KUCHARZ Długopole-Zdrój oferta pracy UZDROWISKO LĄDEK - DŁUGOPOLE SPÓŁKA AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków wg ustalonych receptur, organizowanie pracy kuchni.
Data publikacji: 2019-12-16
Lokalizacja: Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: UZDROWISKO LĄDEK - DŁUGOPOLE SPÓŁKA AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 8, 57-520 Długopole-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg ustalonych receptur, organizowanie pracy kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Długopole-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: samodzielne przygotowywanie posiłków
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
W przypadku braku wykształcenia konieczne doświadczenie w pracy kuchni.
Nazwa pracodawcy: UZDROWISKO LĄDEK - DŁUGOPOLE SPÓŁKA AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wolności 4, 57-540 Lądek-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Lądek-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lądek-Zdrój
Ulica pracodawcy: Wolności
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.12.2019
Oferta pracy ważna do: 15.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?656c4215f7bc7474055430eecadf7597
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla ok. 250 osób, możliwość pracy całorocznej
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy BURSZTYN Wiesław Brzeski - 2016-01-20 - Jantar (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej/europejskiej i w restauracji Zdrowia Smak w Galerii Jurajskiej. Istnieje możliwość przyuczenia.
Zdrowia Smak Spółka Z O.O. Spólka Komandytowa - 2016-05-16 - Częstochowa (śląskie)
Wykształcenie kierunkowe, doświadczenie zawodowe; książeczka sanepidowska; dzień pracy/ dzień wolnego; kuchnia tradycyjna; praca od 06:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2017-11-14 - Knurów (śląskie)
Dbanie o czystość na stanowisku pracy, przygotowywanie potraw, przygotowywanie pizzy oraz dań tradycyjnych, wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Łaziska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków - obiady, sałatki. Praca w godzinach 11-21 (nie w każdy dzień).
DOMINO BAR Wiesław Więckowski - 2017-07-04 - Gostynin (mazowieckie)
Samodzielne gotowanie potraw kuchni kurdyjskiej, obsługa klientów w języku tureckim. Umowa o pracę na czas określony, Praca na trzy zmiany: 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny lub mailowyRównoważny systam pracy Oferta znajduje się w sali: G
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2018-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Centrum Zaopatrzenia Lodziarni Tomasz Gotszlik - 2016-05-06 - Jarocin (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Krotoszyn (kujawsko-pomorskie)
kręcenie i wypiekanie pizzy, przygotowywanie prostych dań obiadowych, dbanie o czystość. praca w co drugą sobotę i niedzielę
kontakt przez PUP - 2019-05-06 - Marki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa prasy krawędziowej CNC
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Podchyby (świętokrzyskie)
UTRZYMANIE PORZĄDKU W STAJNI
MUSTANG Marcin Piotrowski - 2018-01-11 - Mosty (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Oborniki (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej w oryginalny tajski sposób. Przygotowywanie Spring-roli, PAD THAI-a, suszonych mięs, zupy TOM YUM oraz potraw z owoców morza. Wytwarzanie sosu sojowego, past CURRY, past TOM YUM, tofu, lodów na gorąco, sosu rybnego oraz ostrygowego i kiełbasy NAAM. Carving. Korzystanie ze stacji smażącej na WOK-a. Suszenie krewetek koktajlowych. Klasyfikowania produktów tajskich i klasyfikowanie ich jakości. Tworzenie receptur do dań kuchni tajskiej.- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni tajskiej w oryginalny tajski sposób. Wymagana umiejętność przygotowywania Spring-roli, PAD THAI-a, suszonych mięs, zupy TOM YUM oraz potraw z owoców morza. Wymagana umiejętność wytwarzania sosu sojowego, past CURRY, past TOM YUM, tofu, lodów na gorąco, sosu rybnego oraz ostrygowego i kiełbasy NAAM. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tajskich. Wymagana umiejętność tworzenie nowych receptur. Wymagana umiejętność Carving-u. Wymagana umiejętność korzystania ze stacji smażącej na WOK-a. Wymagana umiejętność suszenia krewetek koktajlowych. Wymagana umiejętność klasyfikowania produktów tajskich i klasyfikowania ich jakości.
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Katowice (śląskie)
zgodny (praca w Grudziądzu)
IK PALACE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków,wydawanie wykonanych potraw.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
- przygotowywanie potraw, sprzedaż, dbanie o czystość w miejscu pracy
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2016-05-23 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionych produktów i przyrządzanych z nich dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP i p.poż. w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowanie potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Leśna (dolnośląskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2016-09-15 - Kwidzyn (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 9.00- 22.00
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Słupsk (pomorskie)
jw
Jednostka Wojskowa Nr 2063 - 2016-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
Obliczanie wartośvi odzywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców , półpropduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców(ręczna, mechaniczna. termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw dostępnych produktów, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posiłków; utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY Chojna - 2019-02-11 - Chojna (zachodniopomorskie)
- praca w kuchni restauracji,- przygotowywanie posiłków.Doswiadczenie zawodowe mile widziane.
Centrum Swobodna Przestrzeń Sp. z o.o. - 2018-02-27 - Cisie (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-07-11 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków wg standardów obowiązujących w firmieumowa zlecenie/umowa o pracę
Tekla Bar & Restauracja Jarosław Stochmal - 2016-05-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie prac elektrycznych - automatyka przemysłowa.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Szteklin (pomorskie)