KUCHARZ Jastrzębie-Zdrój oferta pracy Publiczne Przedszkole Nr 20
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Dbanie o właściwą kaloryczności posiłków i zgodność z normami żywienia zbiorowegoPrzygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z ustalonym jadłospisemStosowanie wytycznych HACAPPrzestrzeganie w pracy instrukcji dobrej praktyki higienicznejUtrzymywanie w czystości stanowiska pracyObsługa maszyn i urządzeń gastronomicznym z zachowaniem zasad BHP
Data publikacji: 2019-02-15
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Pracodawca: Publiczne Przedszkole Nr 20
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bronisława Czecha 8b, 44-335 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Dbanie o właściwą kaloryczności posiłków i zgodność z normami żywienia zbiorowegoPrzygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z ustalonym jadłospisemStosowanie wytycznych HACAPPrzestrzeganie w pracy instrukcji dobrej praktyki higienicznejUtrzymywanie w czystości stanowiska pracyObsługa maszyn i urządzeń gastronomicznym z zachowaniem zasad BHP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie min. 4 lata na w/w stanowisku
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność szybkiego podejmowania decyzji
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zdolność szybkiego uczenia się
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: Publiczne Przedszkole Nr 20
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Adres pracodawcy:
Bronisława Czecha 8b, 44-335 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Ulica pracodawcy: Bronisława Czecha
Numer budynku pracodawcy: 8b
Profil działalności pracodawcy: Przedszkole
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.02.2019
Oferta pracy ważna do: 15.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej wg znanych receptur lub wg receptur restauracji
"IVES" Amarjeet Singh - 2018-09-14 - Wołomin (mazowieckie)
do uzgodnienia z pracodawcą
WS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-03 - Rzeszów (podkarpackie)
Gotowanie posiłków, przygotowywanie do wydania, , język ukraiński wymagany jest do czytania ze zrozumieniem przepisów kulinarnych w języku ukraińskim
P. H.-U. SŁOWIANKA Marzena Kołek - 2018-12-06 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
-
Handel Spożyw.-Przemysł. s.c. Z. Szwichtenberg J.Sokołowska HSPG - 2017-12-18 - Kościerzyna (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Warszawa (mazowieckie)
osoba zatrudniona na tym stanowisku, pod ogólnym kierunkiem i nadzorem Szefa Kuchni, w ramach ustalonych działań i procedur będzie odpowiedzialna za przygotowywanie i realizację zamówień na usługi oraz potrawy restauracyjne, śniadaniowe, przyjęcia bankietowe oraz inne kulinarne działania hotelu. Osoba, która dołączy do zespołu hotelowych kucharzy będzie miała czynny udział w rozwoju usług gastronomicznych oferowanych przez hotel a także będzie aktywnie wspierała zespół kucharzy w procesie poprawy jakości świadczonych przez hotel usług kulinarnychpraca w Hotelu Atena Mielec ul. Przemysłowa 67Kandydaci w procesie rekrutacji będą proszeni o przygotowanie dania popisowego - liczy się smak, kompozycja, estetyka
Firma Usługowo-Handlowa "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Spółka Cywilna - 2016-02-03 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, obsługa maszyn i urzadzeń, rozmowa z goścćmi restauracyjnymi, dbanie o porzadek i czystość maszyn i urządzeń oraz kuchni. Wymagania: wykształcenie średnie lub zawodowe - gastronomiczne, kierunek gastronomia, staż pracy 2 lata, umiejętności gastronomiczne.
"Dom Bankietowy" S.C. Henryk i Stanisław Grinholc - 2017-06-29 - Rumia (pomorskie)
Obsluga klienta, przygotowywanie i sprzedaż posilków kuchni tunezyjskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 10-18; 17-01. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, napojów, deserów, dekorowanie i wydawanie potraw, posługiwanie się narzędziami kuchennymi, sporządzanie potraw kuchni azjatyckiej.
