KUCHARZ Grudziądz oferta pracy MUNTAHA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 600 PLN
Zakres obowiązków: zgodny
Data publikacji: 2020-06-09
Lokalizacja: Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: MUNTAHA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Chełmińska 58,58a, 86-300 Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodny
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|4
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grudziądz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Grudziądz
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0462
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Grudziądz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane min. roczne doświadczenie na stanowisku.
Nazwa pracodawcy:
MUNTAHA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 1231354454
danePracodawcy_regon: 36733727000000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Adres pracodawcy:
Rejonowa 44, 05-552 Mroków, powiat: garwoliński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : kontakt w godz. 10-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: garwoliński
danePracodawcy_kodPowiatu: 1403
Gmina pracodawcy: Trojanów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mroków
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0692535
Ulica pracodawcy: Rejonowa
Numer budynku pracodawcy: 44
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 09.06.2020
Oferta pracy ważna do: 23.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?674f5e076416b0b68c50bdf8b4d37bf2
Podobne oferty pracy
CZYNNOŚCI ZWIAZANE Z PRZYGOTOWYWANIEM POSIŁKÓW ORAZ NAPOJÓW W PUNKCIE MAŁEJ GASTRONOMII STOSUJAC ODPOWIEDNIE NARZEDZIA, MASZYNY I URZĄDZENIAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚCI ZWIAZANE Z OBSŁUGĄ MASZYN I URZĄDZEŃ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM PÓŁ ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
APS PROFIT POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - tradycyjna kuchnia polska
SERWIS SMAKU S.C. - 2018-09-04 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie posiłków
F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś - 2020-06-18 - Dobczyce (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, pakowanie posiłków do pojemników i termosów, praca w godz. 21:00-12:00
DGP Catering Partner Sp. z o o - 2017-01-09 - Opole (opolskie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej, wybór właściwych składników i produktów, podawanie dań zgodnie z przepisem, wykonywanie różnych asortymwntów potraw różnymi technikami i metodami
kontakt przez PUP - 2020-02-27 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie dań ciepłych i zimnychprzygotowywanie receptur dańliczenie foodcoastu dań
kontakt przez PUP - 2020-01-13 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PRACA NA KUCHNI
NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Draguła - 2018-08-28 - Dębica (podkarpackie)
przygotowanie czynności związanych z przygotowaniem posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Miastków Kościelny (mazowieckie)
Zapoznanie się z obiegiem dokumentów.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie potraw kurdyjskich, obsługa urządzeń gastronomicznychpraca na umowę na czas określony poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym, praca na trzy zmiany w godzinach 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Kobierzyce (dolnośląskie)
przygotowanie , smażenie mięsa, przygotowanie sosów, robienie ciasta, pieczenie, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Gorlice (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
Restaurant & Cafe Adrian Ploetz - 2018-07-09 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
Kolejowe Sanatorium Rehabilitacyjne - Wleń - 2015-11-26 - Wleń (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz pozostałych posiłków zgodnie z aktualnym menu, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Kępno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie,wydawanie potraw,utrzymanie maszyn w czystości
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Łomianki (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie posiłków oraz potraw afrykańskich
Yasmin sp. z o.o - 2017-05-24 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni arabskiej: kebab, gyros, homos, falafel; wspólna praca z szefem kuchni, której jest cudzoziemiec pochodzenia arabskiego. Umowa o pracę na czas okresśony. Praca na dwie zmiany: 10-16; 16-22. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykonywanie zadań opiekuńczo-wychowawczych wobec zajęć świertlicy środowiskowej TRATWA, w tym opieka po zajęciach szkolnych, pomoc w odrabianiu lekcji, organizowanie zajęć rekreacyjnych i sportowych, prowadzenie dokumentacji pedagogicznej
Fundusz Tratwa Szczecinek - 2018-12-20 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, eventów
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Malbork (pomorskie)
Obróbka wstępna, przygotowanie dań obiadowych (zupa, II dania), obsługa klientów, sprzątanie stanowiska pracy zakładu. Okres próbny do 3-mcy z możliwością przedłużenia. Godz. pracy 7-15. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-15.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA GRAŻYNA GRUCHAŁA - 2019-02-15 - Słupsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Bałachy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Gościniec WINNICA Zbigniew Kamiński - 2019-05-07 - Skoki (wielkopolskie)
przygotowywanie kanapek, surówek, sałatek, zapiekanek; przygotowywanie dań bufetowych z półproduktów, dbanie o porządek w miejscu pracy, współpraca z menadżerem i pracownikami bufetu
HJ CATERING HANNA BURWIEL - 2016-10-17 - Poznań (wielkopolskie)
- przygotowywanie konstrukcji stalowych zgodnie z dokumentacją ( anglojęzyczną )- wykonywanie złączy spawanych w zakresie posiadanych uprawnień EN ISO 9606-1 111 BW FM2 B s8 PA ss nb - przestrzeganie przepisów BHP- wykonywanie poleceń przełożonego- praca na terenie Łodzi oraz delegacje na terenie całej Polski
kontakt przez PUP - 2019-11-25 - Łódź (łódzkie)
Staż dla osoby do 29 rż.zarej. w tut. Urzędzie posiad. II profil pomocy i spełn. kryteria projektowe.Godziny odb. stażu 9:00-17:00, 13:00-21:00. 2.Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw zaopatrzenia towarów i surowców3.Przygotowywanie produktów do sprzedaży i przetwarzanie surowców do gotowych produktów.4.Posługiwanie się narzędziami i maszynami gastronomicznymi i przetwórczymi do przygotowywania produktów i napojów5.Dokonywanie obróbki mechanicznej i termicznej surowców i półsurowców6.Porcjowanie, dekorowanie i eksponowanie potraw7.Zabezpiecznie potraw i produktów, magazynowanie surowców i półproduktów przed zniszczeniem i przydatnością do spożycia 8.Dbałość o estetykę wyglądu i dbałości o stanowisko pracy9.Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy,
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Sompolno (wielkopolskie)
sporządzanie zup dla podopiecznych MOPS, składanie zamówień u dostawców
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W KOLE - 2018-01-10 - Koło (wielkopolskie)
pomoc w stolarni
Zakład Stolarski "GAJDA" Marek, Jolanta Gajda - 2016-06-10 - Koszalin (zachodniopomorskie)
gotowanie posiłków zgodnie z wyznaczonym jadłospisem na dany dzień
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)