KUCHARZ D膮browa Tarnowska oferta pracy PER TUTTI Tomasz Skrzelowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽600 - 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz w restauracji - kuchnia w艂oska, "kr臋cenie" pizzy itp.
Data publikacji: 2020-07-01
Lokalizacja: D膮browa Tarnowska (ma艂opolskie)
Pracodawca: PER TUTTI Tomasz Skrzelowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:1-go Maja 4, 33-200 D膮browa Tarnowska, powiat: d膮browski, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Kucharz w restauracji - kuchnia w艂oska, "kr臋cenie" pizzy itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽600 - 4聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: w zale偶no艣ci od posiadanych umiej臋tno艣ci
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: D膮browa Tarnowska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: d膮browski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1204
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: D膮browa Tarnowska
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽600 - 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
min. 2 lata do艣wiadczenia, poziom wyksztalcenia bez znaczenia. Praca w m艂odym i dynamicznym zespole. Kontakt z pracodawc膮 pod nr tel. 14 307-07-17 lub 508-670-468. Dokumenty aplikacyjne mo偶na tak偶e wysy艂a膰 na: pertuttidt (at) gmail.com Dwa dni pracy, p贸藕niej dwa dni wolne.Wynagrodzenie od 2 600 z艂 do 4 000 z艂 w zale偶no艣ci od posiadanych umiej臋tno艣ci.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy: PER TUTTI Tomasz Skrzelowski
danePracodawcy_nip: 8711743248
danePracodawcy_regon: 368710104
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w D膮browie Tarnowskiej
Adres pracodawcy:
1-go Maja 4, 33-200 D膮browa Tarnowska, powiat: d膮browski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: d膮browski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1204
Gmina pracodawcy: D膮browa Tarnowska
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: D膮browa Tarnowska
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0982167
Adres strony pracodawcy: http://www.pertuttidt.pl/
Ulica pracodawcy: 1-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w D膮browie Tarnowskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.07.2020
Data dodania oferty pracy: 01.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?efe9c2047e0f5d09c982f773eb43ebee
Podobne oferty pracy
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-04-02 - Pu艂awy (lubelskie)
Oferta dla os贸b bezrobotnych do 30 roku 偶ycia. Gotowanie, pieczenie, czysto艣膰 w miejscu pracy, rzetelno艣膰, sumienno艣膰.
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotwywanie posi艂k贸w.Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-23 wed艂ug grafiku w Ko艂obrzegu.
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2017-03-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Warszawa (mazowieckie)
Lepienie pierog贸w, sprzeda偶 w sklepie mi臋sno - w臋dliniarskim. W pierwszym mcu pracy wynagrodzenie 1850z艂, w kolejnych wi臋ksze ++premia zale偶na od obrotu firmy (od 200 z艂)
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
kuchnia polska
P.W."JARD" Jaros艂aw Dziemian - 2016-08-23 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla pacjent贸w zak艂adu. Obiady w pracy.
Zak艂ad Opieku艅czo - Leczniczy "Dom Rodzinny" s.c. Wac艂aw Kerpert, Piotr Kerpert - 2020-05-07 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
- sporz膮dzanie potraw,- stosowanie r贸偶nych proces贸w technologicznych,- praktyczne wykorzystanie poznanych zasad produkcji gastronomicznej,- przeprowadzanie obr贸bki wst臋pnej surowca,- pos艂ugiwanie si臋 praktycznym sprz臋tem sto艂owym, naczyniami,- poznanie zasad i technik podawania i przygotowywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Gonice Drugie (wielkopolskie)
dla os贸b do 30 r.偶. po przej艣ciu szkile艅, zapoznanie si臋 z systemem przedazy oraz syst. obs艂ugi klienta, zapoznanie si臋 z syst. p艂atniczym KASA
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
diagnozowanie i usuwanie usterek obrabiarek konwencjonalnych, wykonywanie przegl膮d贸w okresowych maszyn, konserwacja instalacji niskiego napi臋cia
"Bison Chucks" S.A. w restrukturyzacji - 2020-02-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca na umow臋 zlecenie, z mo偶liwo艣ci膮 sta艂ego zatrudnienia w dalszym okresie.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowo Us艂ugowe Piotr R臋bisz - 2016-06-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-03-16 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅 i przek膮sek, dbanie o porz膮dek
PHU AGNIESZKA TATAREK - 2017-08-10 - Wierzchowice (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu.
Wanda Waku艂a - Zajazd Chodowiak - 2018-02-22 - Chod贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w , sporz膮dzanie listy produkt贸w do zam贸wienia, ob艂suga klient贸w
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
1. Przygotowywanie posi艂k贸w2. Dbanie o porzadek oraz higiene w kuchni3.Dbanie o odpowiednie przechowywanie 偶ywno艣ci
SCHRONISKO DLA NIELETNICH W SZCZECINIE - 2020-01-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie: ciast, p贸艂produkt贸w, da艅 do wydania, sos贸w, sa艂atek; obs艂ugiwanie kasy fiskalnej; dbanie o porz膮dek w miejscu pracy; wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez opiekuna sta偶u.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zg艂obice (ma艂opolskie)
Bran偶a gastronomiczna- sporz膮dzanie da艅 kuchni wg gruzi艅skich receptur
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
za艂adunek i roz艂adunek towaru- surowce zielarskie, uk艂adanie towaru w magazynie, prace porz膮dkowe w magazynie, transport wewn臋trzny, prowadzenie dokumentacji magazynowej
"HERBANORDPOL-GDA艃SK" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-11-22 - Nowy Staw (pomorskie)
Przygowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej. Praca w systemie 2 dni/2 dni od pn do nd w godz. 11.00-20.00 w resteuracji "Dobre smaki".