Hai Ninh Mai - 2018-09-10 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, azjatyckiej (nepalska, indyjska, chińska, wietnamska). Praca na przeszklonej kuchni - kucharze będą widoczni dla klienta - działanie marketingowe pracodwcy
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych w restauracji specjalizującej się w rybach i owocach morza;Filetowanie oraz marynowanie ryb;Smażenie oraz grillowanie ryb;Obsługa frytownicy oraz pieca;Przygotowywanie kanapek, tortilli;Terminowa realizacja zamówień;Praca stojąca.Oferujemy:Umowę zlecenie za pośrednictwem agencji z możliwością po 3 miesiącach zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę przez naszego klienta;Pracę ok. 8h dziennie, 5 dni w tygodniu;Stawkę godzinową i system premiowy;Konkursy dla pracowników;Profesjonalne szkolenia kulinarne, produktowe oraz w zakresie obsługi klienta.
Adecco Poland Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2015-12-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praca na stanowisku kucharza.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Kraków (małopolskie)
W ZAWODZIE. OBSŁUGA KLIENTA.PRACA STACJA PALIW UL. KŁODZKA ZĄBKOWICE ŚL.
"B&W" Bożena Walewska - 2018-08-10 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z kuchni wietnamskiej wg przepisów na potrawy w języku wietnamskim, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
• przygotowanie posiłków mięsnych, zup, surówek w przedszkolu,• pakowanie posiłków wg listy przewozowej,• dbanie o porządek w miejscu pracy,
Level Work Artur Chrząszcz - 2018-08-23 - Ząbki (mazowieckie)
SPRZEDAŻ PRODUKTÓW SPOZYWCZYCH, OBSŁUGA KLIENTA, PRZYJMOWANIE DOSTAW, PRACA W SKLEPIE ŻABKA
MAR-MAR - 2016-11-09 - Łódź (łódzkie)
Sprawna realizacja zamówień składanych przez klientów indywidualnych i hurtowych, przygotowywanie ofert handlowych, sporządzanie faktur, obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Gatniki (świętokrzyskie)
szlifowanie kamienia, wylewanie fundamentów
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Myszków (śląskie)
Przygotowywanie potraw; burgery, sosy, mięso, planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany, (11-20, 20-5), na okres próbny 3 m. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Kontakt z pracodawcą : 606-206-707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2015-12-08 - Wrocław (dolnośląskie)
lekka praca na linii produkcyjnej- produkcja złączy i okablowania doczujników, praca zespołowa - na jedną linię składa się grupa conajmniej 6 a czasem i więcej osób. Praca w systemie 3- zmianowym: 6-14 / 14-22 / 22-6
IFM ECOLINK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-05 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w barze i ich wydawanie, obróbka produktów żywnościowych, utrzymywanie porządku w kuchni. Wykształcenie zawodowe lub po szkoleniu kucharz, doświadczenie zawodowe mile widziane, wymagane są podstawowe umiejętności zawodowe oraz utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów. Pracodawca prosi o przesyłanie CV na adres e-mail: ankahasse (at) gmail.com
W.C.T. HAASE Władyslaw, Czesław, Tadeusz Haase Spółka jawna - 2016-05-25 - Dobrzewino (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Produkcja Pierogów Domowych - 2017-07-24 - Biały Dunajec (małopolskie)
Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; dzień pracy/ dzień wolnego; praca od 11:00 w Knurowie; wynagrodzenie: 1900zł brutto + premia
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2016-09-19 - Knurów (śląskie)
samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Piła (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków w kuchni zakładu pracy
Aspen-Res Sp. z o.o. - 2015-12-02 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Susiec (lubelskie)
przygotowywanie potraw,lepienie pierogów
AGP Pękala Galiński S.J - 2016-06-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty menu, nadzór nad jakością zamawianej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Dobiesz (mazowieckie)
- ustalanie menu, obsługa rozdrabiarek WILK, pieców konwekcyjnych, - zamiłowanie do gotowania
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Kościerzyna (pomorskie)
Zabezpieczanie surowców, półproduktów przed zepsuciem, sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, deserów, obróbka wstepna surowców.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)