KUCHARZ Gorzów Wielkopolski oferta pracy Fundacja Roślinnej Integracji
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków wg przepisów, dbanie o jakość
Data publikacji: 2020-07-21
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: Fundacja Roślinnej Integracji
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PRZEMYSLOWA 2, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie posiłków wg przepisów, dbanie o jakość
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
możliwa praca w sierpniu w niepełnym wymiarze godzin
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gorzów Wielkopolski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0861
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy: Fundacja Roślinnej Integracji
danePracodawcy_nip: 5993244708
danePracodawcy_regon: 38458385700000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
WARSZAWSKA 87/15, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: m. Gorzów Wielkopolski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0861
Gmina pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0935140
Ulica pracodawcy: WARSZAWSKA
Numer budynku pracodawcy: 87
danePracodawcy_nrLokalu: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 21.07.2020
Oferta pracy ważna do: 30.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6e0f6f7b0d9aab1394746e51b5208a89
Podobne oferty pracy
montaż - demontaż urządzeń, wykonywanie napraw elmentów hydrauliki siłowej naprawy i przeglądy urządzeń transportu bliskiego.
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Puszcza Mariańska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jadłospisów.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu na umowę zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
DORIS SPA Bogdan Igliński Dorota Iglińska - Sp. j. - 2016-01-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska)
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2020-06-04 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków, odpowiedzialność za prowadzenie kuchni, robienie zapotrzebowań magazynowych
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Starogard Gdański (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Umowa o pracę na czas określony. Miejsce wykonywania pracy: ul. Odrodzenia 25, 82-300 Elbląg. Wymiar czasu pracy - 1 etat Liczna godzin tygodniowo - 20 godzin. Pokrycie kosztów zakwaterowania i dojazdu przez pracodawcę. Miejsce pracy 82-300 Elbląg, ul. Wyspiańskiego 17C, ul. Odrodzenia 25
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2016-11-23 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty dań
ZDROWSZA DIETA KAROL ŁASOCHA - 2018-10-11 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Świdnica (dolnośląskie)
Przyjmowanie, układanie, magazynowanie i wydawanie elementów, 500 wyrobów metalowych oraz sprzętu i dodatkowego wyposażenia.
kontakt przez PUP - 2020-02-20 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
terapia osób niepełnosprawnych
Towarzystwo Przyjaciół Dzieci Oddział Okręgowy w Morągu - 2017-11-14 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu menu, przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
Jadłodajnia Duży Talerz Sp. z o.o. - 2018-03-27 - Piekoszów (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2019-10-04 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2017-05-05 - Tarnów (małopolskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2018-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie, sprzedaż, kontakt z klientem, higiena w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw i posiłków. Praca w godzinach od 6:00-14:00 i 12:00-19:00. W wolne dni sporadycznie.
"HUTNIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-01 - Kęty (małopolskie)
przygotowywanie i dekorowanie potraw, nakrywanie i dekorowanie stołów;
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Przygotowanie miejsca pracy przed wydaniem potraw, wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowywanie produktów do sprzedaży, fotografowanie
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Zgierz (łódzkie)
przygotowanie potraw, praca w tgodz. 8-16 lub 9-17
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Opole (mazowieckie)
-
APRO Sp z o.o. Zdzieszowice - 2018-08-13 - Zdzieszowice (opolskie)
Przygotowanie klienta do obsługi.Strzyżenie,mycie włosów,kręcenie włosów na wałki i prostownicę. Prostowanie kreatynowe.Trwała ondulacja.Zapoznanie się z paletą kolorów , mieszanie farb.Farbowanie i rozjaśnianie włosów, pasemka ,balejage, sombre, ombre.Ściąganie koloru. Spięcia i koki.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Połaniec (świętokrzyskie)
wykształcenie średnie lub zawodowemin. pół roku doświadczenia w pracy na podobnym stanowiskuszybka i sprawna obsługa klientaPrzygotowywanie posiłków dla klientów.2 zmianywynagrodzenie: 2600 zł brutto
HOTEL-RESTAURACJA-MALWA SABINA HORYZA - 2019-01-09 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Wstępna, ręczna obróbka produktów spożywczych. Przygotowywanie potraw z warzyw, owoców, jak, mięsa, ryb. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
P.P.H.U. "CASTLE" S.C. J. Stopyra, B. Stopyra - 2018-05-09 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków, dbanie o ich jakość i smak, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości na miejscu pracy.
Uzdrowisko Solec-Zdrój M.Cz. Sztuk Sp. J. - 2019-08-27 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
kucharz
Transport Towarowy Mirosław Plebanek - 2017-10-30 - Radłów (małopolskie)