KUCHARZ Gdynia oferta pracy SERWIS SMAKU S.C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Specjalno艣ci kuchni polskiej
Data publikacji: 2016-09-29
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: SERWIS SMAKU S.C.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wolno艣ci 3, 81-324 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Specjalno艣ci kuchni polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 3000 z艂 brutto ( 2500 zl netto)
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gdynia
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 28.09.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 10)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: SERWIS SMAKU S.C.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Wolno艣ci 3, 81-324 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 10-14
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: Wolno艣ci
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.09.2016
Data dodania oferty pracy: 28.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 28.10.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA DA艃 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA TURECKIEGO;
TUR-POL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie potraw, tworzenie karty menu restauracji; obs艂uga go艣ci indywidualnych i zbiorowych, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie nowych da艅
SMK S.C. SEBASTIAN BANASIK, KRYSTIAN BANASIK, J脫ZEFA BANASIK,EDWARD BANASIK, MAJA STEFANIAK - 2017-04-27 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe, umiej臋tno艣ci: znajomo艣膰 kuchni orientalnej (indyjskiej, nepalskiej), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu zaawansowanym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu do restauracji, wykonywanie potraw kuchni indyjskiej, nepalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Lublin (lubelskie)
- badanie i diagnozowanie rynku pracy pod wzgl臋dem potrzeb edukacyjno-zawodowych,- pomoc przy okre艣leniu predyspozycji zawodowych klient贸w,- sporz膮dzanie okresowych sprawozda艅
Ochotnicze Hufce Pracy Wielkopolska Wojew贸dzka Komenda - 2017-12-21 - Mi臋dzych贸d (wielkopolskie)
-
Stowarzyszenie PRZESTRZE艃 INICJATYW SPO艁ECZNO KULTURALNYCH - 2018-08-22 - Sud贸艂 (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie spisu menu; przygotowywanie i obs艂uga catering贸w, prowadzenie rozm贸w z klientami
Sp贸艂dzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAK脫W" - 2017-04-03 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne ( kucharz kuchni orientalnej), do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw w/g receptur kuchni wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Lublin (lubelskie)
Kucharz - przygotowywanie i wydawanie da艅 zgodnie z receptur膮
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; wymagane roczne do艣wiadczenie; ksi膮偶eczka sanepidowska; ch臋膰 do podj臋cia zatrudnienia; dzie艅 pracy/ dzie艅 wolnego; praca od 11:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" J脫ZEFA JURCZYGA - 2017-06-05 - Knur贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni hinduskiej zgodnie z recepturami, dbanie o magazyn i czysto艣膰 w kuchni, oraz o higien臋 i jako艣膰 produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Lublin (lubelskie)
-
US艁UGI HOTELARSKO-GASTRONOMICZNE S.C. O.W. LIWIA - 2017-03-20 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie, pieczenie ciast. Wykszta艂cenie zawodem - gastronomiczne, 2 letni sta偶 w pracy w gastronomii, znajomo艣膰 kuchni polskiej, dyspozycyjno艣膰. Praca w godzinach 08.00 - 20.00. Pracodawca preferujesz kontakt osobisty z kandydatami do pracy w siedzibie firmy w godz. 11.00 - 17.00, po uprzednim kontakcie telefonicznym w godz. 08.00 - 17.00.
Restauracja SAMI SWOI Gra偶yna J臋druch - 2016-02-12 - Sasino (pomorskie)
przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej i azjatyckiej, sk艂adanie zam贸wie艅 u wietnamskiego dostawcy
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg receptur, ustalanie menu, dekorowanie da艅, dob贸r odpowiednich surowc贸w i produkt贸w do gotowania, porcjowanie, przygotowywanie sali, obsluga maszyn zmywaj膮cych i wyparzaczek, krajalnicy, miksera, ekspresu do kawy..,utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Babimost (lubuskie)
umiej臋tno艣膰 obs艂ugi no偶a ta艣mowego, lagowania tkanin
LENNYLAMB SP. Z O.O. SP.K. - 2018-11-21 - K艂udzice (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka. Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy, w godz. 7-19.
O艣rodek Wczasowy "Podczele II" S.C. DANUTA SZULC-ROSIEJKA, MARTA SZULC, RYSZARD ROSIEJKA - 2016-01-21 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
- praca w kuchni, - obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego, - przygotowywanie potraw - m.in. wycinanie ozdobne owoc贸w i warzyw (carving), - mycie naczy艅 i garnk贸w. Praca w godz.: 8:00-16:00.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie menu
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-03-20 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Przygotowywanie i realizacja potraw restauracyjnych, 艣niadaniowych, na przyj臋cia bankietowe oraz cateringowe,przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸b przebywaj膮cych na diecie, praca w weekendy i 艣wi臋ta
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie potraw
DW脫R OSMOLICE - 2016-07-06 - Bia艂ki Dolne (lubelskie)
Przej艣cie instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i PPO呕, sprz臋tu oraz narz臋dzi obs艂ugiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia, zabezpieczanie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produkt贸w do produkcji zup oraz wyrob贸w garma偶eryjnych, poznanie prawid艂owego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porz膮dku pomieszcze艅 kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczeg贸nych rodzaj贸w pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obr贸bki wst臋pnej i obr贸bki termicznej syurowc贸w i p贸艂produkt贸w, sporz膮dzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem proces贸w technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - D臋bno (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Franciszka艅ska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2017-05-12 - Katowice (艣l膮skie)
Praca przy umacnianiu row贸w.
HYDROMAK MARIUSZ KUTERSKI - 2016-05-31 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Sprzeda偶 telefon贸w kom贸rkowych i us艂ug telekomunikacyjnych.
MUSIK-SHOP Jacek Krupa - 2015-11-18 - Lubart贸w (lubelskie)
przygotowywanie da艅, wypiek pizzy
MARIUSZ ADAMEK TELEPIZZERIA K-2 - 2017-10-14 - Konin (wielkopolskie)
zg
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Che艂m偶a (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-06-14 - Zgierz (艂贸dzkie)
przygotowanie i wydawanie gotowych potraw, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)