskiego oraz placków ziemnaicaznuch bez mąki. Praca na umowe zlecenie, ok. 150 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność do pracy w godzinach otwarcia lokalu w godz. 9:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. co tydzień zmiana adresu wykonywania pracy. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Zapoznanie sie z programem stażu, przeszkolenie z zakresu BHP, zapoznianie sie regulaminem pracy, zapoznanie i obsługa maszyn gastronomicznych, poznawanie struktury zakresu uprawnień w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Szymany (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw gorących i zimnych. Pierwsza umowa o pracę na czas określony 6 miesięcy.
PAWEŁ KRAJDOCHA NIKO PHU - 2016-09-30 - Piła (wielkopolskie)
ocena półfabrykatów, wyrobów zgodnie z normami i specyfikacjami klientów, ocena i klasyfikacja wyrobów gotowych, kontrola temperatury Wyrobów/półfabrykatów, Informowanie przełożonych o niezgodnościach podczas procesu produkcji, nadzór nad dokumentacją laboratoryjną, wystawianie atestów jakościowych dla wysyłek wyrobów itp.
WARMIŃSKIE ZAKŁADY PRZETWÓRSTWA OWOCOWO-WARZYWNEGO SP. Z O.O. KWIDZYN - 2018-10-01 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków i obsługa urządzeń gastronomicznych w żłobku (praca w godz. 7-15)
ŻŁOBEK SAMORZĄDOWY NR 14 - 2019-10-17 - Kraków (małopolskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Trzemeszno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie potraw i napojów, obróbka produktów, praca na kuchni zimnej i gorącej.
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, mycie sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2019-08-30 - Łagów (świętokrzyskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2016-08-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz. Wymagane doświadczenie na samodzielnym stanowisku 2 lata.
Łukasz Banaszak Agroturystyka, Łowisko Komercyjne"Olaf" - 2016-03-14 - Bielów (lubuskie)
Bieżąca inwentaryzacja stanów magazynowych, odbiór wyrobów gotowych oraz półwyrobów z produkcji, rozładunek i załadunek towaru, obsługa wózka widłowego, prowadzenie dokumentacji magazynowej.
PPUH AUTOPART JACEK BĄK SP. Z O.O. - 2019-08-07 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, sprzedaż
Pizzeria Canarino - 2018-04-27 - Gostyń (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-04 - Ustka (pomorskie)
Kuchnia japońska, sushi i inne dania.
GASTRO - FRED Iwona Federak - 2019-03-05 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potrwa kuchni azjatyckiej
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2015-11-27 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Pizzeria DEGUSTARE - 2015-10-29 - Żywiec (śląskie)
praca przy kasie, kasowanie należności, obsługa klienta, wystawienie faktur.
Invex Group Sp. zoo - 2015-11-05 - Warszawa (mazowieckie)
utrzymanie porządku na obiekcie, zamiatanie, zmywanie podłóg, odkurzanie, mycie okien, polerowanie podłogi , opróżnianie śmietników, segregowanie śmieci, wycieranie kurzu, mycie toalet
kontakt przez PUP - 2020-04-03 - Kobyłka (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRACY
TORINO ŁUKASZ BIDAS - 2018-10-24 - Dynów (podkarpackie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, estetyczne wykonanie, ocena jakościowa surowca, utrzymanie czystości,
kontakt przez PUP - 2019-11-05 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Farma Smaków Agnieszka Biernacka - 2018-01-03 - Straszyn (pomorskie)
Wykładanie towaru na półki w godzinach nocnych, dbanie o porządek i czystość
TEKEL Sp. z o.o. - 2016-10-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)