KUCHARZ Grudziądz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: zgodny
Data publikacji: 2019-03-01
Lokalizacja: Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodny
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grudziądz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Grudziądz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Adres pracodawcy:
Parkowa 22, 86-300 Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Grudziądz
Gmina pracodawcy: Grudziądz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Grudziądz
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2019
Oferta pracy ważna do: 01.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2019-01-11 - Gliwice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw, przygotowywanie i serwowanie potraw kuchni tajskiej.- Pracodawca zapewnia zakwaterowania oraz wyżywienie.- Wynagrodzenie: 3800 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony: 02.07.2018 do 02.07.2021. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 7:00-21:00 + soboty, niedziele. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy w przygotowywaniu potraw kuchni tajskiej. Praktyczne umiejętności przygotowywania i serwowania potraw kuchni tajskiej. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ, CZYTANIE PRZEPISÓW I RECEPTUR KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowanie potraw według oryginalnego tureckiego przepisu ( receptury w języku tureckim).
ORYGINALNY TURECKI SMAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-22 - Myślenice (małopolskie)
Wymagana książeczka sanepidowska, doświadczenie, komunikatywność. Praca w restauracji z jedzeniem na wagę D'gustacja. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
MAGDALENA KOZYRA - 2017-11-13 - Rybnik (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Handel detaliczny artykułami spożywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2018-07-06 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie dań na imprezy okolicznosciowe, firmowe, bankiety,
INWEST PARTNER KRYSTYNA SIWAK - 2017-01-24 - Radomiłów (dolnośląskie)
Praca w kuchni.Wykształcenie kierunkowe - gastronomiczne, prawo jazdy kat. "B".Dodatkowo w zastępstwie praca jako rozwoziciel posiłków.
Kuchnia Caritas Diecezji Opolskiej w Raciborzu - 2018-02-06 - Racibórz (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni gruzińskiej i współpraca z szefem kuchni
Usługi Gastronomiczne i Hotelowe Jolanta Hantszel - 2015-12-28 - Karpacz (dolnośląskie)
obróbka wstępna warzyw i owoców,obróbka wstępna mięsa i ryb,przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Głogów (dolnośląskie)
-produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, -sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych-planowanie produkcji,-dbanie o asortyment,-kreowanie oferty posiłków,-udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Lublin (lubelskie)
prace budowlane na terenie powiatu inowrocławskiego
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Inter-Bud Katarzyna Banach - 2017-11-07 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę na zastępstwo w godz. 7-19 lub 8-20 w Kołobrzegu.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. (Gryf) - 2015-12-14 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wyrabianie pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy, godziny pracy 11.00-22.00, dwa dni praca, dwa dni wolne; I umowa zlecenie na 3 miesiące, kolejna to umowa o pracę;
TERESA SIELECKA PARADOX RESTAURACJA & PIZZERIA - 2017-03-29 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków, zestawów obiadowych, pizzy. Stanowisko do przyuczenia.
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2017-06-19 - Łańcut (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYPIEKANIA I NAKŁADANIA SKŁADNIKÓW NA PIZZĘ, DBANIE O PORZĄDEK MIEJSCA PRACY.
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Drzewica (łódzkie)
przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzień, w godz. 10.00-22.00, także w dni wolne, pierwsza umowa na okres próbny- możliwość dopasowania indywidualnie godzin pracy
MF MARTA FODROWSKA - 2016-09-01 - Łagów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw (zup, drugich dań - kuchnia polska), wydawanie potraw. Umowa o pracę na okres próbny, następnie na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 8-16, 11-19. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 691 33 10 36, e-mail: mb.januszkiewicz (at) gmail.com
Firma MIRJAN Mirosława Januszkiewicz - 2016-06-30 - Wrocław (dolnośląskie)
pomocnik
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Górowo Iławeckie (warmińsko-mazurskie)
Prace związane z przygotowaniem posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
Specjalista HAZMAT, kontrola, nadzór, koordynacja i wdrażanie podstawowego programu "HAZMAT”. Główne zadanie przyjmowanie, rozpowszechnianie, śledzenie, raportowanie i służenie jako podstawowy punkt kontaktowy dla materiałów niebezpiecznych. Służy jako doradca techniczny dla dowódcy i personelu w zakresie niebezpiecznych materiałów. Wymagana jest szeroka wiedza na temat ogólnych specjalizacji w zakresie dostaw, składowania, dystrybucji i zapasów; oprócz wiedzy na temat zasad i przepisów dotyczących bezpieczeństwa i ochrony środowiska Polskiego w celu zapewnienia przestrzegania przepisów.
Delta Vector Poland Sp. z o.o. - 2017-09-25 - Słupsk (pomorskie)
prace ogólnobudowlane
BUD-REM SPÓŁKA JAWNA ROMAN BŁASZCZYK, PIOTR PAWLACZYK - 2018-05-14 - Jarocin (wielkopolskie)
Gotowanie dań kuchni polskiej. Dbanie o porządek i stan magazynowy.
Dawid Żbikowski GOLD SERWIS - 2017-03-15 - Legionowo (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Łączki (mazowieckie)
w/g stanowisk
TUDOM Jacek Dziedzina - 2017-10-06 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu. Praca w systemie: 2 dni pracy - 2 dni wolne (zmiany po 12 godzin).
SHPAK FAMILY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-06 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Jawor (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie potraw zgodnie ze sztuką kucharską oraz przepisami BHP.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2017-04-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)