KUCHARZ Iława oferta pracy FOOD BY ANETA KOWALSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji (naleśniki, dania obiadowe, zupy, sałatki) - Naleśnikarnia Dżepetto
Data publikacji: 2021-03-16
Lokalizacja: Iława (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: FOOD BY ANETA KOWALSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Królowej Jadwigi 3a, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji (naleśniki, dania obiadowe, zupy, sałatki) - Naleśnikarnia Dżepetto
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: w zalżeności od kwalifikacji i doświadczenia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Iława
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: iławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2807
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Iława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.04.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: doświadczenie jako kcuharz, umiejętność przygotowywania naleśników. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 12:00-20:00 - grafik do uzgodnienia. Kontakt telefoniczny lub e-mail: dzepettopraca (at) gmail.com
Nazwa pracodawcy: FOOD BY ANETA KOWALSKA
danePracodawcy_nip: 7441814103
danePracodawcy_regon: 365360000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Adres pracodawcy:
Królowej Jadwigi 3a, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: iławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2807
Gmina pracodawcy: Iława
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Iława
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0964650
Ulica pracodawcy: Królowej Jadwigi
Numer budynku pracodawcy: 3a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 16.03.2021
Oferta pracy ważna do: 30.09.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ca1fe99f1d72fde2d41b8076c4b03485
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków całodobowego wyżywienia pacjentów szpitala
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2016-05-18 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i orientalnej
"KARMAR" Ta Nguyen Van - 2019-01-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków - zarządzanie. Pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie, proponowane wynagrodzenie 2100 zł brutto, po zawarciu umowy na czas określony możliwy wzrost wynagrodzenie.. praca w systemie 2 dni pracy, 2 dniu wolne, w godzinach 10.00-21.45.
Usługi Gastronomiczne Kacper Jońca - 2018-10-03 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków dla grup kolonijnych przebywających w ośrodku ( Wisła - Baza kolonijna "Patelniok")
"POLTUR" Polska Sp. z o. o. - 2016-06-16 - Wisła (śląskie)
Opieka nad pacjentem, praca w godzinach 7-19, 19-7
Majątek Malechowo Sp. z o.o. - 2015-11-18 - Malechowo (zachodniopomorskie)
zapoznanie z systemem HACCP, zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej, z instrukcjami obsługi maszyn i urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni; układanie jadłospisów, obliczanie wartości energetycznych posiłków, wyznaczanie alergenów; pobieranie surowców i produktów z magazynu, prowadzenie kart zapotrzebowania dziennego; przygotowywanie produktów do obróbki i sporządzanie posiłków; mycie naczyń stołowych, kuchennych według określonych zasad; dbanie o czystość osobistą oraz pomieszczeń kuchennych zgodnie z przepisami
kontakt przez PUP - 2019-08-28 - Dominikowice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
PHU Sedno - 2017-05-30 - Opole (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni tunezyjskiej oraz międzynarodowej; obsługa gości w przypadku małych przyjęć w formie bufetu oraz inne zadania, które może powierzyć Szef misji np. spakowanie przygotowanych dań w celu transportu ich do miejsca, gdzie odbywać się będzie przyjęcie, uczestniczenie w zakupach produktów do zaplanowanych dań, itp.
kontakt przez PUP - 2020-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
- tworzenie i utrzymanie złożonych platform korporacyjnych w wielowarstwowym środowisku technologicznym, - praca przy analizie wymagań, pisaniu kodu w języku Java, projektowaniu i integracji systemu, wspieraniu rozbudowy architektury budowanej platformy, - tworzenie kodu w oparciu o metodologię TDD, - współpraca z globalnym zespołem programistów, analityków biznesowych i managerów projektów, - analiza przyczyn powstawania błędów w kodzie i działaniu platformy. Praca jednozmianowa w godz.: 8:00-17:00.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów; porządkowanie pomieszczeń.
kontakt przez PUP - 2020-11-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
gotowanie zbiorowe
DIANA POPOWICZ " Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe " Diana Popowicz - 2019-05-21 - Stronie Śląskie (dolnośląskie)
Praca na kuchni / gotowanie potraw ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2021-05-07 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w zawodzie
Pistacja s.c. - 2016-06-15 - Kraków (małopolskie)
Kucharz*
Publiczne Przedszkole nr 9 "Bajka" w Wałczu - 2021-03-08 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie, obsługa klientów, zaopatrzenie restauracji
kontakt przez PUP - 2021-05-14 - Sędziszów (świętokrzyskie)
Praca w Willi Poprad. Obróbka wstępna surowców, przygotowywanie posiłków, napojów, deserów, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urzadzeniami, wykończenie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów. Praca w systemie równoważnym po 12 godzin od 9.00 do 21.00
3 B Bogdan Buczek, Barbara Buczek, Bartosz Buczek s.c. - 2019-09-16 - Rytro (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Dębica (podkarpackie)
Sprawowanie całkowitej opieki nad kuchnią, przyrządzanie potraw.
JAROSŁAW NOWACKI STRONGMAN TEAM POLAND - 2020-07-10 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie, utrzymanie czystości w kuchni
Uzdrowiska Kłodzkie S.A.-Grupa PGU - 2019-07-25 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne ( kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie i przyrządzanie potraw w/g receptur kuchni wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, przygotowywanie dań z karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowyawnie posiłków z kuchni indyjskiej i nepalskiej. Prac an umowe zlecenie, 168 godzin pracy w miesiacu, dyspozycyjność do pracy caly tydzień w godz. 9:00-17:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
Bhabindra Gaha Himalaya Restaurant & Bar - 2018-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Poznaniu/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poznaniu/Regionalna Wojskowa Pracowni - 2019-07-16 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
PTG Twierdza Toruń Fort IV Okoński Sp. Komandytowa - 2016-05-11 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
-
PRZOSTMAR Sp. z o.o. - 2018-12-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetykę posiłków, doszkalanie personelu; współpraca przy układaniu jadłospisu; godziny pracy 06.00-14.00, 11.00-19.00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "OSTOJA" W ZGORZELCU - 2019-10-08 - Zgorzelec (dolnośląskie)
kucharz
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "BAR MLECZNY MIŚ" - 2018-06-22 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Proszowice (małopolskie)