Gastro Mix sp z o.o. - 2017-08-25 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋s, liczenie porcji
kontakt przez PUP - 2019-07-18 - Ku藕nica Strobi艅ska (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw,gotowanie, pieczenie, obr贸bka, wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta.
MARROM-ENERGIA SP.Z O.O. DOBRUT - 2017-09-13 - Dobrut (mazowieckie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespo艂u pracownik贸w kuchni, kontrol臋 zu偶ycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysok膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug. - Wynagrodzenie: 2120 z艂 brutto + wys艂uga lat. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe. Do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku (najlepiej w plac贸wce o艣wiatowej). Znajomo艣膰 zasad systemu HACCP. Bardzo dobra organizacja pracy. Odporno艣膰 na prac臋 w stresie. Wysoka kultury osobistej, umiej臋tno艣膰 przekazywania wiedzy. Wysokie zdolno艣ci interpersonalne oraz umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, komunikatywno艣膰, dyskrecja, sumienno艣膰, dok艂adno艣膰, wysoko rozwini臋te zdolno艣ci organizacyjne, umiej臋tno艣ci organizacji pracy w艂asnej i zespo艂u, sumienno艣膰, odpowiedzialno艣膰, obowi膮zkowo艣膰 i zaanga偶owanie w powierzone zadania, dyspozycyjno艣膰.
ZESP脫艁 SZK脫艁 OG脫LNOKSZTA艁C膭CYCH NR 7 - 2018-06-29 - Katowice (艣l膮skie)
Toczenie element贸w dla zak艂ad贸w przemys艂owych.
METMECH SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-09-24 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
wykonywanie pracy na stanowisku kucharz
EAST FOOD POLSKA Sp. z o.o. Sp. K. - 2017-09-15 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta
Pawe艂 Smelkowski Us艂ugi Kuchmistrzowskie, Restauracja POEMAT 艢migiel - 2020-03-05 - 艢migiel (wielkopolskie)
G艂贸wny specjalista: Sporz膮dzanie, w porozumieniu z pracownikami merytorycznymi projekt贸w akt贸w prawnych powszechnie obowi膮zuj膮cych w zakresie dzia艂alno艣ci Inspekcji, Opiniowanie pod wzgl臋dem legislacyjnym projekt贸w akt贸w prawnych powszechnie obowi膮zuj膮cych, koordynacja opiniowania ww. akt贸w prawnych pod wzgl臋dem merytorycznym, Opiniowanie pod wzgl臋dem formalno prawnym lub sporz膮dzanie projekt贸w wewn臋trznych akt贸w prawnych jednostki, Opiniowanie pod wzgl臋dem formalno prawnym lub sporz膮dzanie projekt贸w um贸w i porozumie艅, Sporz膮dzanie upowa偶nie艅 lub pe艂nomocnictw dla pracownik贸w jednostki, Wsparcie merytoryczne w zakresie przygotowywania rozstrzygni臋膰 organu I instancji, Udzia艂 w kontrolach wewn臋trznych, Sporz膮dzanie analiz, sprawozda艅 i innych dokument贸w zbiorczych, Prowadzenie wybranych rejestr贸w, Prowadzenie dokumentacji spraw Zespo艂u Prawnego, w tym w systemie elektronicznego zarz膮dzania dokumentacj膮, Wsp贸艂praca z zewn臋trzn膮 Kancelari膮 Prawn膮 wsp贸艂pracuj膮c膮 z jednostk膮.Specjalista: Koordynacja i wst臋pne opiniowanie pod wzgl臋dem legislacyjnym projekt贸w akt贸w prawnych powszechnie obowi膮zuj膮cych, koordynacja opiniowania ww. akt贸w prawnych pod wzgl臋dem merytorycznym, Koordynacja opracowywania i opiniowania pod wzgl臋dem formalno prawnym lub sporz膮dzanie projekt贸w wewn臋trznych akt贸w prawnych jednostki, Sporz膮dzanie upowa偶nie艅 lub pe艂nomocnictw dla pracownik贸w jednostki, Udzia艂 w kontrolach wewn臋trznych, Sporz膮dzanie analiz, sprawozda艅 i innych dokument贸w zbiorczych, Prowadzenie wybranych rejestr贸w, Prowadzenie dokumentacji spraw Zespo艂u Prawnego, w tym w systemie elektronicznego zarz膮dzania dokumentacj膮, Koordynacja wsp贸艂pracy z zewn臋trzn膮 Kancelari膮 Prawn膮 wsp贸艂pracuj膮c膮 z jednostk膮.Referent: Koordynacja opiniowania ww. akt贸w prawnych pod wzgl臋dem merytorycznym, Koordynacja opiniowania pod wzgl臋dem formalno prawnym lub sporz膮dzanie projekt贸w wewn臋trznych akt贸w prawnych jednostki, Sporz膮dzanie upowa偶nie艅 lub pe艂nomocnictw dla pracownik贸w jednostki, Sporz膮dzanie analiz, sprawozda艅 i innych dokument贸w zbiorczych, Prowadzenie wybranych rejestr贸w, Prowadzenie dokumentacji spraw Zespo艂u Prawnego, w tym w systemie elektronicznego zarz膮dzania dokumentacj膮.
Pa艅stwowa Inspekcja Sanitarna MSWiA - 2020-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
Praca przy produkcji pieczywa.
"PIEKARNIA" J贸zef Guzik - 2016-03-24 - 艁臋偶any (podkarpackie)