KUCHARZ Gorzów Wielkopolski oferta pracy AYUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie kebabu
Data publikacji: 2018-09-10
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: AYUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MICHAŁA DRZYMAŁY 37 1, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie kebabu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: AYUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
MICHAŁA DRZYMAŁY 37 1, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: MICHAŁA DRZYMAŁY 37
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.09.2018
Oferta pracy ważna do: 09.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Gotowanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 9:00-17:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 601-418-805, 601-418-804) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Dehnelów 36, 41-250 Czeladź).
AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ "ANMARK" PIERZAK MAREK, PIERZAK MAGDALENA, BUCHACZ ANDRZEJ, PIERZAK GABRIEL SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-24 - Czeladź (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej i ukraińskiej. Praca na pół etatu, w godzinach uzgodnionych z pracodawcą. Lokal będzie otwarty w godzinach 12 - 22.
"ORNAMENT SMAKU" Svetlana Rustamova - 2018-01-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie potraw, wybieranie naczyń do podawania dań i sprzętów do przygotowywania dań, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, pomoc w zarządzaniu budżetem na wydatki spożywcze, nadzorowanie świeżości składaników spożywczych
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Piaseczno (mazowieckie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA MŁODZIEŻY ORAZ UKŁADANIE JADŁOSPISÓW, WYKONYWANIE POLECEŃ DYREKTORA
GIMNAZJUM NR 7 IM. GEN. WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGOW - 2016-01-21 - Konin (wielkopolskie)
Przyrządzanie posiłków wg karty dań. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, mięsa.
EKRAN - Ewa Kruk - 2017-01-03 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie potraw w barze.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE EURO-BUD S.C. - 2016-04-29 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-07 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
PHU ,,RZETELNI" JOANNA RZETELSKA, ŁUKASZ RZETELSKI S. C. - 2018-04-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
ustalanie karty dań, przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządki i przestrzeganie zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
GOTOWANIE DAŃ TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
MUSHAR MUSTAFA YILDIRIM - 2016-08-30 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, utrzymanie czystości stanowiska swojego miejsca pracy, dbałość o jakość i walory smakowe, temperaturę i estetykę potraw.
FOOD INVESTMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-07-14 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej pod nadzorem ormiańskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Legionowo (mazowieckie)
praca na kuchni
Firma Handlowo Usługowo Produkcyjna WOJTEK - 2016-01-05 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
przyrządzanie potraw w restauracji
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE MAZUR MAŁGORZATA MAZURKIEWICZ - 2018-07-25 - Wieniec (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie nad jakością dań, wydawanie posiłków
PHU "AG-MA" Świeradów-Zdrój - 2017-12-14 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Obsługa kuchni hotelowej, przygotowywanie posiłków. Zatrudnienie na okres 1 roku z możliwością przedłużenia. Praca w godzinach 11.00-22.00, również w dni wolne
Metropol Sp. z o.o. - 2015-12-29 - Śrem (wielkopolskie)
sporządzanie posiłków
Przedsiębiorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2018-03-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
samodzielne stanowisko, tradycyjna kuchnia polska
GLOBNET Artur Cichecki - 2017-07-25 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Bełchatów (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Nauka gotowania wg przepisów obowiązujących w restauracji. Gotowanie i przygotowywanie potraw dla klientów.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
przygotowywanie posilków dania kuchni polskiej i włoskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2018-02-06 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Umiejętność dowodzenia zespołem, przygotowywanie codziennego menu.
NA ZDRÓWKO Monika Podgórzak, Olga Zalewska s.c. - 2018-04-20 - Siedlce (mazowieckie)
praca zgodnie z zawodem
AY Sp.zo.o. - 2018-03-13 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATERÓW WESTERPLATTE - 2018-02-16 - Brusy (pomorskie)