KUCHARZ I艂awa oferta pracy CENTRUM BANKIETOWO-KONFERENCYJNE MOZART WEINER HENRYK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2020-01-14
Lokalizacja: I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: CENTRUM BANKIETOWO-KONFERENCYJNE MOZART WEINER HENRYK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wyszy艅skiego 39, 14-200 I艂awa, powiat: i艂awski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 3聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: jw.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: I艂awa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: i艂awski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: I艂awa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.01.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: badania sanepidowskie
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane do艣wiadczenie zawodowe. Kontakt osobisty: Centrum Bankietowo-Konferencyjne Mozart
Nazwa pracodawcy:
CENTRUM BANKIETOWO-KONFERENCYJNE MOZART WEINER HENRYK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w I艂awie
Adres pracodawcy:
Wyszy艅skiego 39, 14-200 I艂awa, powiat: i艂awski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: i艂awski
Gmina pracodawcy: I艂awa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: I艂awa
Ulica pracodawcy: Wyszy艅skiego
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w I艂awie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.01.2020
Data dodania oferty pracy: 14.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?77d8407128defa010c94083edd4b2e46
Podobne oferty pracy
Wymagania: wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie zawodowe bez znaczenia, znajomo艣膰 kuchni tureckiej oraz receptur kebabu tureckiego do pracy w restauracji celem serwowania da艅 tureckich i obs艂ugi tureckich klient贸w, bieg艂a znajomo艣膰 j. tureckiegoZakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni tureckiej, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2020-08-25 - Zduny (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie potraw dla klient贸w zgodnie z przyj臋tymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawid艂owe przechowywanie artyku艂贸w spozywczych i produkt贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Rytro (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace pomocnicze w kuchni, wysoko艣膰 wynagodzenia jest uzalezniona od do艣wiadczenia zawodowego oraz zaanga偶owania
BERNARDOWO SP. CYWILNA GUSTAW ANDRYS, MARCIN NASI艁OWSKI - 2019-03-04 - Obra (wielkopolskie)
przygotowanie potraw, ciast, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2019-09-06 - Gryb贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
O艣rodek Wypoczynkowy "WIELKI B艁臉KIT" Urba艅scy s.c. - 艁uk臋cin - 2016-05-13 - 艁uk臋cin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia tradycyjna), ma艂a gastronomia
Jerzy Moskal KAREN - 2020-11-03 - My艣lenice (ma艂opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Zg艂oszenia osobiste do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Pas艂臋k (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2018-03-13 - Piekarzew (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, do艣wiadczenie zawodowe wymagane na podobnym stanowisku
CAKMAK DONER KEBAB SP. Z O.O. - 2018-04-18 - T艂oki (wielkopolskie)
Obs艂uga sortowni owoc贸w typu Greeta, wodnego i suchego roz艂adunku owoc贸w, prace zwi膮zane z przesortowaniem owoc贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Gniejewice (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Garwolin (mazowieckie)
obr贸bka wst臋pna warzyw
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Roz艂adunek, za艂adunek towaru, rozmieszczenie i uk艂adanie towaru w wyznaczonych strefach, obs艂uga w贸zka wid艂owego, prace magazynowe.
kontakt przez OHP - 2016-03-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodny ze stanowiskiem
PPHU KARMA W. Sikora, I. Sikora sp贸艂ka jawna - 2017-09-19 - Chojnice (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy do ustalenia; Wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 10-15 w celu ustalenia terminu spotkania
Dom Opieki "Dolina S艂upi" Jolanta Szczerbaty - 2016-03-23 - Kobylnica (pomorskie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w, i wyrob贸w gotowych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
kucharz( kuchnia polska)
KRAKOWSKA SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA - 2019-05-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
jw
Przedszkole nr 82 - 2016-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, garma偶
Zajazd Na rozdro偶u Hanna Rybicka - 2018-07-02 - 呕alno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 z kart menu, deser贸w, napoj贸w, sa艂atek.
kontakt przez PUP - 2019-06-05 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowanie sushi, czynno艣ci porz膮dkowe na swoich stanowiskach pracy. Obr贸bka ryb, filetowanie.
INARI SUSHI Dawid Bieli艅ski - 2018-11-16 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, dobra organizacja czasu pracy, umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu oraz bezkonfliktowo艣膰 w pracy zespo艂owej
ISTANBUL TEX YA艦AR FATIH - 2018-11-16 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie produkt贸w do gotowania.Krojenie warzyw, przygotowywanie mi臋sa. Mo偶liwo艣膰 przyuczenia.
PHU "AGA" Jaros艂aw Sta艅czak - 2016-10-24 - Rawa Mazowiecka (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z ryb (mile widziane do艣wiadczenie)
Sma偶alnia nad Nett膮 Prawdzik Olga - 2017-05-24 - August贸w (podlaskie)
Przygotowanie produkt贸w do wyrobu pizzy i r贸偶nych fastofood np. zapiekanki, hamburger, kebab itp., wypiek pizzy, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Przec艂aw (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku, obs艂uga kasy fiskalnej
Sarmata International Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)