KUCHARZ Zagórnik oferta pracy Migdałek Piotr CATERING MIGDAŁEK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 923,64 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań obiadowych oraz dań a'la carte. Dbanie o zarządzanie produktem. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia, w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego, praca w godzinach 9-20, godziny pracy do ustalenia, praca również w wolne dni. Kontakt osobisty lub telefoniczny 570746006.
Data publikacji: 2019-08-05
Lokalizacja: Zagórnik (małopolskie)
Pracodawca: Migdałek Piotr CATERING MIGDAŁEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Biadasów I 103, 34-120 Zagórnik, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań obiadowych oraz dań a'la carte. Dbanie o zarządzanie produktem. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia, w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego, praca w godzinach 9-20, godziny pracy do ustalenia, praca również w wolne dni. Kontakt osobisty lub telefoniczny 570746006.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 923,64 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Andrychów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 923,64 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.08.2019
Data zakończenia pracy: 04.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidu
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność gotowania
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe lub umiejętność gotowania, książeczka SANEPID, punktualność.
Nazwa pracodawcy: Migdałek Piotr CATERING MIGDAŁEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Biadasów I 103, 34-120 Zagórnik, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, może byc skierowanie.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Andrychów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórnik
Ulica pracodawcy: Biadasów I
Numer budynku pracodawcy: 103
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.08.2019
Oferta pracy ważna do: 05.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2ba138111069306d17ae833c7d06eb3b
Podobne oferty pracy
przygotowanie i robienie pizzy
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
teren całej Polski
Firma Wyszyński Usługi Transportowo- Handlowe Wyszyński Radosław - 2016-09-09 - Młodojewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska).
"Kuchnia Regionalna" Krystyna Gajewska - 2017-05-24 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
TSS KUREK SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-07 - Lubin (dolnośląskie)
1. Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, praca w systemie równoważny, dyspozycyjność w godz.: 12-01. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Sala G
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej, - wydawanie posiłków,- utrzymanie pomieszczeń w czystości.
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Jarnołtówek (opolskie)
wg stanowiska
"Karczma Wiejska" Marcin Nowakowski - 2018-07-10 - Kosowo (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Warszawa (mazowieckie)
Umiejętność sporządzania posiłków zgodnie z dokumentacją i zasadami kulinarnymi.
SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny - 2019-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
kuchnia bangalska i arabska
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Żyrardów (mazowieckie)
wyrób pizzy i dowóz do klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą dań, przygotowanie imprez okolicznościowych.
PROCLIN Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, KUCHNI POLSKIEJ WYMAGANIAKSIĄŻECZKA ZDROWIA,
BOMS IT LEONID MASHKO - 2015-11-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Wągrowiec (wielkopolskie)
zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2020-02-20 - Żarnów (łódzkie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych typu pierogi ruskie, bliny, pierogi ukraińskie, pielmieni z surowców i półproduktów ręcznie lub z zastosowaniem maszyn i urządzeń, wykonywanie obróbki wstępnej i cieplnej w zależności od potrzeb technologicznych. Obsługa maszyn prostych, sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Nowa Bukówka (mazowieckie)
zakres pracy właściwy dla stanowiska pracy kucharz
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie przekąsek i deserów; praca w godz. 10-22
GASTRONOMIK Piotr Zabłocki - 2017-04-10 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Drobne prace remontowe, konserwacje i przeglądy maszyn i urządzeń sklepowych, biurowych. Dbanie o czystość wokół sklepów, magazynów.
Handel-Usługi Arkadiusz Głowacki - 2017-08-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-01-26 - Katowice (śląskie)
szycie tapicerek, wózków dziecinnych
Firma VERO Tadeusz Bełtowski - 2018-04-24 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie potraw, pieczenie, duszenie, smażenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2019-09-19 - Oświęcim (małopolskie)
- Sporządzanie oraz prowadzenie korespondencji biurowej, wykonywanie obliczeń oraz tworzenie baz danych; obsługiwanie programów oraz urządzeń biurowych (faksu, kserokopiarki, skanera itp.), sporządzanie rzeczowego wykazu akt, porządkowanie i przechowywanie akt; organizowanie pracy biura lub sekretariatu, w tym kompletowanie materiałów i aktów prawnych niezbędnych do pracy; wykonywanie czynności kancelaryjnych, w tym przyjmowanie i znakowanie korespondencji, rozdzielanie pism itp.; przygotowywanie korespondencji do wysłania pocztą tradycyjną i pocztą elektroniczną; udzielanie informacji telefonicznych. Obsługa telefoniczna zatrudnionych pracowników z Ukrainy, którzy porozumiewają się wyłącznie w języku ukraińskim (firma zatrudnia osoby z terenu Ukrainy).- Znajomość języka ukraińskiego w mowie i w piśmie jest wymagana ponieważ do obowiązków osoby na tym stanowisku należeć będzie również praca na dokumentach w języku ukraińskim, konsultacje telefoniczne z zatrudnionymi osobami ukraińskojęzycznymi oraz udzielanie informacji zatrudnionym osobom ukraińskojęzycznym.
kontakt przez PUP - 2020-01-29 - Katowice (śląskie)
1. Odpowiedzialność za szeroką w skali działalność w sferze monitorowania transakcji.2. Zarządzanie grupą, która optymizuje modele statystyczne używane do profilowania klientów oraz ich transakcji finansowych w celu wykrycia przestępstw czy podejrzanego zachowania klientów3. Czuwanie nad optymalnym, precyzyjnym oraz powtarzalnym działaniem modeli4. wymieniania metod na bardziej efektywne poprzez użycie nowych technik w sferze AI and ML.
kontakt przez PUP - 2019-11-12 - Kraków (małopolskie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Tarnów (małopolskie)