KUCHARZ Giżycko oferta pracy "NOTÓWKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw,ustalanie karty dań
Data publikacji: 2019-04-01
Lokalizacja: Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: "NOTÓWKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dąbrowskiego 8, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw,ustalanie karty dań
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godzinach: od 06:00 do 22:00
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Giżycko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: giżycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Giżycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
"NOTÓWKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Adres pracodawcy:
Dąbrowskiego 8, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV! Prosimy nie przesyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: giżycki
Gmina pracodawcy: Giżycko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Giżycko
Ulica pracodawcy: Dąbrowskiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil działalności pracodawcy:
hotel + restauracja "Łabędzi Ostrów" w Pięknej Górze
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.04.2019
Data dodania oferty pracy: 01.04.2019
Oferta pracy ważna do: 28.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, 14-21, wynagrodzenie 2100 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-15,
DOM WCZASOWO-SANATORYJNY "PERŁA" W USTCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-26 - Ustka (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni indyjskiej z pieca TANDOOR, praca w tym zawodzie to zazwyczaj praca w grupie, praca wymaga zamiłowania do ładu i porządku, charakter pracy wymaga odporności na wysokie temperatury, dużą wilgotność, praca w pozycji stojącej.100 h , dyspozycyjność 10-24miejsce pracy: Wrocław, ul. KiełbaśniczaSala G
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
pieczenie zamrozonych półproduktów (chleb, bułki, ciastka, inne pieczywo) krojenie pieczywa, pakowanie i przekazanie do dzialu sprzedaży
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Wasilków (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Kłodawa (wielkopolskie)
sprzedaż towarów, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Kłodawa (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań indyjskich, nepalskich w piecu tandori, pierogi nepalskie, kuchnia północnych Indii (rejon Gujaratu)/ Praca jednozmianowa w godz.: 11:00-19:00.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, zarządzanie kuchnią/pracownikami, obsługa stołówki, obsługa cateringów oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez OHP - 2018-02-07 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie potraw arabskich, obsługa klienta, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Kraszewo (mazowieckie)
WYKONYWANIE CZYNNOŚCI OPIEKUŃCZO-PIELĘGNACYJNYCH, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU POBYTU KLIENTA, UDZIELANIE POMOCY W ZAŁATWIANIU SPRAW KLIENTÓW, ZAOPATRYWANIE KLIENTÓW W ARTYKUŁY SPOŻYWCZE I INNE ARTYKUŁY ZGODNIE Z POTRZEBAMI, PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU;PRACA RÓWNIEŻ W DNI WOLNE,SIEDZIBA FIRMY MIEŚCI SIĘ W BUDYNKU ZUS
POMOC OPIEKA PIELĘGNACJA V. R. BOŻYK - SPÓŁKA CYWILNA - 2016-05-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
fachowe i zgodne z recepturą oraz zasadami technologii przygotowanie i przyprawienie potraw; właściwe i zgodne z zasadami higieny porcjowanie i wydawanie posiłków właściwe przygotowanie oraz wykonanie obróbki wstępnej i termicznej przyrządzanych potraw; właściwa obsługa sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni; utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy
Jednostka Wojskowa 1156/ Jednostka Wojskowa 2823 / 31 BAZA LOTNICTWA TAKTYCZNEGO W POZNANIU-KRZESINACH - 2017-01-12 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy Restauracja Swantewit- Tujsk
SWANTEWIT Elżbieta Kruszyńska - 2017-05-05 - Tujsk (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Zamość (lubelskie)
sporządzanie potraw na kuchni ciepłej i zimnej, głównie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
Dom Inwest T. i E. Japtok Spółka Jawna - 2016-01-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
BAR U WŁADKA - W.Kaczmarczyk -Wieruszów - 2016-02-12 - Wieruszów (łódzkie)
- zapoznanie się z przepisami BHP - zapoznanie się z przepisami Ppoż- sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, napoje i desery- zabezpieczenie przed zepsuciemsurowców, półproduktów i wyrobów gotowych- obróbka wstępna surowców- gastronomiczny rozbiór mięsa- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy- dekorowanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Banino (pomorskie)
pon- pt 7-15
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Dąbrówka Łubniańska (opolskie)
Praca w aptece
SŁONECZKO BREWCZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-22 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, dbanie o stanowisko pracy, mycie narzędzi pracy, współpraca z pracownikami. Znajomość przepisów kuchennych kuchni wschdniej. Mile widziane inicjatywy kulinarne, które będą wzbogacały menu restauracji. Umowa zlecenie z odprowadzaniem składek na ubezpieczenie społeczne.Informacja o ofercie w sali G
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na kuchni w restauracji
Firma Handlowa "MARIO" Mariusz i Rafał Makowiecki, Artur Żurawski Spółka Jawna - 2017-07-28 - Sarzyna (podkarpackie)
Układnie współnie ze starszym intendentem jadłospisów dekadowych. Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia młodzieży szkolnej. Racjonalne gospodarwowanie powierzonymi produktami otzymanymi od intendenta. Dbanie o właściwą jakość i ilość przygotowywanych posiłków oraz o ich wartość kaloryczną. Wydawanie posiłków o wyzanczonej godzinie. Przygotowywanie próbek żywnościowych. Kierowanie całokształtem pracy w kuchi. mycie naczyń kuchennych i stołowych. Utrzymywanie czystości w kuchni, zmywalni, wydawalni, magazynach oraz stołówce. Znajomość oraz przestrzeganie wszystkich instruckcji sporządzonych na potrzeby kuchni. Wykownywanie badań profilaktycznych, udział w szkoleniach bhp i p/poz.jedna zmiana, umowa na okres próbny, później określony z możliwością zatrudnienia na czas nieokreślony.Kontakt z pracodawcą: 71 798 67 19 wew.111
Gimnazjum nr 28 - 2017-06-09 - Wrocław (dolnośląskie)
w/g potrzeb
GASTRO SERVICE sp zo.o. - 2016-08-30 - Kielce (świętokrzyskie)
Zgodny
Restauracja "Rynek 21" Dominika Kucharska - 2017-03-29 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków wg receptur, wydawanie posiłków, wstępna obróbka warzyw, przygotowanie jadłospisu, utrzymanie czystości stołówki oraz pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Ropica Polska (małopolskie)
Przygotowanie posiłków, przestrzeganie zasad HACCP, przestrzeganie zasad BHP.Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub nabyte umiejętności kucharskie, doświadczenie mile widziane, umiejętności pracy w zepole oraz organizacjne.
Dom Pomocy Społecznej w Kątach - 2016-12-08 - Kąty (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu prod USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomość kuchni chińskiej.
KA-SPORT Sp. z o. o. - 2017-04-05 - Koleczkowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2016-02-19 - Witaszewice (łódzkie)
PRODUKCJA GARMAŻERKI, WYRÓB PRODUKTÓW MIĘSNYCH ORAZ SURÓWEK, SAŁATEK, OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, OBSŁUGA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH (DANIA GŁÓWNE, ZIMNA PŁYTA ITP.), SMAŻENIE NALEŚNIKÓW, PLACKÓW ITP.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
-Zgodnie z zawodem-pomoc w przygotowywaniu potraw, obróbka warzyw,
RESTAURACJA " ZACISZE " GRAŻYNA MARZENA ALBRECHT - 2016-09-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)