KUCHARZ Giżycko oferta pracy PIOTR ŚWIERCZEWSKI NIERUCHOMOŚCI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków cateringu dietetycznego wg. jadłospisu.Dbanie o czystość miejsca pracy.
Data publikacji: 2020-02-24
Lokalizacja: Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: PIOTR ŚWIERCZEWSKI NIERUCHOMOŚCI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Myśliwska 1, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków cateringu dietetycznego wg. jadłospisu.Dbanie o czystość miejsca pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach: od 07:00 do 15:00Wysokość wynagrodzenia do uzgodnieniaForma kontaktu z pracodawcą: CV na adres e-mail: kontakt (at) fitprzystan.pl
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Giżycko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: giżycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Giżycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Aktualna książeczka zdrowia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe w gastronomii
Nazwa pracodawcy: PIOTR ŚWIERCZEWSKI NIERUCHOMOŚCI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Adres pracodawcy:
Myśliwska 1, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Prosimy nie przesyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: giżycki
Gmina pracodawcy: Giżycko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Giżycko
Ulica pracodawcy: Myśliwska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: korepetycje dla dzieci i młodzieży
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.02.2020
Oferta pracy ważna do: 23.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?28ce1c5b296771a5566b4f76a47f8edf
Podobne oferty pracy
prace budowlano-wykończeniowe
kontakt przez PUP - 2019-06-26 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wyrób pizzy
"MA-GI" Ilona Ćwiertniewicz - 2015-12-08 - Lubin (dolnośląskie)
obsługa klienta
Firma Handlowo Usługowa Eugeniusz Kownacki - 2018-05-11 - Komornica (mazowieckie)
PRACA W SYSTEMIE 8 H, 4-5 DNI W TYGODNIU, dyspozycyjność od 8:30 do 21:00,RÓWNIEŻ W WEEKENDY. PRACA NA KUCHNI PRZY PRZYGOTOWYWANIU ŚNIADAŃ , OBRÓBKA WARZYW I MIĘSA, PRZYGOTOWYWANIE KOTLETÓW,SOSÓW,RYB.Umowa zlecenie 3 latailość godzin w miesiącu około 160-170
JR FOOD COMPANY SP. Z O.O. - 2019-09-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykonywanie potraw kuchni arabskiej. Kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Lublin (lubelskie)
praca przy montażu/demontażu ruruciągów,prace transportowe
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Wieliczka (małopolskie)
wykształcenie zawodowe - kierunkowemile widziane doświadczenie
ARKADIUSZ FIGIEL "MAFPOL" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-11-14 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Operator wózka i praca przy magazynowaniu artykułów AGD
MW PROJECTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Oława (dolnośląskie)
Wymagane półroczne doświadczenie w zawodzie, dyspozycyjność. Kontakt osobisty lub telefoniczny. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
MAGDALENA KOZYRA - 2018-10-15 - Rybnik (śląskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie śniadań, przygotowywanie posiłków obiadowych, sprzątanie swojego miejsca pracy, sprzątanie kuchni i zaplecza.
Ośrodek Szkoleniowo - Wypoczynkowy WULPINK Wiesław Płócienniczak - 2019-03-28 - Majdy (warmińsko-mazurskie)
prace związane z przygotowaniem posiłków
"BAR TAWERNA" s.c. Marianna Piekarska, Arkadiusz Piekarski - 2019-09-06 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie kuchni, samodzielne przygotowywanie potraw według receptury, przygotowywanie dużych imprez.
Eko Folwark S.A. - 2016-06-10 - Stare Drawsko (zachodniopomorskie)
praca na kuchni
Restauracja SMAKOSZ Waldemar Gawryjołek - 2017-09-06 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie kuchni w czystości, zakup produktów.Umowa na okres próbny 3m-ce z możliwością przedłużenia, jedna zmiana od 8:00-16:00, praca w wolne dni.Kontakt osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym: 728728210
Dubiel Urszula Firma Handlowa "SKANSEN" - 2019-04-23 - Inwałd (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-01-12 - Augustów (podlaskie)
wypiek pizzy, przygotowywanie makaronów, sałatek ,gospodarka magazynowa, dbałość o czystość w kuchni
AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel - 2016-10-17 - Tychy (śląskie)
naprawa samochodów, blacharki samochodowej, elektryki, wulkanizacja, konserwacja klimatyzacji samochodowej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
-
Bogdan Głuszek MSSP - 2018-07-27 - Ostaszewo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, zachowanie estetyki wydawanych dań, prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw, obsługa kasy, obsługa klientów
"DIAL" Alpay Dikmelik - 2017-12-18 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe STALZŁOM Sp. z o.o. - 2018-12-13 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jadłospisów.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu na umowę zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
DORIS SPA Bogdan Igliński Dorota Iglińska - Sp. j. - 2016-10-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Prowadzenie ksiąg rachunkowych dla Rodzinnych Ogrodów Działkowych,wymagana znajomość przepisów z zakresu rozliczeń podatku dochodowego odosób fizycznych, jak i ubezpieczeń ZUS społecznych i zdrowotnych. Praca w godzinie 7-15.
Polski Związek Działkowców Okręgowy Zarząd Opolski - 2018-02-26 - Opole (opolskie)
1. Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.2. Pomoc w przygotowywaniu posiłków przy użyciu artykułów spożywczych wydanych do kuchni.3. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków.4. Porcjowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2020-03-26 - Stare Babice (mazowieckie)
-
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2017-05-23 - Moszna (opolskie)