KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy Usługi Gastronomiczne Kacper Jońca
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków - zarządzanie. Pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie, proponowane wynagrodzenie 2100 zł brutto, po zawarciu umowy na czas określony możliwy wzrost wynagrodzenie.. praca w systemie 2 dni pracy, 2 dniu wolne, w godzinach 10.00-21.45.
Data publikacji: 2018-10-03
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne Kacper Jońca
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 26, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków - zarządzanie. Pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie, proponowane wynagrodzenie 2100 zł brutto, po zawarciu umowy na czas określony możliwy wzrost wynagrodzenie.. praca w systemie 2 dni pracy, 2 dniu wolne, w godzinach 10.00-21.45.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Chęci do pracy, mile widziane doświadczenie w zawodzie, posiadanie książeczki do celów sanitarno - epidemiologicznych lub chęć do jej wyrobienia.
Nazwa pracodawcy: Usługi Gastronomiczne Kacper Jońca
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Rynek 26, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym do godziny 22.00, tel. 536943647
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : do 22.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.10.2018
Oferta pracy ważna do: 02.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie produkcji dań kuchni japońskiej ciepłej. Przygotowanie sushi. Obsługa klienta.
Fusion Sushi - Jakub Maderski - 2016-06-23 - Gdańsk (pomorskie)
smażenie ryb, przygotowywanie potrawmiejsce wykonywania pracy Mikołajki -Smażalnia Rybwmagane doświadczenie w zawodziewynagrodzenie 15 zł brutto/godz.
" SOPRA" Łukasz Rądlewski - 2017-03-22 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
ZADANIA SZEFA KUCHNI.
"Hydrotest" Włodzimierz Głuszek - 2017-08-01 - Opoczno (łódzkie)
produkcja i montaż mebli kuchennych
F.P.H.U. Guzowski Bogusław Jan - 2016-07-08 - Leńcze (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Zdzisław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Rado'' - 2017-03-17 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
gotowanie, wydawanie, przygotowywanie potraw
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA MOTO-FAN MAGDALENA SUSLIK - 2017-05-23 - Kobiór (śląskie)
dozorowanie mienia
kontakt przez OHP - 2016-10-28 - Częstochowa (śląskie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka" Iwona Ławruk - 2016-01-15 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie dań, potraw, obróbka produktów, dekorowanie
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Mielec (podkarpackie)
Dostawa i rozładunek pieczywa. Praca w godzinach 4.00 - 12.00
CUKIERNIA JAGIEŁŁO Radomir Jagiełło - 2018-06-22 - Oprzężów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Restauracja "ZŁOTY RÓG" Danuta Czupak - 2016-02-17 - Trzcianka (wielkopolskie)
jw.
Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. - 2018-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków-gotowanie zup, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
Dominika Barbachowska OMEGA - 2017-09-29 - Siedlce (mazowieckie)
w załączniku
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Cekcyn (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie magazynu żywności, przygotowywanie posilków.
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL CHIRURGII URAZOWEJ IM. DR. JANUSZA DAABA W PIEKARACH ŚLĄSKICH - 2017-01-16 - Piekary Śląskie (śląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2017-02-01 - Rybnik (śląskie)
wykonywanie przyłączy wod - kan
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, ze szczególnym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw: kurczak curry, chilly chicken, chicken tikka, buffallo wings.
NAMASTE SYJO CHELEKKADAN VARGHESE - 2017-02-17 - Pińczów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Tradycyjna kuchnia polska.Wynagrodzenie od minimalnego, do uzgodnienia z pracodawcąPraca na dwie zmiany, przeważnie w godz. między 11.00 a 20.00.
LIFE LINE KRYSTYNA KLEPACZ - 2016-05-24 - Barlinek (zachodniopomorskie)
osoba poniżej 30 r/ż, profil II
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodny z charakterystyką pracy
Pleszewskie Zakłady Papiernicze S.A. w Pleszewie - 2016-10-07 - Pleszew (wielkopolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie potraw wedle specyfikacji karty menu, tworzenie nowych dań, organizacja i przygotowywanie imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Głogów (dolnośląskie)
Obsługa sklepu spożywczo - przemysłowego
FIRMA MICHAŁOWSKI PNIEWY - 2016-08-17 - Pniewy (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem.
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2017-09-06 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Porcjowanie mięsa, produkcja kiełbas, przestrzeganie procedur HACCP, utrzymanie porządku i czystości w miejscu pracy
AUCHAN POLSKA Sp. z o.o. - 2017-09-22 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w Domu Dziennego Pobytu na ul. Ćwiklińskiej 18. Przygotowywanie surowców, przyrządzanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, kontakt telefoniczny w celu umówienia się na spotkanie.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W ŁODZI - 2017-02-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
POLCAMP Arkadiusz Polak - 2016-06-07 - Nadwiślanka (lubelskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
I.T.M. Marczewski Radosław - 2017-11-30 - Witnica (lubuskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innych oraz podstawowych potraw różnych diet.Zamawianie art. spożywczych, żywności do wykonywania potraw.Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów oraz deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń wykorzystywanych w gastronomii.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Gorzewo (mazowieckie)