KUCHARZ Dźwirzyno oferta pracy Zajadalnia s.c. M. Jędraszewska, G. Krężel
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 8-16, 12-20 w Dźwirzynie. Praca od maja do końca września.
Data publikacji: 2017-03-27
Lokalizacja: Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Zajadalnia s.c. M. Jędraszewska, G. Krężel
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:78-131 Dźwirzyno, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 8-16, 12-20 w Dźwirzynie. Praca od maja do końca września.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dźwirzyno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: Zajadalnia s.c. M. Jędraszewska, G. Krężel
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
60-277 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny - kontakt osobisty po telefonicznym
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.03.2017
Oferta pracy ważna do: 28.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, praca w restauracji hotelowej
Kompleks Wypoczynkowo - Konferencyjny "Nad Nettą" Bogusława Kopiczko - 2016-03-09 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
TSS KUREK SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-12 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków, dań garmażeryjnych, mięsnych, zup, pierogów, sałatek, surówek; dekorowanie potraw; dbanie o porządek;
PHU ''INWESTOR'' JUSTYNA KŁOS-SZCZEPANIK - 2017-06-27 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie zimnych i gorących dań w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Mory (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wg. ściśle określonych receptur
EAT ME Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, zamawianie produktów.
OŚRODEK WCZASÓW RODZINNYCH UNIVERSAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-23 - Łazy (zachodniopomorskie)
według harmonogramu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Moczary (podkarpackie)
przygotowanie posiłków w restauracji
kontakt przez OHP - 2016-02-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Kowalewo (mazowieckie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin (praca od godziny 12). Umowa zlecenie, w późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia z pracodawcą
PARADISE OLEKSIJ STASZKO - 2016-09-13 - Rzeszów (podkarpackie)
Według stanowiska
ANZATI Marta Kapuścińska - 2017-08-29 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
praca w godzinach od 07:00 do 15:00; przygotowywanie posiłków
Abramczuk Nikola Firma cateringowa "u Kaczmarków" - 2017-03-28 - Grzędzice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu potraw kuchni regionalnej
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Mikołajówka (lubelskie)
obieranie krojenie, sprawdzanie jakości dostaw, przygotowywanie surowców do obiadów.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
BRAVO sc Urszula Domagała, Mariusz Nawrocki - 2018-04-18 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami kuchni tureckiej, dbanie o odpowiednią jakość wykorzystanych produktów; komponowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej wg oryginalnej receptury.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie posiłków
"PROFES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-07 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków na oddziały szpitala
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
-
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-13 - Zblewo (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
GND Spółka z o.o. S.J. - 2016-04-19 - Gródek nad Dunajcem (małopolskie)
Kucharz- przygotowywanie posiłków regeneracyjnych.
Hanna Miller Usługi Gastronomiczne "Regeneracja" - 2017-10-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków
"BUDIF" Jolanta Rokicka - Sędziszów - 2016-12-06 - Czekaj (świętokrzyskie)
wykształcenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane doświadczenie i dobre umiejętności chęci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 zł brutto + premia (uzależniona od umiejętności)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2018-04-18 - Antonin (wielkopolskie)
Pokojowa-Recepcjonistka
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Brzeg (opolskie)
lakierowanie samochodów
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Tyczyn (podkarpackie)
praca w kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków (praca co drugi dzień pd godz. 10.00)
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2016-03-04 - Gorzeń Górny (małopolskie)