KUCHARZ Jan贸w Lubelski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw dla os贸b indywidualnych i grup zbiorowych
Data publikacji: 2020-09-22
Lokalizacja: Jan贸w Lubelski (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Jan贸w Lubelski, powiat: janowski, woj: lubelskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw dla os贸b indywidualnych i grup zbiorowych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jan贸w Lubelski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: janowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0605
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: minimum 3 lata do艣wiadczenia zawodowego
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8620004918
danePracodawcy_regon: 830191523
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Janowie Lubelskim
Adres pracodawcy:
Jana Zamoyskiego 70, 23-300 Jan贸w Lubelski, powiat: janowski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: janowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0605
Gmina pracodawcy: Jan贸w Lubelski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jan贸w Lubelski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0980493
Ulica pracodawcy: Jana Zamoyskiego
Numer budynku pracodawcy: 70
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Us艂ugi hotelarskie
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Janowie Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 22.09.2020
Oferta pracy wa偶na do: 21.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.09.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b4c7dacdbcbe2f449bb913e0c2267993
Podobne oferty pracy
oddzielanie t艂uszczu od mi臋sa
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Bo偶ewo (mazowieckie)
PROGRAM-ZATRUDNIENIE OS脫B DO 30 ROKU 呕YCIA.Monta偶 stolarki na hali produkcyjnej, obs艂uga maszyn stolarskich, szlifowanie, pakowanie.Pracodawca zapewnia przeszkolenie.
BERTRAND Sp. z o. o. Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-02-22 - Strzebielino (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wykonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, uk艂adanie jad艂ospis贸w, dba艂o艣膰 o jako艣膰 i ilo艣膰 przygotowywanych posi艂k贸w.
42. BAZA LOTNICTWA SZKOLNEGO RADOM - 2019-11-06 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw- kuchnia bengalska
kontakt przez PUP - 2019-10-31 - Gryfino (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadania, obiady, kolacje) dla go艣ci hotelowych
ROYAL-BALTIC M.W. BURZY艃SCY S.J. - 2015-11-24 - Ustka (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Samodzielna praca w kuchni
TOWARZYSTWO BRATNIEJ POMOCY - 2019-01-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2018-07-06 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
kucharz - bary mleczne
Mi艂a S艂awomir Bana艣 - 2016-03-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)
praca w kantynie, w du偶ym francuskim zak艂adzie produkcyjnym
PHU SILVER Sylwia Religa - 2017-07-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie tradycyjnych da艅 kuchni tureckiej i indyjskiej:chicken curry, samasa, mango lessi, glab zamun zgodnie z przyj臋tymi standardami. Wymagana znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego do poruzumienia si臋 z personelem pracowniczym
AZOA KEBAB Natalia 呕erebiec - 2020-07-03 - Wola Ma艂a (lubelskie)
obs艂uga klient贸w sklepu, dbanie o ci膮g艂o艣膰 towaru w sprzeda偶y
"RIDET" Sp. z o.o. - 2019-03-18 - Sucha Beskidzka (ma艂opolskie)
Dbanie o jako艣膰 potraw, gotowanie
RESTAURACJA "HERBOWA" ADRIAN JATCZAK - 2017-09-04 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych, pomoc w innych pracach. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Szczyrku - Hotel "ELBRUS" (grafik do ustalenia).
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Szczyrk (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, pomoc przy tworzeniu menu, przestrzeganie zasad oraz procedur HACCP.170 h pracy w miesi膮cu, dyspozycyjno艣膰 5-24miejsce pracy: 艢l臋za, ul. G艂贸wnaSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - 艢l臋za (dolno艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem i wed艂ug podstawowych zasad technologii 偶ywienia, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, sporz膮dzanie listy zakup贸w spo偶ywczych, nadzorowanie porz膮dku w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - D臋bnica Kaszubska (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie da艅, potraw kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2019-01-04 - Che艂m (lubelskie)
Wykonywanie czynno艣ci technologicznych, wykonywanie czynno艣ci obs艂ugowych przy samojezdnych maszynach g贸rniczych, czynno艣ci obs艂ugowe z u偶yciem narz臋dzi 艣lusarskich, przegl膮d stanu technicznego obs艂ugiwanych maszyn i urz膮dze艅, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅, naprawa maszyn i urz膮dze艅 mechanicznych, prace porz膮dkowe w miejscu pracy.
PRG KUPRYT II Sp. z o. o. - 2020-03-09 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 (kuchnia tradycyjna)
DEKO SMAKU Cezary D臋biec - 2017-11-14 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni oriientalnej.Praca na umow臋 zlecenie, nie mniej ni偶 66 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz. 10:00-20:00. Oferta dost臋pna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
realizacja planu sprzeda偶y, rekrutacja doradc贸w finansowych, planowanie dzia艂a艅 marketingowych na podleg艂ym terenie
Profi Credit Polska S.A. - 2016-10-14 - K艂obuck (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z recepturami, dbanie o czysto艣c na stanowisku pracy, zarz膮dzanie pomocnikami, stosowanie oryginalnych przypraw i produkt贸w
INDIAN EXPRESS ROFIKUL SHAIKH - 2018-03-26 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku w przydzielonych pomieszczeniach fundacji
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - 艢cinawa (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga klient贸w, dba艂o艣膰 o 艂ad i porz膮dek w miejscu pracy, nadz贸r nad zamawianiem i wydawaniem towaru, dba艂o艣膰 o odpowiedni膮 ekspozycj臋 w sklepie towar贸w. Okres pr贸bny 3 m-ce. Godz. pracy 6-20. Kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 7-15.
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w S艂upsku - 2019-01-10 - S艂upsk (pomorskie)
- przygotowanie potraw- ustalanie karty da艅- wyb贸r naczy艅 do podawania da艅- wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci- rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni- ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania- nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych- dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w
kontakt przez PUP - 2020-09-01 - Leszno (mazowieckie)