KUCHARZ Jastrzębia Góra oferta pracy OŚRODEK WYPOCZYNKOWY SKIERKA-KLIF SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie trzech posiłków
Data publikacji: 2017-05-15
Lokalizacja: Jastrzębia Góra (pomorskie)
Pracodawca: OŚRODEK WYPOCZYNKOWY SKIERKA-KLIF SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bukowa 7, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie trzech posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 200 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia
Nazwa pracodawcy: OŚRODEK WYPOCZYNKOWY SKIERKA-KLIF SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
BUKOWA 7, 84-104 Władysławowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Władysławowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Władysławowo
Ulica pracodawcy: BUKOWA
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.05.2017
Oferta pracy ważna do: 15.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 15.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 15.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie potraw,obsługa kasy fiskalnej
Ay Sp. zo.o. - 2016-09-09 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Szycie odzieży damskiej, dzianin
Agnieszka Kostrz F.H. LOVELY - 2016-02-19 - Kraków (małopolskie)
znajomość kuchni polskiej i włoskiej , sporządzanie posiłków dietetycznych, znajomość systemu fidelio
DREJK KAŹMIERCZAK SP.J. - 2017-01-19 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,utrzymanie na bieżąco czystościna stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych
BARBARA LADŻYŃSKA "ART-MAT"BIURO TURYSTYKI HANDLU I USŁUG 90-426 ŁÓDŹ STRUGA ANDRZEJA 2 - 2018-03-07 - Kłodzko (dolnośląskie)
Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętukuchennego. Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów iprzygotowywaniu według niego posiłków. Sporządzanie posiłkówzgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakośćsmak i estetykę wydawanych posiłków, a) zabezpiecza je przedprzerobieniem, Dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higienyosobistej. Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie wstanie używalności powierzony sprzęt kuchenny.
Przedsiębiorstwo Prywatne Usług turystycznych "BALKAR" - Ryszard Balkowski - 2016-02-15 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw. Bar na basenie.
RISSNET Sylwia Jaworska - 2017-01-26 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALU GASTRONOMICZNYM W CH STER W SZCZECINIE;WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
JAROSŁAW FIGIEL - 2017-07-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wypełnianie funkcji koordynatora pomiędzy innym personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zgłaszającego ofertę pracy krajowej a kierownictwem pracodawcy użytkownika, przygotowywanie posiłków, praca na terenie województwa śląskiego
DRYPS SERVICE SPÓŁKA Z O. O. - 2017-09-12 - Sosnowiec (śląskie)
GOTOWANIE DAŃ TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
MUSHAR MUSTAFA YILDIRIM - 2016-09-08 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków a'la carte oraz pod imprezy zorganizowane; doświadczenie, wstepnie umowa na okres próbny, poźniej na 2 lata, następnie na czas nieokreślony
CITY-SAT GORDZIELIK SP. Z O.O. STRZELCE OPOLSKIE - 2016-08-30 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Zgodny
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2017-02-13 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na zamówienie pod imprezy okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-01 - Wiechlice (lubuskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej, bengalskiej według tradycyjnych receptur, układanie menu, skłądanie zamówień za granicę, czytanie tradycyjnych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie samodzielnie potraw zgodnie z a la carte. Umiejętność prowadzenia profesjonalnej kuchnii. Umiejętność kierowania personelem niższego stopnia.
FIRMA HANDLOWA MGR INŻ.DARIUSZ KUCZYŃSKI - 2016-04-06 - Kruklin (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw od surowca do gotowego dania.
PRZOSTMAR Sp. z o.o. - 2016-08-31 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
zgodnie z zakresem obowiązków
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Polanowice (opolskie)
przygotowywanie posiłków, zarządzanie personelem w kuchni
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-17 - Oświęcim (małopolskie)
1. Zapoznanie się z zakładem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie się z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczególnych czynności4. Wykonywanie czynności porządkowych w zmywalni naczyń stołowych i pomieszczeń produkcyjnych5. Wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej warzyw, owoców i grzybów6. Przygotowywanie narzędzi i miejsca pracy7. Sporządzanie surówek, zakąsek8. Sporządzanie przetworów i potraw z mleka9. Sporządzanie dań z jaj, kasz, mąki10. Sporządzanie zup, dodatków do zup, sosów 11.Przygotowanie potraw z mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporządzanie deserów na ciepło i zimno13. Sporządzanie napojów14. Zapoznanie się ze sposobami dekorowania i podawania posiłków 15. Sporządzanie potraw dietetycznych16. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zakładu gastronomicznego18. Obsługa maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Ożańsk (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
ZAPOZNANIE SIĘ ZE SPRZĘTEM KUCHENNYM, OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, OWOCÓW, RYB I MIĘSA, ZAPOZNANIE SIĘ ZE SPOSOBAMI OBRÓBKI TERMICZNEJ(GOTOWANIE, SMAŻENIE, PIECZENIE, GRILLOWANIE, DUSZENIE), PRZYGOTOWANIE PROSTYCH POTRAW POD NADZOREM KUCHARZY, CZYNNOŚCI PORZĄDKOWE W KUCHNI, TEORETYCZNA NAUKA ZAWODU PRZEZ DOŚWIADCZONEGO SZEFA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Raszowa (opolskie)
Monter instalacji sanitarnych - hydraulik
HYDROSYSTEM Sp. z o.o. - 2016-11-03 - Tarnów (małopolskie)
obsługa kuchni przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek,
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2018-03-23 - Namysłów (opolskie)
ochrona mienia Fabryki Cukierków Pszczółka
PIAST GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-01 - Lublin (lubelskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Nowa Wieś (mazowieckie)
Kucharz
GRABOWSKI Piotr Grabowski Radomsko - 2016-10-25 - Stężnica (podkarpackie)
jw
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-09-06 - Warszawa (mazowieckie)