KUCHARZ Dębska Kuźnia oferta pracy Zajazd Pod Niedźwiedziem
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 5 654 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji oraz hotelowych
Data publikacji: 2019-09-17
Lokalizacja: Dębska Kuźnia (opolskie)
Pracodawca: Zajazd Pod Niedźwiedziem
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ozimska 21, 46-053 Dębska Kuźnia, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji oraz hotelowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 5 654 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębska Kuźnia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chrząstowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 5 654 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Przygotowywanie posiłków (kurs kucharza)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność organizacji na stanowisku pracy
Nazwa pracodawcy: Zajazd Pod Niedźwiedziem
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Wiejska 28, 46-053 Dębie, powiat: opolski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Chrząstowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dębie
Ulica pracodawcy: Wiejska
Numer budynku pracodawcy: 28
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.09.2019
Oferta pracy ważna do: 30.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 17.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e2ff949cfa9b4b0806c9d51fb66a01ff
Podobne oferty pracy
Sekretarka
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Zaniemyśl (wielkopolskie)
obróbka wstępna dań, gotowanie, utrzymanie czystości w miejscu pracy
KOZACKA CHATA Małgorzata Grzybkowska - 2017-01-16 - Czyżówek (lubuskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Jedlińsk (mazowieckie)
sprzedaż przygotowywanych produktów, obsługa klienta; praca w Green-Bistro ul. Portowa 13 b w Słupsku (Inkubator Przedsiębiorczości); Praca na okres próbny: 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 8.00- 16.00
Jarosław Domaradzki - Eurostyropian, Pomorskie Restauracje, Restauracja Aureus, Restauracja Anna de Croy, Bistro Ratusz, Bistro - 2019-07-23 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2016-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA CHUDZIŃSKI PIOTR - 2018-07-31 - Tereszewo (warmińsko-mazurskie)
specjalista d/s HPCCP
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Nowa Osada (lubelskie)
- Szybkie, ręczne rozkręcanie cienkich placków do pizzy z wcześniej przygotowanych kulek. Następnie nałożenie na łopatę placka z odpowiednimi składnikami oraz jego zsunięcie bezpośrednio na kamień szamotowy pieca elektrycznego. Ostatnia faza to kontrolowanie procesu wypieku aż do momentu wyciągnięcia z pieca.- Wynagrodzenie: 15 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane przynajmniej 6 miesięczne doświadczenie w przeciągu ostatnich 24 miesięcy na tym samym stanowisku. Wymagane umiejętności: szybkie, ręczne rozkręcanie cienkich placków do pizzy z wcześniej przygotowanych kulek; nałożenie na łopatę placka z odpowiednimi składnikami oraz jego zsunięcie bezpośrednio na kamień szamotowy pieca elektrycznego; kontrola wypieku pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-04-30 - Katowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, OBIADY, KOLACJE) UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH.WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ZASADNICZE KIERUNKOWE, SAMODZIELNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ŻYWIENIU ZBIOROWYM. PRACA W GODZINACH 06:30-14:30, 11:30-19:30KONTAKT OSOBISTY SZCZECIN UL. JAGIELLOŃSKA 58, CV NA EMAIL - GPMOS5 (at) WP.PL
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2 - 2019-07-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia i Jerzy Zych s.c. - 2016-02-03 - Swornegacie (pomorskie)
prowadzenie ewidencji przychodu i rozchodu składników majątkowych
Jednostka Wojskowa 1156/ Jednostka Wojskowa 2823 / 31 BAZA LOTNICTWA TAKTYCZNEGO W POZNANIU-KRZESINACH - 2018-06-18 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków dla klientów restauracji
PIZZERIA LEONE LECH KAŹMIERCZYK - 2016-05-24 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, dbanie o czystość stanowiska pracy,
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2019-11-18 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz dań a'la carte. Dbanie o zarządzanie produktem. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia, w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego, praca w godzinach 9-20, godziny pracy do ustalenia, praca również w wolne dni. Kontakt osobisty lub telefoniczny 570746006.
Migdałek Piotr CATERING MIGDAŁEK - 2019-08-05 - Zagórnik (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg. zamówienia, kuchnia polska, organizacja wesel
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Sieroty (śląskie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00 i od 14:00 do 22:00; przyjmowanie i wydawanie na magazynie towarów chemii gospodarczej
DELKO ESTA SP. Z O.O. - 2018-01-09 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe Sylwester Lis - 2018-08-02 - Włodawa (lubelskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
organizowanie pracy dla 3 pojazdów w kraju i zagranicą, praca w swoim miejscu zamieszkania
TRANSPORT CIĘŻAROWY MIECZYSŁAW STECKO - 2015-12-02 - Wołczyn (opolskie)
praca w systemie dwuzmianowym w godzinach od 07:00 do 23:00; przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Lublin (lubelskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych.WYMAGANIA:- wykształcenie zasadnicze zawodowe- 6 miesięcy doświadczenia zawodowegoPraca w godz. od 7:00 - 15:00KONTAKT TEL. Z PRACODAWCĄ: 795 425 285
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2017-11-10 - Jarosław (podkarpackie)
praca w stołówce szkolnej
X Liceum Ogólnokształcące w Białymstoku - 2019-08-20 - Białystok (podlaskie)
Opiekunka dziecięca
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Łaszczów (lubelskie)
Przewóz towarów samochodem dostawczym na terenie Polski i Ukrainy
FOMIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-02 - Przemyśl (podkarpackie)
Obsługuje maszyny dociskowe, płaskie i rotacyjne do druku sitowego na podłożach płaskich, wklęsłych lub wypukłych
kontakt przez PUP - 2019-12-18 - Ruda Śląska (śląskie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami.Dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produków do przygotowywania posiłków, odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania,odpowiedzialność za stan sanitarno - higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produków do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZYŻEWO - 2017-08-04 - Krzyżewo (podlaskie)
Miejsce pracy: Chrząstowice. dom weselny Gościniec Pod Różą - to obiekt z wieloletnią tradycją.Gościniec świadczy wyłącznie usługi organizacji zaplanowanych imprez jak np.wesela, komunie, chrzciny, urodziny, a także bankiety, spotkania biznesowe,studniówki, bale karnawałowe itp. Gościniec specjalizuje się w tradycyjnej kuchniregionalnej. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przygotowywanie oraz wydanie posiłków dla gości restauracji z dbałością o ich jakość i smak
ILLUSTRO DORADZTWO S.C. G. Rippel, N. Kotas-Rippel - 2019-01-11 - Chrząszczyce (opolskie)